נימפות היער
מוקדש לטל (טלטלונת מתוקונת)
********************************************************************** עד לפני זמן לא רב גם אני הייתי בטוח שנימפות היער לא קיימות. אבל היום אני יודע שהן קיימות. הנימפות אוהבות זו את רעותה אהבת אישה, אבל לא יפספסו הזדמנות לפתות גבר כדי להשרות עליו מקסמיהן. זה התחיל בעוד טיול שגרתי עם המשפחה המורחבת באחת השמורות בצפון. עד מהרה השתעממתי משיחות הדודים והדודות ויצאתי להתאוורר מעט, להסתובב ביער ולצפות על הנוף הנשקף מההר. יפה הוא הצפון: נוף הרים ובקעות הטובעים בירוק, פה ושם מעט בתים, ושוב ירוק. אחרי תצפית על הנוף החלטתי להאריך מעט את המסלול בתוך היער, שכן לא רציתי עדיין לחזור לחיק הדודים. לפתע הבחנתי בזוג עלמות, אשר ערכו גם הן פיקניק, אלא שבחרו במקום מבודד. הן הקסימו אותי, ועל כן נשארתי להתבונן בהן מבלי שישימו לב. בשלב מסוים הן הפעילו מוזיקה, קמו והחלו לרקוד ריקוד איטי וחושני. שפתותיהן נצמדו בנשיקה צרפתית חושנית. ואז... אז הן החלו מפשיטות זו את זו. לבסוף נשארו במערומיהן ושבו לרקוד. האחת היתה שחרחורת וגבוהה, בעלת שיער ארוך, שדים בינוניים ועם פטמות אדומות ובולטות כדובדבנים. האחרת היתה שאטנית בגובה בינוני, שיערה היה מתולתל מעט ולא ארוך במיוחד, ודדיה היו כגבעות ממש, עם פטמות ורודות. לזו הגבוהה היה מבנה גוף דקיק, לרעותה היה גוף חטוב ואגסי. חלף זמן לא רב, וזו הנמוכה החלה לשפשף עם צד כף ידה את שפתיה התחתונות של הגבוהה. בהמשך השיבה לה השטנית באותה מטבע ואפילו שיפשפה לה יותר מהר. סקרנותי גרמה לי להתקרב אליהן יותר. ואז עוד קצת. אך כנראה התקרבתי יותר מדי. ברגע כלשהו שתיהן הסתובבו לכיווני, ואני ממש נבהלתי. "למה שתציץ מהצד, בוא תצטרף אלינו", פנתה אלי הגבוהה בטרם הספקתי לברוח. הן אמרו לי להתפשט ולהצטרף אליהן לריקוד. הסבירו לי שכך עושות הנימפות אם וכאשר מזדמן להן ביער עלם יפה-תואר. הן גם אמרו שהן זוג מאוהב שהגיע ליער להגשים פנטזיה, אבל אני לא האמנתי לזה - הרי היה ברור מעל לכל ספק שהן זוג נימפות. כך רקדנו לנו שלושתנו ריקוד איטי, מחובקים ומתנשקים במשולש חושני. ידינו החליפו את מקומותיהן, כשכל אחד משפשף את איזורי התאווה של האחרים - אני את שפתיהן הנוטפות, והן - פעם את זכרותי שהתקשתה, ופעם זו את שפתיה של זו. "אולי ננוח ונאכל משהו מתוק - הציעה זו האגסית". ישבנו על הבד שהיה פרוש על הרצפה. האגסית הוציאה אפרסק, נגסה בו, ואז-בלי התראה מוקדמת, סחטה ממנו מיץ היישר על פרח האהבה של חברתה. המשך יבוא....
מוקדש לטל (טלטלונת מתוקונת)