ביקורת...
אורית..כוסית כמו תמיד אם קול מדהים...רק מה..ממש לא מתאים להצגה הזאת... הביצוע המקורי היה הרבה יותר טוב...ומה לעשות אורית לא מתאימה לזה... היה מאוד מצחיק...במיוחד שיושבים ליד אחיות שלי וחברות שלהם... קרועים אושילינג.. כאילו(אריה מוסקנה..זה מהמחסן של כאילו)ששיחק את הכתב עיתון..איזה חמוד..
היה איזה חלק...שהוא שיחק את הפרופסור,שוטפ המוחות,באמצא היה לו חלק בתפקיד,שהוא אמר "אתם יודעים מי אני?" כשאלה רטורית...וכמובן שהחברות הפקצות של אחותי..היו חייבות ליצעוק,"אתה כאילו".. הבאסיסט-ערן צור,פשוט נעשה כולכך אדום...והוא כל מה שהוא רצה זה ליצחוק...אבל הוא היתעפק..
בחצי השני של הופעה החלק שמאמי הופכת ל"כלבת מילחמה"-אישה במעמד גבוה,פעילה פוליטית,ימנית קיצונית...ירד דגל ענק
...דגל ישראל וממולו אורית..בתמונה פשוט מדהימה...אני ואחותי תיכננו בסופ לכחת אותו בהשאלה לתמיד...מה שבסופ לא יצא לפועל. סופ ההצגה...כולם ירדו מהבמה..והקהל התחיל לקום... כאילו בא...ואמר כולם לשבת יש שירה בציבור... ואז אני כמו גרופית אמיתית התחלתי ליצעוק.."כאילו..כאילו..." ומי שהיה לידי...התחיל גם..
ואז שתקנו... היה שיר אחד..."הבשורה"..בין השירים ההכי טובים... ובסופ כאילו אמר "אני לא כאילו..אני אריה..זה היה מיזמן"... וערן התחיל ליצחוק עליו...והפעם הוא לא התעפק..כל הפאקינג גרופים (של היהודים כמובן)..הלכו אחרי אורית להתריד אותה מאחורי הקלאים.. ואני כל מה שרציתי...זה את המפרט של ערן
...הלכנו וחיפשנו אותו..וכמובן שלא מצאנו...עד שמצאתי אותו...אישה רעה באה וסילקה אותנו... חוקפצה..
ולחלק ההכי חשוב... הגיטריסט...כולכך שווה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ולתופאיסט...איזה מויקאן חמווד...חוצ מזה שהוא היה די...אני לא יגיד גרוע...אז הוא לא משהו אמממ...וזהו לזיוני שכל להיום.. מי שקרא על לכאן...קבלו
+
וביס אל הלחי
אגב טופי...יש כאן תמונה של רואית אם הצמיד שלה לשעבר...מישהו גנב לה אותו באמצא ההופעה בטיאתרון..ושם אותו בתוך ה-קופסא האדומה של אסקייפ וזהו בהביי ולהיתראות...
ממני
RONY L