נימסס לי!!!!!!

hraaa

New member
נימסס לי!!!!!!

הגימגום הזה הרס לי את כול החיים! אף פעם לא הייתי מגמגם רק מי שעברתי איזה תראומה ודיכאון!! איזה חיים חרההההההה הבעיה שלי אי כזאות! יש לי בעיה להתחיל את המילה! עכשיו עם אני עם משהו שאני לא מכיר אני מחליף מילים דוגמא עם אני רוצה להגיד אני הולך לקתוף סברס אז אני אומר אני מבי סברס כי עם אני יקיד קותף אני מרגיש את הגימגום שהוא הולך לצאת!! ויש הרבהההההה מילים שאני רוצה להוציא אבל אני מרגיש שזה נתקעעע מה אני יעשההה אלוהים תיקח אותי: כולם אומרים לי אין לך גמגום אבל יש ליייייי זה הרס לי את כול החיים! זה בושה להתחיל לגמגם במקום שאף אחד לא מכיר !! אף אחד לא מבין אותי!!

zeevc1

New member
שלום חבר !!

במור אחד שמגמגם 26 שנה. לצערי אני לא יכול להגיד לך מה כן לעשות ...אבל אני יכול לייעץ לך מה לא לעשות . 1.קודם כל להיפטר ומהר מהגישה הזאת של "נימאס לי". 2.לדבר יותר לאט 3.לנסות לזהות את הקושי בהגית המילה עוד לפני שאתה הוגה אותה....ואז להאריך את ההברה של אותה המילה. בדר"כ זאת ההברה הראשונה. 4.אם קשה לך לזהות את הגמגום עוד לפני הגית המילה ,נסה לרכך את אותה ההברה. 5. והכי חשוב !!! אל תתן לביטחון שלך להיפגע. כי אם הביטחון שלך יפגע בעקבות הגמגום כל העצות שנתתי לך "שוות לתחת" (סליחה על הביטוי). פשוט להביט בעיניים של הבן אדם שאתה מדבר איתו.אל תשפיל מבט לעולם. נסה...אין לך מה להפסיד !! גמר חתימה טובה...זאב

r o n i t 19

New member
אני מבינה

על מה אתה מדבר, גם לי פעם היה קשה. תנסה להתחיל את ההברה הראשונה ברכות. כלומר תתחיל את ההברה בשקט ולאט תגביר את העוצמה.

zeevc1

New member
על מה אני מדבר

לצערי הרב אני יודע על מה אני מדבר . תוצאה של המון טיפולים ,שיטותוקלינאי תקשורת למינהם. את יכולה להגיד לי הכל ...רק אל תגידי שאין לי מושג על מה אני מדבר.

r o n i t 19

New member
מה??

אתה מתכוון אליי..? מי אמר לך שאין לי מושג על מה אתה מדבר..? התגובה שלי הייתה בכלל לבחור השני..

hraaa תקשיב טוב

לא יעזור לך שום דבר אני מבין מה שאתה מרגיש אבל אם לא תתרגל לא יקרה לך שום דבר חדש אולי יהיה לך יום יומיים איזה שתף זמני אבל הכל יחזור. אל תתיאש אבל תעבוד על עצמך כדי להשיג את שתף הדרוש לדיבור. אין דרך אחרת לדבר לאט יעזור אבל רק עם שיטה.

zeevc1

New member
אופס..

אהלן רונית, משומה חשבתי שאת מפנה את דבריך אלי. סליחההההההה !!! מה דעתך על טיפ קטן- להבא כשתרצי להעביר מסר ,רשמי למי הוא מכוון. את לא חייבת לאמץ אותו . רק אם בא לך. המשך יום נעים. זאב

stkachov

New member
חחחח

זאב, מערכת הפורומים עובדת ככה, שהודעה הנמצאת אלכסונית מטה להודעה מסויימת, היא בתגובה להודעה המקורית. ככה זה עובד. ממשק מאוד פשוט והגיוני דווקא.

למעלה