נינט בבארשבע. בברקה.

yellow cheese

New member
נינט בבארשבע. בברקה.

14/8 יום שלישי אאל"ט. מישהו יכול לברר מחיר? הברקה לא עונים לי

MegaMan

New member
עכשיו הבנתי למה ככל שמתקדמים ליום שלישי

הריח המסריח שרשמתי עליו לפני כמה ימים בפורום נהייה חזק יותר ,זאת שיטנין ,שמשום מה נישמע כמו שיתנן (שזה בעצם מילה נרדפת לשתן ) אז מה הפעם מביאה לנו הלשלשת השמנמנה?

בטי24

New member
איזה תגובה מגעילה

אם אתה לא סובל מישהו אתה נוהג כך להגיב? תסלח לי זו תגובה נוראית כלפי אדם שלא עשה לך מאומה כתושבת באר שבע אני שמחה על כל אמן וזמר שבא לעיר כי גם אנחנו חלק מהתרבות של תל אביב ואתה לא חייב ללכת להופעה שאתה לא אוהב כמו שאני לא אלך לשמוע את כנסיית השכל או את היהודים למשל אבל אני לא אכתוב בסגנון שלך כאלה השמצות אתה יכול להתבייש~

MegaMan

New member
במקום להעריץ אנשים ופרפורמנסים

תתחילי להעריץ אנשים שהביאו את המדע ,עדיף ,לטובתך ולטובת כולם. וכמו שאחרים מביעים תגובות מוגזמות של פירגון ,לי מותר לעשות ההפך -להביע תגובות מוגזמות של אי פירגון.

מי נראה לך שאתה ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

שתגיד לה את מי להעריץ?! אתה יכול לא לאהוב בנאדם, לא לכבד אותו, אבל אל תשמיץ אותו אתה לא מכיר אותך, היא לא עשתה לך רע ועוד להגיד לאנשים לא לאהוב אותה? צא מהסרט שאתה חי בו ומהר.

MegaMan

New member
אני אומר

שבמקום לחרבן בשכל כמה זמר כל שהו מדהים ,עדיף שיתחילו לשים לב לאנשים שבאמת עושים משהו בעולם הזה ,ואני לא מדבר לא עליי,לא עלייך ,ולא על שחקני קולנוע,האחת שחייה את הסרט היא את ,ובלוק באסטר מבקשים תוספת ריבית עם החזרת הסרטים.

הבלוקבאסטר ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

זה ישן רצח. כדאי שתתחיל להחליף בדיחות. ואם בא לה לחרבן בשכל על כמה שזמר הוא מדהים, וכמה הוא שר יפה ויש לו קול פעמונים וגוון קול מדהים, מי נרהא לך ומה נראה לך שאתה שתגיד לה לא?! תן לאנשים לחיות בשקט ולהנות. הקול של נינט עושה לה טוב, שיעשה לה טוב, שתשמע אותה בהופעות כמה שבא לה.. מבחינתי לא משנה אם היא מדהימה וטובת לב.. היא זמרת טכנית, היא מבצעת ותבצע מצוין כל שיר שיביאו לה, אני אוהבת את הקול שלה.. זה לא מה שיגרום לי ללכת ולקנות דיסק מקורי שלה או להעריץ אותה, ממש לא, אבל אם זה מה שעושה לי טוב אז את זה אני אשמע ומה זה אני יהנה.. אותו דבר היא - אתה לא בעמדה של להגיד לה מה לעשות. לא אמרתי שהיא טובה ומדהימה, ומצטערת מבחינתי מפגש-בערך איתה לא מספיק לי בשביל לשמוע עליה שהיא כלבה. היא לא חברה שלך, אתה לא מכיר אותה באמת, אל תשמיץ אותה. אני מכבדת את הבנאדם באשר הוא לא משנה יל אם הוא זמר מפיק מלחין כותב או לא יודעת מה. להעריץ אנשים שהביאו את המדע? אתה חייב להשתחרר קצת בנאדם..

MegaMan

New member
ועוד משהו

את מכירה את נינט שאת יכולה להגיד שהיא מדהימה וטובה כ''כ? תכף תגידי לי שיעל בר זוהר היא מדהימה פשוט ,ואישה נהדרת ...אז לא ,אני אנפץ לך את המיתוס ,היא כלבה . ואת זה אני כן יודע ממפגש ,בערך ,עם האדם .

חחחח וואי...

רק אתמול היה לי ויכוח עם שתי חברים שלי עליה. אני שומע אותה, והיא פשוט לא עושה לי כלום. היא לא מרגשת, היא לא נותנת כלום מלבד ביצוע מדוייק וזהו. היא משתדלת לא לצאת מהקווים שמא יגידו גם את זה בעיתון, היא פשוט לא זמרת חריגה, וזה שהיא הצליחה ממש לא אומר כמה היא זמרת איכותית. אם כבר יוצאי כוכב נולד אז מרינה ה-ר-ב-ה יותר מדהימה ממנה. אז סבבה, היא יכולה לבצע שירים שהם יחסית קשים לביצוע, אבל היא לא נותנת שום דבר משלה, היא פשוט מבצעת טובה. וזה מעצבן אותי שזמרים הם רק מבצעים טובים.

yellow cheese

New member
../images/Emo99.gifנינה מלכה../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

בכוכב נולד הנוכחי אני מטורפת על אליסה שפרגה, היא אלופת עולם

kean2

New member
ומה הטווח גילאים?

האמת שלא היה אכפת לי לצאת למקומות מסויימים ולראות גם את נינט אבל מה שיכול להרוס הופעה כזו שאתה בה לשמוע בכיף ובנחת כי באמת יש לה קול יפה, זה חבורת המעריצות הצעקניות או הילדות בנות ה 14 שיצאו זאת הפעם הראשונה להופעה והן פשוט יפריעו ולא בהרכח מדבר על צעקות "נינט נינט" אלא יותר דיבורים וצעקות ודחיפות של איזה חבורה של 15 חברות וידידים מכיתה ח3 שיצאו יחד להופעה. אז נכון אונמם לגיל הצעיר יותר צריך לארגן דברים אבל זה פשוט לא יכול להיות ביחד... ---------- בדיחות

למעלה