נימה אישית

ERIANA101

New member
פעילות יעילה מתחילה מאחורי הקלעים והיא מבוצעת

אני לא עוסקת בתיאוריות וטבלאות אני עוסקת בעיקר והעיקר שהפירוד / חיבור ללב השרון יבוצע ע"י פוליטקאים ברמות הארציות ועם כל הכבוד לא ע"י פקידונים מקצועיים כאלה ואחרים עצומה/הפגנה/כתיבה בפורום - לא תוביל לכלום זה אולי טוב לשיחרור קיטור ולחצים זה לא מוביל לפיתרון ןהיות וכבר אמרתי בעבר לא מתכוונת להעמיד עצמי כמועמדת בבחירות היות ומאמינה בעשייה אמיתית ועשייה אמיתית נעשת בשקט במקום/ות שצריך בהשקט ובביטחה ולא ברעש וצילצולים

רוויטלה

New member
מסכימה לכל מה שאמרת

ועדיין אותו איש פוליטי לוקח את החלטותיו על פי המלצותיהם של אותם "מקצועים פקידונים" בם יש נימה של זילזול בדברים שאני אישית מאד לא מחבבת כמי שעסקה בתחום כמה שנים טובות מחייה אני יכולה לומר שאת מטילה דופי בהרבה מאד אנשים במילותיך אלו וחבל שכך הם עושים את עבודתם בדרך כלל נאמנה לגבי אותם צלניק יוסי מלכה ומנחם בנימין ( כאמור לא מכירה אישית אז אמנע מהשימוש בכינוי הזה ) הם לא המקצוענים הם ניבחרי ציבור או מתנדבים ויש הבדל עצום .

ERIANA101

New member
לטעמי הפקידים קמו על יוצריהם ברוב המקומות וזה

רע מאוד מכירה זאת טוב מאוד ויודעת שרק מי שיש לו חזון ואומץ יכול להוביל להתקדמות פקידים (ומכובדים ככל שיהיו) הם רק פקידים ולא לוקחים אחריות על החלטות

רוויטלה

New member
מאד מזדהה עם מה שכתבת

השאלה איך עושים זאת ואיך מקבלים נתוני אמת בכדי להגיע להחלטה נכונה

ERIANA101

New member
המועצה יכולה להתנהל בכ-30% כח אדם ממה שקיים ה

פינוי גזם= קבלן ניקוי רחובות=קבלן תחזוקת תאורה=קבלן "אבטחה"=קבלן גביה=קבלן ייעוץ משפטי = קבלן ועוד ועוד לנהל מחלקה שכל תפקודה זה ע"י קבלן זו בדיחה וזילזול בכספי ציבור המועצה צריכה ויכולה לתת לתושבים שירות טוב יותר בהרבה פחות עלויות העלות הבעייתית ביותר במועצה זו הוצאה על שכר וזה המקום שיש לקצץ בו בעשרות אחוזים וזה אפשרי

רוויטלה

New member
את חושבת שניתן לפגוש את החשב המלווה

ולבדוק את הנתונים שהבאת פה ? חייבת להודות שזה נשמע טוב מכדי להיות אמיתי כלומר אם הכל ניתן לעשות במיקור חוץ מדוע לא מאמצים את זה באופן קבוע?

ERIANA101

New member
כדי לדאוג למקורות הכנסה לאנשים מסויימים שיעבד

זה כלל ידוע נותנים לאנשים גובים עם שכר נאה ב"כאילו" עבודה וביום הבחירות אנשים (עובדים) אלה עובדים עבור אלה שדאגו להם לגוב זאת אומרת שאת ואני משלמות עלויות שכר ענקיות ל"מנהלי מחלקות" שלא קיימות בכדי הם יעבדו עבור אותו פוליטקאי ביום הבחירות לו המועצה היתה עסק פרטי שמספק שירותים לתושבים הכל היה מתבצע עם כ- 10% כח אדם ועם תוצאות טובות יותר לא צריך לזה חשב ולא כל אשר חוקי הוא גם נכון ורצוי לביצוע יש המון דברים שהם בתוך מסגרת החוק אבל מאוד לא טובים לתושים

רוויטלה

New member
כמי שבא מהמערכת דומה אני מקבלת את שאמרת

השאלה למי צריך לפנות אם הנושא ?

AMITBN890

New member
לא עושים את זה

כי זה לא נוח לאף פוליטיקאי מקומי לגעת בעובדי המועצה עכשיו יש לי שאלה אליך: את בתי הספר מנהלים מנהלי בתי הספר את הילדים מלמדים המורים והגננות את הזבל מפנה קבלן זבל את הגינון מבצע קבלן גינון את השמירה מבצע קבלן שמירה את הגבייה מבצע קבלן גבייה ואת הסליקה חברות האשראי. את המיחשוב מספקת החברה לאוטומציה את התיכנון ההנדסי מבצע קבלן לתיכנון הנדסי את התבע"ות מבצע שרונים אז בשביל מה נדרשים 120-150 עובדים/מנהלים כדי לנהל את הקבלנים? נכון שזה קצת פשטני אבל זה די קרוב למציאות. תבדקי מה קורה בקיסריה.

AMITBN890

New member
חשב מלווה

מדובר בגורם יוצא המערכת של השילטון המקומי הוא חושב בדיוק כמו כל אחד בשילטון המקומי איך לגבות כמה שיותר מיסים ותו לא. החשב המלווה זה האסון של קדימה צורן והוא פועל יוצא של הפוליטיקה הקטנה. במקום חשב מלווה צריך לשכור חברת ייעוץ מהסקטור הפרטי (ולא מטעם מרכז השילטון המקומי) שתקבל מנדט רחב לייעל ככל הניתן את עבודת המועצה. אבל הם כולם מפחדים להגיד את האמת ש: אין מספיק כסף לתחזק את הישוב התושבים מרוששים ולא יכולים לשלם יותר אין ברירה, צריך לחתוך בבשר החי של התקורות (לא שירותים) עמוק, עמוק......ומהר

AMITBN890

New member
צודקת ב 1000%

אני מציע לכולנו לפתוח את העיניים אנחנו מפרנסים גוף מיותר בפועל נותני השירותים הם קבלני משנה ולכן אין כל צורך בתקורה הניהולית הזאת שנקראת מ.מ. אבל הבעיה היא שכל הפוליטיקאים ללא יוצא מהכלל מפחדים להגיד את האמת ולפעול בהתאם כלומר הפוליטיקאים מעדיפים להשית עלינו היטלים ומיסים

תותח9

New member
כך זה בכל הארץ

ברשויות קטנות - רק ראש המועצה מקבל שכר ככל שהרשות גדולה יותר, יש יותר חברי מועצה שמקבלים שכר ואחראים על תחום מסויים "פול טיים" לגבי המניעים של חברי מועצה - כל אחד והמניע שלו עזרה לישוב עזרה לקבוצה מסויימת בישוב כבוד והוקרה נסיון פוליטי וקרש קפיצה לתפקיד אחר ואולי גם רווח אישי גרידא (את זה אין במועצה שלנו...)

AMITBN890

New member
החתולה

תבדקי את הנתונים 20 שנה אחורה ואז תביני. קצרה היריעה להסביר את הנושא. בינתיים העובדות הן שהמערכת הזאת מוציאה יותר כסף ממה שהיא מכניסה. במצב כזה יש 3 אפשרויות: להגדיל את נטל המס - בוצעבמרץ רב לצמצם את השירותים - בוצע להתייעל - מה שלא נעשה כלל וכלל בינתיים תושבי קדימה משלמים את מחיר האיחוד קרי: הכפלת הארנונה על מרתפים העלאת ההיטלים ב 300% העאת הארנונה היות ונראה שתושבי צורן הנפלאים כנראה שאינם מרוצים מהאיחוד נראה הגיוני ללכת על מהלך של פירוק האיחוד. בעניין החתול אהבתי וזה מזכיר לי בדיחה על החתולה הכי חרמנה בעיר שהזדקנה וכבר לא יכלה לרוץ ...אבל על הגדר המשיכה לילל שאלו אותה החתולים החמודים הרי את כבר לא אז למה את מיללת ....ותשובתה היתה אני מיעצת...... .

רוויטלה

New member
אין ספק שאתה יודע לחזור היטב

על דברי אחרים
תושבי קדימה לא משלמים את מחיר האיחוד אלא תושבי שני הישובים קרי גם צורן הרעיון שמוביל איחוד אמור להיות חיסכון בפועל מה שלא בוצע בגין הנהלה כושלת ולזה תסכים הסבר לי מדוע מחזיקים 2 בניני מועצה האחד בצורן האחד בקדימה ? מדוע יש תפקידים כפולים ? מדוע תוכניות שיש עבורם כספים בצורה ברורה אינם מתבצעות ? מדוע משקיעים בעשייה חדשה במקום לתקן ולמר את הקיים ? אין אנו חלוקים בדעותינו שיש בעיה קשה בהתנהלות מועצה מקומית קדימה צורן , אנו חלוקים על דרך העבודה ועל העובדות, הדברים שאתה אומר וכותב חזור וכתוב נראים ונקראים כמי שמכין את עצמו למירוץ פוליטי וזה לגיטימי לחלוטין אבל גם בריאה חזרה אחורה של הדברים אני מוצאת המון רעיונות שלך ואף לא דרך הגיונית לביצוע. אתה חוז רומשתלח באנשי צורן, אחד הדברים המכוערים מאחר ולא ראיתי פה ולו אחד שאמר משהו על אנשי קדימה מלבד על חברי המועצה וכאנשי ציבור הם חשופים לביקורת מכל הסוגים ובכל הצורות , לידיעתך האיחוד הזה הינו משהו לתמיד והיו אמורות להיות בו גם אבן יהודה ותל מונד אלא ששם מהלכים של ראשי המועצות הביאו לאי ביצוע , מה שלא יעזור תוך 10 שנים כאשר תהייה כאן לפי דעתי עיר תחת עיריה אחת כפי שקרה בהוד השרון והמסופחות לה . ובכדי להניח את דעתך אסיים ב....מיאו

ERIANA101

New member
לו היה שר פנים עם "ביצים" היה מאחד ..........

מועצה אזורית עמק חפר כפר יונה פרדסיה קדימה צורן תל מונד מועצה אזורית לב השרון תעייני במפה ותראי איזה יופי אבל לאף שר פנים לא היה ואין "בצים" בגודל המתאים ועד שזה לא יקרה שיפרידו את צורן וקדימה כל אחד מהם ישוב ראוי אבל יחד זה לא עובד

AMITBN890

New member
מיאו

ראשית אינני משתלח בתושבי צורן אותם אני אוהב ומוקיר. להיפך, אני מזהה כאן מגמה של השתלחות בליווי יחס עם מרכיבים גיזעניים כלפי הישוב ה"נחשל" קדימה. אני טוען שקימים שני מצבים אפשריים : או שחיים ביחד בשיתוף ובהרמוניה או שהולכים למהלך ישים של הפרדות. אי אפשר ללכם עם ולהרגיש בלי. בכללי, כל המערכת שנקראת מועצות מקומיות, עיריות, מרכז השילטון המקומי והחברה לאוטומציה אלו מערכות כושלות שמנוהלות בצורה הכי כושלת שיכולה להיות. אני מציע לך לקרוא את דוחות מבקר המדינה בעשורים האחרונים. מזמן רצו לבצע מהלך הפרטה מסיבי בסקטור הזה אבל היות ואנו חיים במדינה עם הרבה בעיות חלקן קיומיות , השילטון המרכזי כנראה לא התפנה לטפל בבלגן הזה. עד עכשיו שמחירי הארנונה ורמת השירותים בקדימה היו סבירים העלמנו עיין מהטימטום הזה. עכשיו, כשהם העלו את הארנונה, העלו את היטלי הפיתוח ב 300%, הפסיקו את התמיכה בתנועות הנוער, נשבר לנו ה... מכל "מוצצי הכסף" האלו שאין לנו מספיק כסף לתחזק אותם. התושבים רוצים שהכסף יגיע ישירות לחינוך הילדים, לבתי הספר, לגני הילדים ולתנועות הנוער ולא ל "מוצצי הכסף". כי פשוט נגמר הכסף לתושבים. אני חושב שכולנו צריכים ללמוד מהעם הצרפתי ולהתחיל לצאת לרחובות. האדישות הזאת פוגעת בנו.

למעלה