נינג'סטו קוגה ריו

נינג'סטו קוגה ריו

האם מישהו יכול לתת לי מידע על השיטה נינג'סטו קוגה-ריו תודה ד"א דלית , הכותרת הזאת לטעמך? :)

gilsasson

New member
אני יודע שזה האתר כי

זה האתר שיש שם הסברים על הקוגה ריו.

gilsasson

New member
אה... חחחחחחחחח

אני רואה בה שיטה טובה כי עסקתי בעבר באומנויות לחימה אחרות שנראו לי פחות טובות. אבל זאת דעתי האישית ובחיים הכל יחסי.

gafni

New member
הוא לא חושב

הוא יודע. בשביל שגם אתה תדע אתה צריך לראות מורה ותלמידים. ואז תדע אם זו שיטה טובה, בשבילך. האתר מתאר שיטה מופלאה בשבל אנשים מסוימים ,ובלתי נסבלת עבור אחרים אבל עד שלא רואים מקרוב לא יודעים אם זה מתאים לנו. טוב ?

יש לך עוד שני ניחושים

לארגון קבוצות יש דובר. זה לא אני. אנחנו נפסיק לדבר על ארגון קבוצות עכשיו. אני לא יודע אם השיטה הזו טובה או לא. אני די בטוח שגם אתה לא יודע מספיק עליה. אני כן יכול לשאול כמה שאלות מאוד מעניינות רק מתוך קריאת דעתם של אנשים שמבינים יותר ממני (ולו היית קורא את הקישור שהוספתי בשרשור היית מבין למה). אם תשאל אותי, סתם נבהלת מגינגי. אז הוא צעק עליך, אז מה.

gilsasson

New member
לא נבהלתי מגינגי

אבל אני אגיד לך מה עיצבן אותי. בתור בן אדם שבא לפורום ושואל שאלה אני מצפה שיענו עליה בצורה נאותה אבל מה שהבנתי משני אנשים שם זה משהו כזה: לך תחזור ללמוד קראטה ותגיע אלינו עוד 8 שנים. השיטה שלנו בכלל לא מתאימה לך בכלל. אצלינו רצים 10 ק"מ על ההתחלה ואנחנו משוגעים שדוחפים את הראש שלנו בכורכר כל יום. אתה לא מתאים לשיטה הזאת. אין לך מה להגיע. כמו שכתבו לי פה: צריך לראות את המאמנים והתלמידים. אחרי שקיבלתי תשובה כזאת מהתלמידים אין לי בכלל מה לראות את המאמנים. עיינתי שם בעוד שירשורים וראיתי שיש עוד כמה שבאו ולא היו נחמדים אליהם. לדעתי האישית ואתם לא חייבים להסכים איתי אז הם שחצנים ומתלהבים מעצמם והשיטה שלהם. אני מקווה שהם יראו בדבריי ביקורת בונה ולא שאני משמיץ אותם או יוצא נגדם. לפי מה שראיתי באתר שלהם יש להם שיטה טובה ויעילה ממש. אבל לא נראה לי שאני ארצה להתאמן עם האנשים שענו לי הפורום שם.

הסבר

אימון באומנות לחימה יכול לנבוע מכמה סיבות, כולן נכונות למתאמן. אבל בתור אחד מהדוברים התורנים של אקב"ן כרגע אני יכול לומר שמה ש"מדליק" אותנו זו רצינות ובגרות. רצינות המתבטאת כיכולת לרסן התלהבות, ובגרות המתבטאת ביכולת התמדה לאורך שנים. אז תראה מה זה מ.ש.ל = מה שהיה להוכיח זאת אומרת שבתוך פרק הזמן של שתי תשובות, שהיו לדעתי די סבירות ומסבירות, התייאשת ממה שקורה בארגון. תאר לעצמך מה שהיה קורה אם המדריך לא היה שם אליך לב, יריב היה מכאיב לך בטעות, לא היה לך מצב רוח לבוא לאימון וכן הלאה... אחת המטרות היא הסינון שאנו עושים היא שלא נצטרך להשקיע בילדים מתלהבים שתוך שנה שנתיים יעברו לחוג בללייקה או ירי באקדח. עכשיו יכול להיות שאתה מה זה מבוגר ורציני וששיחת האנטי מכירה הרגילה של אקב"ן עשתה לך עוול גדול ואתה מתאים מאוד, יכול להיות וזה באמת מצער אותי אישית, אבל כמו שאמר פעם יואב: את הסינון האמיתי עושה התלמיד בעצמו.

zappon

New member
אני רוצה להבין יש באתר שלהם תמונה

של מישהו שבולע חרב
מה שמצחיק הוא בולע אותה שהפנים והראש פוניה פנימה כרגיל ולא פנים כלפי מעלה כך שהחרב צצליח להיכנס איכשהו לתוך הלוע. הם מטפסים על עצים?רצים 10 ק"מ? אין לי שום דבר נגדם אבל אלו פעולות של אנשים שבורחים... הכל בהומור.

למעלה