נינט "טובת לב"?!?!?

לא כל המסורתים../images/Emo187.gif

ממלאים את כל המצוות. כמו שהם לא חובשים כיפה והבנות לא הולכות עם חצאית, ולא עם כיסוי ראש לאחר נישואין, לא כולם גם נמנעים מפירסינג. אגב, הגבה (שזה חור שחודש מגיל שש עשרה בערך) זה לא החור היחיד שלה - יש לה כחמישה חורים באוזניים.

ג ב ש ו ש

New member
אז היא החליטה קודם כל../images/Emo88.gif

לצאת בקריירת משחק שהיא מאוד אוהבת ..זו זכותה
וכמו שאמרתי כניראה שאת רוב ההחלטות והדברים אתם לא יודעים

אתה טועה!../images/Emo188.gif

יש כוכבים רבים, אהובים ומוכרים מאוד, שלא טורחים ליצור קשר עם המעריצים. כשמעריץ פוגש אותם איפשהו במקרה ומבקש חתימה, הם מנפנפים אותו ועושים דברים נוספים מהסוג הזה. כל אלו לא טורחים להעמיד פנים. אם נינט הייתה מעמידה פנים זה היה סתם חסר טעם, פשוט כי היו מכוונים אותה לכיוון שונה, בו היא לא תצטרך להעמיד פני נחמדה כל הזמן. היא לא מעמידה פנים.

צדק777

New member
העמדת פנים

כוכבים שאינם יוצרים קשר עם המעריצים וגם לא מעמידים פנים הם אלה שמעמדם מבוסס ויש להם קבלות. לנינט אין כלום. אפילו דיסק אין לה. כך שהיא חייבת להעמיד פנים של נחמדה כלפי המעריצים כי הם אלה שעושים אותה. בלעדי המעריצים תוך חודשיים אף אחד לא יזכור אותה, משום כך אלה ההנחיות שהיא קיבלה מהמנהלים שלה וכך היא מתנהגת. אם מישהו חושב שזה מכל הלב ושהיא באמת "משתפת" את המעריצים בחיים ובהחלטות שלה אז הוא נאיבי מאד.

מי אמר שהם ביחד?../images/Emo4.gif

ורגע אתה לא חושב שאולי יהודה הפריד בין רן ונינט??? וישר חיכה לרגע שיפרדמאפרת והלךאל נינט? [במידה וזה נכון כע?
] ישר כולם קופצים על נינט תחשב על שני הצדדים שיכולים להיות אשמים לא רק על נינט

די לחפור כבר!../images/Emo220.gif

נמאסתם כבר! תרדו מהילדה המדהימה והמסכנה זו! אתם לא עוזבים אותה בשקט! תנו לה לחיות את החיים שלה! זה שהיא סלב לא אומר שהיא חייבת לך משהו או לכל מי שחש וחופר בחיים שלה. היא ויהודה לא ביחד. ככה אמרה לי מישהי שמכירה אותה טוב מאוד ומקרוב. ואפשר לסמוך עליה. וגם אם כן, במקום להיות כ"כ פאקינג צרי עין תלמדו לפרגן, ולא להיכנס לפורום של אמן בשביל לשמיץ אותו. סליחה על החפירה וההתנפלות אבל זה משהו שאני מחזיקה המון זמן.

תקשיב, ותקשיב לי טוב.../images/Emo220.gif

תלמד לכתוב בלי שגיאות ותפסיק להתנהג כמו ילד בכיתה א' שחושב שהוא יודע הכל. (אולי אתה רענן שקד, מי יודע?) ובניגוד למה שאתה חושב, עקב מגבלה מוחית לא כל המעריצות שלה הן בנות 11 שצורחות. נמאס לי כבר לשמוע ולקרוא כל פעם שמשפילים אותה. כדי להסביר לך בצורה שאולי, אולי תבין אז כדאי שתקרא טוב טוב. אני בת 16 - ואני לא 'מעריצה' או 'עובדת אלילים' כמו שכתבת בצורה מגוחכת ביותר. אני מעריכה את נינה ועוקבת אחריה כבר המון זמן.יש לה כישרון חד פעמי שאתה ועוד צרי עין משועממים שכמוכם יכולים רק לחלום עליו. היא פשוט מדהימה בפשטות שלה. אין לך מושג בכלל כמה שהיא שונה מכל ה'וונאבי' סלבס האלה. נינה - בניגוד לאחרים משקיעה המון ונותת מעצמה למעריצים ומשתפת אותם וכותבת להם ותמיד כשהיא יכולה היא מתפנה לעזור ולתת יחס. הכישרון המוזיקאלי שלה הוא מיוחד לא סתם בלילה ההוא - היא רגשה מדינה שלמה. לא פחות. בבקשה,ולפני שתיחסם - קרא,תפנים - עוף לי מהפנים ואל תחזור.

צדק777

New member
אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק!

זה שאת בת 16 רק מחמיר את הענין. קודם כל את שייכת לאנשים שאינם מסוגלים לקבל ביקורת ונעולים על האמונות שלהם, אז כשמדובר בנינט - ניחא. אבל התכונה הזו עלולה לגרום - וגם גרמה במהלך ההיסטוריה - לטרגדיות רבות. אז אני מציע לך לנסות לגלות יותר גמישות - לטובתך, ובודאי שלא להתנהג בגסות למי שלא חושב כמוך. לגופו של ענין: "הכשרון" של נינט מאד שנוי במחלוקת, ואנשים שזה מקצועם סבורים שהדבר היחיד שיש לה הוא מזל. היא היתה במקום הנכון בזמן הנכון. יתירה מזו, אם בעונה הראשונה של כוכב נולד היו ריקי גל וצביקה פיק היא בכלל לא היתה עוברת. את יודעת מה? ממש לא הייתי רוצה ב"כשרונות" כמו של נינט וב"אופי נפלא" כמו שלה. אשרי וטוב לי שאני אחר. ולסיום, אם הפורום יחסם - לא נורא. זה רק יוכיח את כל טענותי, ואם לא - רק אני אחליט מתי ואם בכלל אפסיק להשתתף בו.

אתה כ"כ עלוב שאני אפילו לא אגיב

למילה ממה שכתבת. ולא, לא אתה תחליט - אלא גבי המנהל. ותאמין לי שאם הוא לא חסם אותך עד עכשיו כנראה שיש לו סיבה. שלום ולא להתראות. אתה ושכמוך פשוט מגעילים אותי עד כדי בחילה.

צדק777

New member
מה שיפה זו ה"עדינות" שלך

ברור לי שאת ונינט מתאימות כמו כפפה ליד.

אתה אומר לה לא להתנהג בגסות../images/Emo188.gif

למי שלא חושב כמוה? במילים שלך - אם זה לא היה עצוב, זה היה פשוט מצחיק. מה אתה עשית עד עכשיו?! אל תכחיש, כי התנהגת בגסות בולטת ומגעילה, ניסית להוכיח את צדקתך ורמסת את דעותיהם של אחרים ללא בושה. שים לב למה שאתה אומר.

oren12122

New member
אבל למה את לא מוכנה להקשיב?

אנחנו רק אומרים את מה שאנחנו חושבים.. תסתכלי על זה שניה למה ישר לא לא... כי ברור את אוהבת את נינט בחיים לא תסכימי לשמו עליה משהו רע. אבל אם יגידו לך שירי מימון תשמעי. שמעי נינט כמו שצדק אמר הייתה באמת במקום הנכון. נינט פשוט קצת תפסה יותר מעצמה אם היא הייתה רוצה להצליח היא ממזמן הייתה מוציאה דיסק פשוט היא העדיפה כסף. הנה אור כחלון אותו דבר לא התפתה והמשיך בריקוד. הוא נורמלי ההפך ממנה מעניין אותו מה שהוא אוהב ולא הכסף. ואנחנו לא באים לפגוע פה אף אחד. נינט חייה ממכם הרי מה היא עשתה בתחום הקריירה המוזיקלית- שום דבר?!?!תחשבו על זה קצת ואל תתנגדו לזה ישר..

ג ב ש ו ש

New member
אני רוצה שזה יגמר פה וזהו../images/Emo128.gif../images/Emo88.gif

ולא זה יוביל לחסימה וזה לא איום. לא רוצה שזה מה שיהיה פה בפורום..זה לא קורה בד"כ

oren12122

New member
צודק...

צודדק גם אני לא רוצה שזה יגמר בחסימה.. אבל למה אתם לא מוכנים להקשיב ורק לשלול?!?! אין לי שום ימטרה לפגוע כי גם אני מעריך את נינט

ג ב ש ו ש

New member
סבבה אני שמח שאתה מעריך../images/Emo88.gif

אותה וזה לא שאנחנו שוללים אנחנו אומרים את האמת ויוצאים להגנתה מתי שצריך

נו באמת...../images/Emo187.gif

אנחנו לא מוכנים להקשיב, ורק שוללים? אתה הסתכלת על ההודעות שלך שאתה אומר את זה עלינו? אתה בא להכפיש את נינט ולכתוב עליה דברים רעים (וזה כן מה שאתה עושה, לא משנה מה תאמר) ואז אומר שאנחנו לא מקשיבים. בעצם, אתה הרי יודע שאתה תמיד צודק. אם כך, למה שתקשיב לנו?

oren12122

New member
בסדר..

מותר לי להביע את דעתי למה ישר לחסום!? אתם מעריצים הרי ברור שתצאו להגנתה... אני פשוט מנסה להסביר לכם את עמדתי כי הערך שלי אליה ירד בזמן האחרון.....

ג ב ש ו ש

New member
סבבה אז אמרת שהערך שלך../images/Emo88.gif

אליה ירד די הבנו לא צריך להרחיב יותר מדי. לא אמרתי ישר לחסום כי אם זה היה ישר זה היה ממזמן אתה לא חושב

למעלה