נימאס מהערבים!!!!!!!

נימאס מהערבים!!!!!!!

89435 ישראלי מטוף דירוג 40 הורידו אותו לכוח 550 מיליארד! חיייבים לשים לזה סוף! שמעו צריך יום אחד שלכול אחד פה יהיה 300 תורים חייבים מעל 60 מדינות אנחנו נעשה תקיפה על מדינות כוח 600 מיליארד+ ככה נוריד מלא ערבים ויותר סיכויים שישראלים יעלו לעשרייה! עכשיו בטח יגידו "פחות דיבורים יותר מעשים" אם תישמרו תורים ותעשו תקיפות ביחד בלי מילחמות אם ישראלים כמו סאב זירו וטוף חלאס! חייבים להיתאחד ולהוריד ערבי ערבי מהמאייה! אסור לנו להיכנע!!! כול הבריתות החזקות חייבים להיתאחד ויום אחד כול אחד ואחד עם כפולות יוריד ערבי ערבי צריכים יותר ישראלים במאייה וקרוב למאייה. מקווה שהקשבתם והפנמתם. הערבים לפי מה שאני הולך מנצחים.. אך גם אני מדבר על מצ2 שיש בריתות כמו 0AAA0 שמחזיקים ערבים ועוד בריתות ויום אחד בלי שישימו לב כול הערבים יתאבדו על הישראלים ויגרמו נזק רב. אני רק אומר שאני הולך לעשות מהפך לכול הערבים במצ2 ובמע אני הולך להקדיש כמה מדינות מיתאבדות. רונן

יוגב?

אני לא מאמין עלייך איזה חרא של בן אדם אתה... אני עוזר לך בתקיפות באום בהצבעות הכול וזה מה שאתה אומר עלי? לך גם כן אתה ואתה תיראה שכן אחרי שאני רואה שישראלים סובלים ויורדים מהמאיות אני כן יעזור ויתן כול מדינה ומדינה! אתה תיראה שבסוף אני כן יתרום ויתקוף כול ערבי וערבי! ואם אתה לא יודע כול המדינות שיש לי אני תמיד אבל תמיד עוזר בתקיפות כמו שהתקיפו את אלעד כמה פעמים אני תמיד הייתי שם בשבילו נתתי השמדים הכול רק כדי לעזור לו כי הוא אחלה בן אדם והוא ישראלי! ותיראה בכול המדינות שלי כמיוחד יש לי מדינה כוח 10 מיליארד אני מוצא מדינות אם כימי ביולוגי ישר אני מוריד אותם ומוריד להם תטכנו... ובמדינות החזקות שלי בימקם להשקריע בטנו או בעיר כמו כולם אני נותן לכול הערבים השמדים בלי להסס שאובד לי כוח. מקווה שתבין את מה שכתבתי. רונן

yogev678

New member
אחי בלי לפגוע אבל לפני שכתבתי את המילים האלו

רשמתי משהו אבל מחקתי אותו ואיכשהו ידעתי שיהיו חכמולוגים שיגיבו. בכל מקרה אחי אני לא יפרסם את התגובה (היא די פוגעת..) ואתה כן עוזר וכל זה אבל זה עדיין לא מצדיק את מה שרשמת. ואחי אל תקח את זה אישי אני מצוברח .

יש לי משהו אחד להגיד לך..

קפוץץץץץץץץץץץץץץץץ לי
מניאק חברים שלך מטוף סובלים וזה מה שיש לך להגיד? הלוואי יום אחד יפלו עלייך ערבים ואני ישמח

לירזבנ32

New member
אמממ

אמממ מה שאתה אומר לא אפשרי כי אין לנו בפורום הזה יותר מ-120 פעילים ולפי דעתי אין 60 בסביבות כוח 500 אם אתה רוצה תקיפה על ערבים שבאמת תעזור תעשו רשימה של ערבים מכוח 20 אז טייון או משהו כזה ואז תארגנו קבוצות תקיפה ענקיות וכל כמה אנשים באותו כוח ייכנסו במדינות ערביות ואז יהיה סבבה
חוץ מזה כולה קראתי לך נוב למה לשחרר עצבים?=\

כנס...

מי שיחרר עצבים? אני פשוט שונא שמדברים ככה... ולא היתכוונתי ל60 איש היתכוונתי למעל 60 מדינות תחשוב לבד למה היתכוונתי
יש בערך מעל 30 מדינות מעל כוח 400 מיליארד ויש יותר מ30.. אז תחשוב מזה אבל כול אחד פה כימעט דואג רק לתחת שלו חוץ מרובי שאני רואה שעושה בצפר ומחזיר אותם מהחופש לבצפר
ויש אנשים שתמיד עוזרים ונילחמים בערבים.. אם רק רוב האנשים פה לא היו רבים אחד עם השני והיו מבינים את המצב הקיים של הערבים.. אנחנו צריכים איזה 7 מדינות ריגול מעל רמות ריגול 27+ לתת מורדים ברבע מהמאיים לבזבז תורים רק על המאייה כמובן שהפללה שלא יגלו... ולתת המון במאייה בערבים כמובן וככה הם לאט לאט ירדו והמדינה שלהם תיהיה בזבל ואז זה יהיה הזמן להיכנס בהם.. רונן

למעלה