נינג'ה סאונד

CG ערפדי

New member
נינג'ה סאונד

הרכב של 3 ראפרים ו2 מפיקים. אין הרבה מה להגיד , אם זה מעניין אותכם אתם מוזמנים להיכנס ללינק המצורף , להקשיב וגם נשמח אם תשאירו תגובות. http://stage.co.il/Authors/46685#author נינג'ה סאונד - ידע זה כח.

FunkyGiraffe

New member
יאמאן!

אהלן ערפדי, רציתי לתת פידבק חיובי על החומרים אהבתי במיוחד, בעיקר הרמיקס של סטיי פוזיטיב..

FunkyGiraffe

New member
בגירסת האלבום החדשה,

מומי מחליף אותה הרעיון המקורי היה בכלל סולו סקסופון בפזמון [וחבל שהרעיון לא יצא לפועל] אבל בהתחלה איילה נלקחה לתפקיד השירה בפזמון, ואחר כך מומי החליף אותה לדעתי זה נעשה בצורה מעולה

ק ר ח

New member
עם כל החיבה שיש לי כלפי מומי

חבל מאד שהוא שר במקום איילה,איילה שרה ת'שיר ממש ממש ממש מד-הים אגב,ניצלו"ש קטן: זמר ענק וט-עים בשם סילברדון עומד כנראה להוציא דיסק נוסף ומן הסתם גם לחזור להופיע ותאמינו לי שהוא מד-הים,עכשיו אתם שואלים מה זה קשור לפה ? יש לו(לסילברדון) שירים בין היתר עם נימרוד רשף ועם שאנן סטריט אך בגלל שהם קצת עסוקים ברב ההופעות אני יבצע את הקטעים של השניים,אני אודיע לכם בהמשך מתי יתקיימו ההופעות וכאלה אם זה מעניין אתכם יום נעים,שבוע טוב ראשנים...

FunkyGiraffe

New member
קראתי באתר החדש על השת"פ של שאנן

עם סילבאדעעעעען איך קוראים לשיר? איפה הוא מופיע? וכבוד גדול על הופעת האורח בכתבה בווילאג' וייס ואצל סילברדון סחה סחה אחי
ביג אפ יאמאן!

ק ר ח

New member
כן אחי,עולים לאט לאט למעלה

למרות שאני שם מזמן עכשיו זה הדבר האמיתי, אין לי מושג בינתיים כל השאלות ששאלת אבל מחר יהיה לי אז אני יענה ביג אפ גם לך אחי

למעלה