נימפות היער

horneyboy

New member
נימפות היער

מוקדש לטל (טלטלונת מתוקונת)
********************************************************************** עד לפני זמן לא רב גם אני הייתי בטוח שנימפות היער לא קיימות. אבל היום אני יודע שהן קיימות. הנימפות אוהבות זו את רעותה אהבת אישה, אבל לא יפספסו הזדמנות לפתות גבר כדי להשרות עליו מקסמיהן. זה התחיל בעוד טיול שגרתי עם המשפחה המורחבת באחת השמורות בצפון. עד מהרה השתעממתי משיחות הדודים והדודות ויצאתי להתאוורר מעט, להסתובב ביער ולצפות על הנוף הנשקף מההר. יפה הוא הצפון: נוף הרים ובקעות הטובעים בירוק, פה ושם מעט בתים, ושוב ירוק. אחרי תצפית על הנוף החלטתי להאריך מעט את המסלול בתוך היער, שכן לא רציתי עדיין לחזור לחיק הדודים. לפתע הבחנתי בזוג עלמות, אשר ערכו גם הן פיקניק, אלא שבחרו במקום מבודד. הן הקסימו אותי, ועל כן נשארתי להתבונן בהן מבלי שישימו לב. בשלב מסוים הן הפעילו מוזיקה, קמו והחלו לרקוד ריקוד איטי וחושני. שפתותיהן נצמדו בנשיקה צרפתית חושנית. ואז... אז הן החלו מפשיטות זו את זו. לבסוף נשארו במערומיהן ושבו לרקוד. האחת היתה שחרחורת וגבוהה, בעלת שיער ארוך, שדים בינוניים ועם פטמות אדומות ובולטות כדובדבנים. האחרת היתה שאטנית בגובה בינוני, שיערה היה מתולתל מעט ולא ארוך במיוחד, ודדיה היו כגבעות ממש, עם פטמות ורודות. לזו הגבוהה היה מבנה גוף דקיק, לרעותה היה גוף חטוב ואגסי. חלף זמן לא רב, וזו הנמוכה החלה לשפשף עם צד כף ידה את שפתיה התחתונות של הגבוהה. בהמשך השיבה לה השטנית באותה מטבע ואפילו שיפשפה לה יותר מהר. סקרנותי גרמה לי להתקרב אליהן יותר. ואז עוד קצת. אך כנראה התקרבתי יותר מדי. ברגע כלשהו שתיהן הסתובבו לכיווני, ואני ממש נבהלתי. "למה שתציץ מהצד, בוא תצטרף אלינו", פנתה אלי הגבוהה בטרם הספקתי לברוח. הן אמרו לי להתפשט ולהצטרף אליהן לריקוד. הסבירו לי שכך עושות הנימפות אם וכאשר מזדמן להן ביער עלם יפה-תואר. הן גם אמרו שהן זוג מאוהב שהגיע ליער להגשים פנטזיה, אבל אני לא האמנתי לזה - הרי היה ברור מעל לכל ספק שהן זוג נימפות. כך רקדנו לנו שלושתנו ריקוד איטי, מחובקים ומתנשקים במשולש חושני. ידינו החליפו את מקומותיהן, כשכל אחד משפשף את איזורי התאווה של האחרים - אני את שפתיהן הנוטפות, והן - פעם את זכרותי שהתקשתה, ופעם זו את שפתיה של זו. "אולי ננוח ונאכל משהו מתוק - הציעה זו האגסית". ישבנו על הבד שהיה פרוש על הרצפה. האגסית הוציאה אפרסק, נגסה בו, ואז-בלי התראה מוקדמת, סחטה ממנו מיץ היישר על פרח האהבה של חברתה. המשך יבוא....

horneyboy

New member
נימפות היער - המשך

מיץ האפרסק נזל על שפתי תאוותה של הגבוהה והמשיך לעבר ישבנה המוצק. כעת, כשישבנו, יכולתי להתבונן באיזורי החשק של שתיהן. לגבוהה היו שפתים דקות אך ארוכות למדי, ודגדגנה היה נחבא אל הכלים. לעומתה לאגסית היו שפתים עבות ומפותלות, כשהפיתולים היפים כאילו עוצבו בידי אומן. היה לה דגדגן גדול, שחלקו בלט החוצה. השטנית נעמדה על ארבע והחלה מלקקת את ערוותה של חברתה. נטלתי גם אני את האפרסק והשפרצתי את שאריות המיץ ממנו על שפתיה הוורודות של הנימפה שעמדה על ארבע. רכנתי לשם וליקקתי ממנה את המיץ. כשנגמרו טעמו וריחו של האפרסק, נותרו טעמה וריחה המיוחדים, שרק הלכו והתחזקו עם הזמן. ליקקתי את דגדגנה הבולט שהתנפח עתה עוד יותר, ובהמשך הכנסתי אותו אל בין שפתי. גופה נע קדימה ואחורה, כשהחור האחורי שלה נפתח ונסגר מול עיני. לפתע נרעדה כולה, ונוזליה החלו זורמים עלי כנחל. תפסתי אותה במותניה על מנת להשאר צמוד אליה בזמן האורגזמה. כעת העגלגלה נחה, ואני המשכתי את מעשי האהבה עם האחרת. רציתי לטעום גם אותה, אבל היא אמרה "בוא ותמלא אותי!". אז החלקתי את אברי אל תוכה והתחלנו בריקוד ארוטי מהיר ומטורף, צמודים ומתחככים בכל הגוף, שנינו כבר קרובים לשיא. היא עטפה אותי ברגליה, ולחצה על אחורי בקצב המשגל. התפוצצנו יחד, כשאני חש איך מחילתה לופתת אותי לפיתות חזקות, נחושה לקבל את כל הזרע שיש לי לתת. בעודי נח ואוכל אפרסק, התיישבה זו עם העופרים הגדולים על רגלה של חברתה והחלה לנוע עליה. יכולתי לראות את הפס הרטוב שהשאירה אחריה על הרגל החטובה של חברתה. רק מהמראה שב אברי ונעמד. התישבתי מעל פניה של השחרחורת ששכבה למטה והתכופפתי כך שיכולתי כעת להכניס את שרביטי אל תוך פיה... המשך יבוא...

horneyboy

New member
נימפות היער - סיום

היא ליקקה את אברי באיטיות, מרטיבה את כולו ברוק. לבסוף החלה למצוץ אותו כשאני מניע את האגן לקראת פיה, במקביל לתנועות המציצה שלה. תוך כדי כך העבירה חברתה שישבה על רגלה את ידה בחריץ האחורי שלי. לפתע הפסיקו תנועות היד ונשמעו אנחות - הנימפה השטנית גמרה. אנו הגברנו עוד את הקצב עד אשר פיה התמלא בנוזל הלבן. כתגובה לכך גם היא החלה לרעוד באורגזמה. ירדתי ממנה וכעת הבחנתי שכל אותה עת שלוש מאצבעותיה היו בתוך מחילתה. פטמותיה האדומות כדובדבנים עלו וירדו עם נשימותיה כל זמן שהיתה אי שם בעולם הקסם. הן השקוני במיץ פירות היער. אותו מיץ שהנימפות מכינות לעצמן, ורק מי שהן חושקות בו יכול לשתות אותו אתן. לאחר זמן מה, השכיבה אותי זו האגסית על גבי והתישבה עלי בפיסוק. כל הקימורים של שפתי התשוקה שלה נראו עתה בבירור. היא נטלה את קנקן המיץ ושתתה ממנו כשהיא עלי. טיפות של מיץ זרמו על גופה, על עופריה הגדולים, ואני אספתי אותן בידי וליקקתי. היא עצמה את עיניה, כשהיא נעה עלי ומתמכרת לתענוג. צבטתי את הדגדגן שלה באצבעותי. הנימפה השניה ליקקה את שאריות המיץ משדיה של חברתה, ולאחר מכן התיישבה מעל פי, כך שפניה אל חברתה. החדרתי את לשוני לתוך המעיין שלה, כשבידי אני תומך בעכוזה. שמעתי שהן מתנשקות בחושניות בזמן שהן דוהרות עליי. מצאתי את הדובדבן הקטנטן של זו שישבה על פני ושיחקתי אתו במהירות עם קצה הלשון. במקביל חשתי כיצד האחרת לוחצת על התורן שלי עם שרירי הנרתיק שלה. היינו כגוף אחד המכושף על-ידי התשוקה. שתיהן גמרו באותו זמן, כשגם פני וגם ערוותי התמלאו בנוזלים של נימפות היער. נשימותיהן התמזגו בזמן שהגיעו לפורקנן. חשתי שאני שואב את האנרגיה הקסומה הזו משתיהן, והרי מספרים שכך בדיוק מרגיש מי שזוכה לאהבתן של הנימפות. לחוויה כזו הגבתי באורגזמה קסומה נוספת, שגרמה לזו שהשתגלה על שרביטי לצעוק ולגמור פעם נוספת. נשכבנו מסופקים. לפתע נזכרתי שאני נעדר מזה זמן רב מהפיקניק המשפחתי. היה עלי לשוב בטרם יתחילו לדאוג לי. "הענקתן לי חוויה קסומה", אמרתי לנימפות. "ואתה הגשמת לנו חלום", השיבו הן. כאשר שבתי למשפחתי, שאלו אותי לפשר העדרותי הארוכה. "פגשתי ביער זוג נימפות ולא יכולתי שלא להשאר אתן קצת", השבתי. אולם אף אחד לא האמין לי.

למעלה