נינט "טובת לב"?!?!?

TPILOVE

New member
אורן "תמים מידי"?!?!?

מה אתה עד כדי כך תמים??? בוא נגיד ככה, הייתה לך עכשיו חברה שאתה אוהב אותה והכל והייתה באה איזה אחת שאומרת לך (נגיד!) שהיא אוהבת אותך. אז הייהת זורק את חברה שלך שאתה כ"כ אוהב לטובתה?? די די אל תדבר שטויות, כאילו רק נינט אשמה. א' אף אחד לא יודע אם הם באמת זוג. ב' - גם אם כן. זו לא שנינט באה ובוחרת מישהו ואז הוא נהייה שלה. הבנת? יופי!

ג ב ש ו ש

New member
בדיוק ככה../images/Emo45.gifאנשים אומרים../images/Emo88.gif

דברים מבלי לדעת מה באמת קורה

oren12122

New member
תקשיבוו...

אני לא בא לכלך פה על נינט או משהו כזה.... היא מדהימה נפלאה יש לה קול מדהים אבל לפעמים היא פשוט קצת תופסת מעצמה ולא רק היא כנ"ל לגבי יהודה מאיה מה שנאמר כל הכובים הענקיים... לפעמיים פשוט עדיף להעריץ את הנמוכים יותר.... הפרסום עלה לה טיפה לראש ותאמינו לי היא שכחה קצת את מה שהולך מסביבה... אני לא בא לשפוט אותה תשתעה מהש בא לה עם מי שבא לה... זה החיים שלה סה"כ אבל שהפרסום טיפה עלה למוח... הנה תראו את אור כחלון איך הפרסום לא עלה לו לראש. הוא זכה בגמר נולד לרקוד ולא קיבל את ההצעות שנתנו לו הוא חכם רוצה להמשיך בקרייריה שלו,לרקוד. הוא לא התפתה מה שנאמר. .. תסתכלו טוב ותראו איך הפרסוום עלה לה למוח לנינט...

oren12122

New member
כסף יותר מעניין את נינט..

כסף יותר מעניין אותה....מאשר שירה הדבר "הכי אהוב" עליה....

TPILOVE

New member
"הוא אשר אמרתי"

כסף יורת מעניין אותה - זכותה. היא לא עובדת בעוד מקום עבודה, הגיוני שעד שהיא מוציאה אלבום ומרוויחה ממנו, היא תעבוד במשהו אחר (שלדעתי היא מכושרת בו מאוד) - משחק. הגיוני מאוד. אני עכשיו לומד תואר שני לפסיכולוגיה. בתור סטודנט - עד שאני אהיה פסיכולוג. אני עובד בחנות בקניון. וואי וואי, עכשיו חשוב לי הכסף יותר מאשר פסיכולוגיה הדבר "הכי אהוב" עלי. לא?? אוחיאת כפרה, אני מאמין שאתה יותר בוגר. זה כזה משנה לך מה אכפת לה יותר. לך חפש לך בחורות בפאב, לך תרקוד באיזה מועדון ותגשים את עצמך. או שתלך לעסוק במשהו שיהווה לך קצת עניין. לרשום על בחורה מסויימת מה אכפת לה ומה לא זה פטתי.

oren12122

New member
מה הקשר?

אם היה מעניין אותה להוציא דיסק ולהצליח בתור זמרת היא הייתה עושה את זה היא הייתה מתעסקת במה שאוהבת ולא הולכת על ההצעות האחרות. אבל כנראה שההצעות של הכסף שהציעו לה פיתו אותה. סתכל על אור כחלון הילד אוהב לרקוד ועכשיו אחרי כל הזכיה כמה הצעות הוא קיבל ולכולן הוא סירב כי זה לא מעניין אותו! מעניין אותו לרקוד ורק לרקוד!

צדק777

New member
אל תתנצל! - לאורן

אני מעריך אותך על דעותיך ואתה לא צריך להבהל ולהתנצל בגלל שאתה "מעז" לחשוב אחרת. מה גם שאתה צודק במאה אחוז.

צדק777

New member
בהתחלה חשבתי

כשהתחלתי לקרוא את מה שכתבת חשבתי לעצמי - לילד אין ציון טוב בעברית. כשהוספת ואמרת שאתה לומד לתואר שני לפסיכולוגיה?! נו.... נניח. ולגופו של ענין אם אתה וחבריך תקראו בעיון את אשר כתבתי תראו שלא התייחסתי לקולה (לדעתי היא לא שרה היא צועקת) ולא לכשרון המשחק שלה (שלא קיים) אלא בעיקר לעובדה שחבורה של צעירים מעריצים בחורה שמלאה בתכונות שליליות (ותאמין לי שאני יודע מה שאני אומר). אם זה היה מתחיל ונגמר בשירתה הרי שכל מה שנכתב בפורום הזה ובדומים לו לא היה מתקיים. תקרא בעצמך את הנושאים המועלים כאן ובודאי תסכים אתי. אוי ואוי לנו אם נינט היא דוגמא ומופת ומודל חיקוי. אתה אוהב את שירתה? תקנה דיסק, תלך להופעות וכו' אבל מה הקטע של ההערצה הזו? זהמדאיג, מפחיד ומעיד על המעריצים. מותר לכתוב מה היא לבשה, לאן היא נסעה, עשתה או לא פירסינג בגבה וכדומה. זה לדעתכם רלוונטי. אבל לכתוב משהו שלילי (ואמיתי) זה לא לענין? שאלוהים יעזור לכולכם. יום אחד תפקחו את העינים ותראו שצדקתי.

TPILOVE

New member
אז "יפה נפש" שכמותך...

חזור למקום ממנו הגעת לפורום והישאר שם. או שתפנה בנתיבים ימינה או שמאלה. אבל ישר לפורום הזה אל תחזור. יש לך דעות שונות משלנו, נכון - אז פתח לעצמך קבוצה (אני מניח של אשכנזים אליטיסיטים - ולא, נאי אל גזען) - ושמה תוציאו את הרעל כמה שאתם רוצים. רק תיזהרו לאל היכוות. כי אותי לימדו שהגלגל מסתובב, מי שמוציא רע - מקבל רע. ואתה מוציא רע. באת לתקן את העולם ולהחזיר את הילדים "הטפשים" חסרי ההגיון לדרך הישר ואל להעריץ את זאת שלא יודעת לשיר אלא לצעוק. לא מקובל - חזור למקום ממנו באת - יש לנו דעה משלנו. גל למבוגרים, אנחנו,ף יש דיעה. סאלאמת

צדק777

New member
שגיאות כתיב

חבל. אם לא היית כותב בכל כך הרבה שגיאות כתיב הייתי גם - אולי - מצליח להבין מה כתבת. זה לא אתה שאמרת שאתה סטודנט לתואר שני בפסיכולוגיה? תמהני!!

ג ב ש ו ש

New member
אורן אתה כ"כ טועה ורואים שאתה../images/Emo88.gif

לאאאאאא מבין כלום בנינט ולאאא יודע שומדבר באמת עלייה. אולי אתה לא יודע כי זה לא מעניין אותך ואם זה כך אז פשוט אל תיכתוב עלייה יותר לדעתי. אני לא מוחק את השירשור הזה רק כדי לנסות להבהיר לך ולצדק777 ההוא דברים שלא מובהרים לכם כניראה מספיק. הכסף ממש לא מעניין את נינט והפירסום לא סינוור אותה,היא תמיד מדברת איתנו בגובה העיניים,נכנסת לפורום הרישמי שלה כדי לכתוב לנו כל כמה זמן ומשתפת אותנו בכ"כ הרבה דברים. בקיצור אין לי כח לוויכוחים מהסוג הזה. תחשבו מה בא לכם!

oren12122

New member
ככה..

בגלל שאתה מעריץ אותה אז אתה לא מוכן להקשיב וזה לא מענייין אותך ואני בטוח בכך. אני לא בא ללכלך על נינט. פשוט ההערכה שלי אליה ירדה זמן האחרון לגמרי.......... היא פשוט כבר לאט ולאט לא שווה את זה...

אני לא מאמינה!!!../images/Emo187.gif

תראה עד לאן התדרדרת! אתה מזכיר בהודעה הזאת את החרידים הקיצוניים שמנסים להחזיר את העולם בתשובה!

ג ב ש ו ש

New member
זה לא קשור שבגלל שאני אוהב../images/Emo88.gif

אותה אני לא מוכן לשמוע,ההפך אם היית מדברת בצורה ברורה ולא הולך סחור סחור היינו מגיעים לסיום השירשור הדבילי הזה.

צדק777

New member
תמימות

איך בן אדם יכול להיות כל כך תמים. באמת יפה מאד מצידה שהיא "מדברת אתכם בגובה העיניים" הרי היא חייבת לעשות זאת. היא חיה מכם. מי יקנה את הדיסק שלה? מי יבוא להופעות? אם היא לא תהיה נחמדה אליכם? איך אפשר ליפול בפח כל כך שקוף של העמדת פנים אינטרסנטית? כמו שכבר כתבתי, המציאות תוכיח לכם שטעיתם.

oren12122

New member
תודה רבהב על ההסכמה!

אתם מעריצים שלה אז ברור אתם לא תסכימו איתנו אבל תנסו לשניה אחת להתכל מנקודה אחרת לשניה אחת! והנה נתתי לכם דוגמא נינט מול אור כחלון!

oren12122

New member
אם ...

אם נינט הייתה רוצה להיות זמרת היא כבר מזמן הייתה עושה זאת כמו כוכבים אחרים שפרצו :שירי מימון,הראל מויאל,שי גבסו. כנראה שהכסף פיתה אותה וזה כבר פחות מעניין אותה. והנה אפילו רוני אומרת שנינט זמרת?! איך היא זמרת אם היא לא הוציאה דיסק?! אין לה שום דבר בקיררירה שקשור לזמרה... תספגו כמה דברים שליליים אין מה לעשות.

למעלה