נימה אישית

rmargoli

New member
ממש לא נכון

משהו שילם על התכנית הזו וגם הקדנציה הקודמת הייתה עם ישוב משותף ולכן הגיע הכסף, כדי לשמר גואליציה לבני המושבים לא משלמים כי מישהו אחר משלם ואילו בד"כ המועצות האזוריות. אם התנועה הזו לא יכולה להתקיים בגלל האיחוד האומלל אז או שתשלמו או שתפתחו תנועה אלטרנטיבית שכן משלמים בה המשנה הזו של לא משלמים בבני המושבים אינה רלוונטית לחלוטין זו השנה השלישית שלא מקבלים תקציב ולכן האנטגוניזם כבר לא מעניין אותנו דרך אגב, לידיעתך, שילמנו 10% פחות ארנונה לפני האיחוד והסכום עלה די מיד רק!! בגלל האיחוד הזה יום לימודים ארוך אנחנו מממנים בחלקו ועדיין התקציבים לתלמידים בישובים שונה

רוויטלה

New member
אתה חוזר על הדברים חזור ושנו

ועדיין הם לא מדוייקים על התכנית שילם משרד הפנים וכך גם המענקים בכדי לבנות אותם, ממליצה לבדוק מאיזה תב"ר נבנה מועדון הנוער ולדרוש אחד שכזה גם לבני עקיבא וגם לצופים לבני המושבים לא משלמים בגין תשלומי מועצה וכך צריך להישאר , בגדול אין צורך לפתוח תנועה אחרת מאחר ועל פי הקורה בשטח הצופים הם התנועה המופרדת ולא בני המושבים אתה מוזמן לבחון את החוזרים ואת הדברים לפני שאתה יורה ולא פוגע אם לא מעניין אותך אנטיגוניזים אז בקש מחבריך להנהלה כגון שביט וקולומן שלא לבקש איחוד לתנועות הנוער בהבל פיך אתה הורס את האיחוד הרצוי המסים עלו ועדיין אחוז הגבייה בקדימה עומד על הרבה פחות מאחוז הגבייה בצורן ככל הידוע לי יום לימודים ארוך לא ממומן על ידי ההורים בשום מקום בארץ ובטח שלא בקדימה , זה שצריך תקינה אני בעד מאד בעד אבל שוב אנו חוזרים לנושא התקינה כלפי מעלה כאשר אתה בפירוש אומר לא מעניין אותי האנטיגוניזים ופה נעוץ שורש הבעיה.

rmargoli

New member
בני המושבים אינה מופרדת

כי כך היה בהסכם האיחוד אנחנו לא מסכימים לכך יותר, רוצים תקציב זהה ואם אי אפשר להשיג את זה בנוסף לבני המושבים אז שיפגעו עד שכל התנועות יקבלו אותו הדבר עד השנה היה יום לימודים ארוך שמומן לפחות ביגאל אלון ברובו ע"י ההורים. לגבי התב"ר שביט מס בטח יגיב אבל כיוון שלצורן אין שום הכנסות וכמעט ואין שטחים מופשרים אז המימון בא מקדימה, מה לעשות, זו האמת

rmargoli

New member
אחוז הגביה

לא מוצא חן בעיני גם כן אבל זה כנראה מקור כוח למישהו

rmargoli

New member
המבנה של בני המושבים

נבנה מתקציבי הפיתוח של קדימה -צורן. כך גם בית הספר הנוסף והחדש שלכם בזמן שהילדים שלי לומדים בבית ספר "יגאל אלון" שהוא מת-לנפול לא סתם אמרו לכם שאתם יושבים בבניין בשווי 2.5 מליון שקל ואזתשלמו של הדרכה

תותח9

New member
בית הספר החדש נבנה כמעט כולו לפני האיחוד

הבחירות המאוחדות היו בנובמבר 03, והאיחוד בפועל - תחלית 2004 ביה"ס נבנה עוד קודם לכן, ורק עבודות הגמר היו בקדנציה של גולברי (שאגב "שכח" להודות לקודמיו בטקס הפתיחה) מימון ביה"ס היה ברובו מכספי מפעל הפיס

רוויטלה

New member
אתה טועה ומטעה

בקש משביט מס שיוציא לך בדיוק מאיזה כספים נבנה בית בני המושבים ומי הביא אותו לפועל למרות שהודו לראש המועצה

shavitmass

New member
מבנה בני המושבים.

תב"ר 720 שימש לבניית מבנה התנועה בצורן. השתלשלות הארועים לפי הידוע לי ( לא הייתי חבר מועצה בתקופה הנדונה): הרעיון והדחיפה לפרויקט הגיע ממיקי אקרמן בתחילת הקדנציה הקודמת. בתחילה גולברי דיבר על להקים מבנה של 80 מטרים ,לאחר דיונים (צעקות) שונה הפרויקט למבנה של כ- 200 מטרים. מי שהוביל את הפרויקט היה יוסי מלכה ומיקי. התכנון + הכספים לפרויקט הגיעו לאחר האיחוד קרי בזמן המועצה המאוחדת. העיקר שיש מבנה לתפארת (חסר מזגנים...). שביט

רוויטלה

New member
כפי שידעתי ...

נו אתה עם צירוף האותיות שאי אפשר לבטא ( אתה הזמר המתקרא פרניס במקר ? ) מה עכישו יש לך לומר ?

rmargoli

New member
מה ידעת בדיוק?

מה היו המקורות של תב"ר 720? ולמה אין איזה תב"ר קטן שיממן שיפוץ של הצופים ובני עקיבא?

AMITBN890

New member
לצערי הרב דברייך מנותקים מהמציאות

ממי את חושבת שגובים דמי חבר?

rmargoli

New member
וגם מכל חניך בבני המושבים

יש סכום מינימלי שאותו גובים בכל אחת מהתנועות וכך גם בנוער העובד ובבני עקיבא והיתר ממומן ע"י רשות מקומית, הורים או מועצה אזורית יש כאן ישוב אחד ואנחנו דורשים שוויון. זה לא מעניין אותנו שבעבר התנועה בצורן מומנה ע"י לב השרון, אתם כבר לא חלק מהמועצה הזו ועד שתחזרו לשם אינשאללה, עם או בלי קלאנסווה אנו דורשים לקבל תקציב זהה כנ"ל גם לגבי בתי הספר

ביקי1

New member
ממש ממש לא!

בבני המושבים גובים דמי חבר רק בצורן!!!!!!!!! בני המושבים היא קצת יותר מתנועת נוער בצורן, היא מרכז הישוב!

rmargoli

New member
מזכירות התנועה החליטה לחזור לגביית דמי החבר

http://www.tmoshavim.org.il/content/?did=16&aid=0cc185b7eac7a4c069a413360089c74e וגם אם זה לא קרה בסוף זה לא מעיין אותנו. גם הצופים הם מרכז היישוב בקדימה, היישוב רובו חילוני, אתה יודע את זה. הסניף משתתף ב כ ו ל !!! הטקסים היישוביים, מקיים פעילות חברתית ופתוח במשך כל השבוע גם אם יש פורמלית שני ימי פעילות. בתנועת האם (שהייתה) לבני המושבים - הנוער העובד, גם כן גובים דמי חבר אמרתי את זה כבר עשר פעמים ואומר שוב:אתם כבר לא חלק מלב השרון ועד שתיהיו שוב, יש עוד ילדים בישוב הזה וגם אם הם גרים מערבית ליער קדימה הם רוצים פעילות וההורים שלהם צלא רוצים וחלקם לא יכולים לשלם 700-800 שקל עבור פעילות שאתם המיוחסים מקבלים בפאקינג ח י נ ם!!! הבנת את זה?

rmargoli

New member
הלינק שפרסמתי לא מתאים

אבל את רוח התגובה אני מקווה שהבנת

ERIANA101

New member
את טועה ומטעה !!ניתן לבטל את האיחוד !!

לא יודעת מאיפה את אוספת פרטים ונתונים אני חייה בצורן מעל 16 שנה ויודעת "קצת" מה היה ומה יש כאן היום צורן שייכת ללב השרון כך היה וכך צריך להיות תושבי צורן צריכים להחליט וכ"מקצוענית " את יודעת שתאוריות יש מכאן ועד דימונה............... בסופו של יום זו החלטה של איש פוליטי אחד קוראים לו שר הפנים וכידוע גם שרי פנים מתחלפים ואיתם מתחלפות ההחלטות אז עזבי תאוריות / ותבלאות נתונים לא מדוייקות לחץ ציבורי ופעילות נחושה מול גורמי שילטון תשנה המון עובדות "היו לנו המון "מקצוענים" " צלניק היה סופר מקצוען יוסי מלכה ממש מקצוען צוך מוביל במקצועניותו צורן לא צריכה "מקצוענים" , היה לנו מספיק מהם צורן צריכה אנשי עשייה ואנשי שטח ולא פקידונים מקצועיים אולי הבעיה היא יותר מידי "מיקצוענים" שבונים טבלאות וחישובים והם עצמם עולים הון למשלם המיסים צורן צריכה משרתי ציבור אמיתיים עם יכולת ביצוע

תותח9

New member
איזה לחץ ציבורי ניסית?

כתבת לשר הפנים? ארגנת עצומה? הפגנה? דיברת עם פקידים/ממונה על המחוז? יש אפשרות לבטל כל איחוד, אם התושבים באמת רוצים בכך. ראו מקרה דלית אל כרמל ועוספיה, ומקרה בקה - ג'ת. אם התושבים לא מפעילים די לחץ, סימן שהם אדישים מדי או שהסבל מהאיחוד לא גדול או שהם פוחדים מאסון תקציבי שיקרה אם יפורק האיחוד. מה שכתבה רויטל - נכון, לפחות תאורטית. ב-2003 (שנת האיחוד, וגם שנה כלכלית קשה למדינה) - קוצצו מענקי האיזון, וישובים כמו צורן, ברמה סוציואקונומית גבוהה (7) וללא מקורות הכנסה - נפגעו. אם תהיה תכנית מעשית לפירוק האיחוד - בוודאי שהיא תזכה לתמיכה, גם בצורן וגם בקדימה. בינתיים אני לא רואה את זה.

למעלה