..
"חברים וחברות, אני כותב הודעה זו בצער רב ומתוך אהבה ודאגה רבה לנינט. אני לא מבין איך היא מסוגלת לתת לטפיל סוג ז',המכונה רן "חליל" דנקר,לעשות עליה את כל הקריירה שלו. בסדר,אהבה,נניח-אבל חלאס.נמאס.הוא כלום בלעדיה. אני יושב ושותק כבר חודשים רבים,אבל הגיעו מים עד נפש. רן הוא כלום בלעדיה.הוא לא שווה הרבה,לולא היה החבר שלה אני לא בטוח שהיה מגיע לאן שהוא הגיע היום-וגם זה לא הרבה,שיגיד תודה וישתוק. הוא רק מחפש איך להצליח על הגב של נינט,וכל ההוכחות בשטח מול הפנים של כולם,רק שהמעריצים העיוורים שמעריצים את 'רנינט שלמוותתת שליתהההה!!!1' לא רואים את זה,ומסתבר שגם נינט. כל כתבה קיימת זה עם אזכור על נינט-כמה אפשר?! הוא משעמם שמדבר על זה שקראו לו חליל והוא רצה שם קצר ורגיל,על זה שההורים שלו נפרדו,שהייתה לו ילדות קשה,שיש לו קשר מיוחד לאמא שלו,שהוא מצא את עצמו משחק למרות שבהתחלה היה אנטי,אה,ושהוא רוצה לכתוב מוזיקה משלו.ואני אומר-שילך ויכתוב. הוא לא זמר גדול והוא לא גם לא ממש אל פצ'ינו,בלשון המעטה.אל תגידו לי-"לא ראית אותו משחק"/"אתה עיוור" וכל שאר ההומור הרדוד שלכם.ראיתי אותו משחק במשך יותר ממאתיים פרקים בשיר שלנו,וזו הסיבה שאני כותב את זה. כל הפוזה של 'החבר התומך והמאמי' של רן זה רק משחק,ולא רק אני חושב כך,יש שפע של טוקבקים.אני לא יודע כבר אם הוא גם לא משחק אותה מול נינט כקורבן אומלל,הילד שרוצה להגשים את החלומות שלו,שצריך שירחמו עליו,שנשאר מאחור בעוד נינט צומחת ומתפתחת.שירד מנינט ושיפסיק לעשות על חשבונה את הקריירה שלו,ושנינט מצידה תנער את עצמה מהאחריות לדאוג לו כי הוא כל כך אבל כל כך מסכן. כפי שזה נראה,רן קנאי.זה מתחיל בהעתקות,ממשיך באביב גפן(תכף אני אסביר)וזה עוד לא נגמר,לצערי. העתקות מצדו של רן,לדוגמא,יש בשפע-מהעיצוב של האתר(שילוב רעיונות מהאתרים של שירי מימון וזה),המפגש מעריצים(שתוכנן בקפידה כמו כאן ובאותו הרעיון בדיוק!)ועוד הרבה הרבה הרבה מאוד-אבל אין לי כוח להמשיך...זה רק מביא לי עצבים,ויש לי עוד הרבה מה לכתוב כאן. בעניין אביב גפן-ידוע שרן אוהב ומעריץ אותו(לפי הראיון ברייטינג לא מזמן),והנה עכשיו נינט,מגשימה מול העיניים שלו את החלום שלו,והוא לא שותף להצלחה.אני לא אתפלא אם זה פשוט אוכל אותו מבפנים. בזמן האחרון גם נינט עצמה מייחצנת את הזוגיות הזאת,דבר שבעבר לא הייתה עושה.עושה רושם שמאז שהגיעו מארצות הברית עבר עליה סוג של שינוי.מותר לפרגן-אבל כמה?! בואו נתחיל מההודעה של "תודה.". אוקי,נינט,אני שמח שאת מודה לנו,ואני נהנה לעשות עבורך גם אם אינך יודעת,אבל למה למכור את החיים הפרטיים שלך? מה זה נותן לך למען השם? ואח"כ את מוכרת את הזוגיות שלכם בתוכנית של יאיר לפיד,אני לא מוצא את מה שאמרת שם כמקסים.אני לא.זה הרס לי את כל הראיון,אפילו את שיר נולד שם שרדתי. והיום,היום עבר כל גבול מבחינתי.רן הלך להשתתף ב"היכל התרבות" שכולנו שמים לב איך שבוע אחרי שבוע התוכנית משיגה רייטינג על חשבונה של נינט.כל פרומו-"נינט",ומילא אם היו מחמיאים לה.אז רן הלך להתראיין שם,ובשביל לצאת כלי-גבר-גבר-עם-חוש-הומור-עצמי הוא עצמו צוחק על התופעה שבכל ראיון בסופו של דבר שואלים אותו רק על נינט.אותי זה לא מצחיק.אני לא מבין איך הוא מוכן היה לעשות כזה דבר שיבזה אותו,הוא טיפש אם הוא חושב שלא,ואני לא מבין איך נינט נותנת לו לעשות לו יחסי ציבור על הגב שלה. רן צוחק על זה ששואלים אותו על נינט כל הזמן.זה מטופש.מעשה כל כך צבוע.הרי שואלים אותו והוא לא מפסיק לברבר,רק מדבר,רק חושף,רק מוכר את הזוגיות שלו בכל דרך אפשרית.רק תנו לו לדבר על זה והוא יספר לכם מה שאתם רוצים,וגם מה שלא. כל אדם עם היגיון בריא היה מבין שאם אדם אחר לא רוצה לדבר על נושא מסוים ויש לו כל כך הרבה מה להציע מעבר,אז הוא היה פשוט לא מדבר.בכתבות שלו הרושם הוא שונה לחלוטין.אתה לא רוצה לדבר על משהו-תגיד שאתה לא רוצה.מה הפוזות? הוא לא מפסיק לשתף ולמכור סקופים לעיתונים כדי לעשות את הכתבה שלו יותר מעניינת. קלטתי אותו כבר,הכי קל לא להפסיק לברבר על זה ואז להגיד "אבל לא מפסיקים לשאול אותי על זה". מגעיל אותי שבתור מעריץ של נינט נכפה עליי גם לסבול את רן.די.אם הייתי רוצה להעריץ זוג שכזה הייתי בוחר בדץ ודצה או אילן ואילנית. ולכל הקטנים ששותפים לפשע ה'רנינטיות'-תחסכו ממני את התגובות שלכם,כי אני לא מקנא ולא כלום.ואם לא תחסכו,יאללה תתקפו.זה מה שאתם יודעים ואני לא מתרגש. ונינט,למקרה שתקראי את זה(עושה רושם שאת יודעת מה הולך בפורום שלך לפי ההודעות שלך),אולי כדאי שתתעוררי ותשימי לב למה שכתוב לך בגדול מול העיניים,כי בסוף את תמצאי אותך שמה את הקריירה שלך כולה על 'הולד' בעוד החבר שלך תופס עלייך טרמפ ומקדם את עצמו.את לא צריכה לעצור את עצמך בשבילו.אהבה זאת אהבה וקריירה זאת קריירה.שני עולמות שונים לחלוטין.אני לא רוצה שתתעוררי יום אחד ותגידי לעצמך-"איזה טיפשה הייתי". חומר למחשבה. *ולהנהלת הפורום: אני לא מקלל כאן אף אחד,רק מביע את דעתי על נושא שקשור לנינט,אז אני חושב שאין לכם סיבה לנעול." עיצבן אותי שהיו שם אנשים שממש הסכימו איתו,זה פשוט הגעיל אותי.