נימאס לי.........

נימאס לי.........

בוקר טוב, הבוקר קמתי אחרי לילה שלם שלא ישנתי, מלא במחשבות. נימאס לי לשאת בנטל התשלומים כאשר הגרוש התחייב לשלם כמחצית עבור חוגים, תרופות, ביטוחים ושיעורים פרטיים ומתחמק. כל החובות רשומים אצלי מבלי לעשות שום קופה, נכון אין לי קבלות כי הכל משולם ע"י הוראת קבע בכרטיס אשראי אבל הוא לא מחזיר. כמו כן בתקופה האחרונה החליט לא להגיע לראות את הילדה שלו, בטענה שיש לו תרגילים בצבא. ואפילו לא מודיע על זה מראש, אין לי בעייה עם זה הילדה מאוד את המקום שלה ואת הבית שלה מה עוד שכאשר הוא לוקח אותה הוא לא ממשה מתייחס אלי הוזורק אותה על החברה שלו/הילדים שלה מבלי לתת לה את תשומת הלב המגיעה לה, הוא מנסה לקנות אותה רק במתנות. נימאס לי מכל העול שנופל עלי, הילדה הזאת כל היום דבוקה אלי לא מוכנה ללכת לישון בלעדי, לא מוכנה לתת לי לי לצאת מהבית קצת לנשום אוויר אין לי כוחות. חשבתי לפנות לעו"ד לגבי כל החובות והסדרי הראייה שהוא מפר אבל לא בא לי לזרוק סתם כספים, מה לעשות?

יש לך פה שני דברים שונים../images/Emo20.gif

האחד - הילדה והעדר הביקורים - בעניין הזה אני יכולה לומר שאין הרבה מה לעשות. ככל שתפנימי את העניין יותר מהר כך יהיה לך יותר קל (וסליחה. אני יודעת שזה נשמע מעצבן ומתנשא, אבל זה המצב). אני לא יודעת בת כמה הילדה שלך אבל אני יכולה לספר לך שהבנים שלי היו המון איתי ומאוד צמודי-אימא. כשהתגרשנו הם היו בני ארבע וחצי ושנתיים וחצי. היום הם בני עשר וחצי ושמונה וחצי והם (כמובן
) כבר הרבה יותר עצמאיים, וזו עצמאות שרק הולכת למתגברת. התקופה הקשה והתובענים עוברת יחסית מהר, היא תגדל ויהיה לך יותר מרווח נשימה. כמו שתקופות אחרות בחיים (אצלי למשל - בהנקה) ברגע שאנחנו מפסיקות לחפש מילוט הדברים בדרך כלל נרגעים גם מהצד השני ואז יש יותר חופש פעולה. השני - הכסף. אין שום קשר בין אופן התשלום לקבלות. אם את משלמת משהו בהוראת קבע הם עדיין אמורים לשלוח לך קבלה ואישור תשלום. אם לא שולחים לך - תתקשרי ותבקשי שישלחו. לצערי אני לא מאמינה שזה מה שיגרום לו לשלם, אבל לפחות יהיו לך המסמכים הדרושים. אם יש הסכם שמאושר ע"י בית משפט את יכולה לפנות לבית המשפט ולהגיד שהוא לא מקיים את פסק הדין. אולי פנייה דרך יחידת הסיוע של בתי המשפט תעלה לך פחות. שווה לבדוק.

NoaModiin

New member
אני מבינה את התיסכול שלך

את מרגישה שאת לבדך נושאת בעול, נפשית, פיזית וכלכלית. בעניין הילדה - את צריכה ללמד אותה להיות יותר עצמאית ויותר משוחררת, אולי עם ביביסיטר קבועה או מישהו מהמשפחה, כך שתוכלי לפרגן לעצמך בזמן פנוי בשבילך. לגבי ההוצאות הכספיות, את יכולה להגיש תביעה. גם עבור הסדרי הראיה שהוא מפר - עליהם הוא יצטרך לשלם. אבל ברוב המקרים לוקח המון זמן לראות את הכסף. את יכולה להיות לוחמנית ולחתןר לקבלת המגיע לך, זה כנראה הדבר הנכון לעשות, אבל רק את יודעת אם יש לך כוחות ואם את מוכנה לזה.

ye44

New member
תרכשי לו

מסגרת דיגיטלית של LG תצלמי את הילדה במצלמה דיגיטלית תכניסי את כרטיס הזכרון למסגרת ותשלחי לו בדואר רשום עם פתק " עקב התנהגותך הבלתי הולמת בגידול בתנו הקטנה ועקב סרובך המתמשך להשתתפות בהוצאות, אי לכך ובהתאם לזאת את בתך אתה תראה בצורה וירטואלית "
נכון שזה כואב ונכון שהילדה תסבול קצת אבל לעתיד זה ישתלם לך

אסור לה למנוע מהאבא לראות את הבת שלו

גם אם הוא לא עומד בתנאי ההסכם. למרות שאני חושבת שצריך לשנות את החוק בעניין הזה, החוק עדיין קיים. מצד שני כמו ששרון כתבה לה, היא צריכה לפנות בחזרה לבית המשפט (או לעבור קודם אצל עו"ד - לפעמים מכתב מספיק), כדי לאכוף את הסכם המזונות.

ye44

New member
כן גם אסור לעשן ../images/Emo8.gif

במלחמה כמו במלחמה אין חוקים
ההתעללות הזאת תימשך כל הזמן אז או שהיא תוריד את הכפפות או שהיא תמשיך לקבל

rrredshay

New member
לא פשוט וגם לא נכון...

ולא לכולם יש אבא שמביא מצלמות איכותיות מחו"ל...

rrredshay

New member
אין הרבה מה להוסיף על התגובה של הלאה...

אבל (ואני קצת מכיר את הסיפור שלך) אין לך הרבה ברירות פה. הדרך היחידה שלך למנוע ממנו לראות את הילדה זה לתבוע אותו על החובות שלו ולקוות שיכניסו אותו למעצר עד שישלם.... את בטוחה שאת רוצה את זה? לא נראה לי שזה נכון. תתבעי את מה שמגיע לך מבחינה כספית ותקווי שמבחינת אבא הוא ימלא את מקומו כמה שיותר, גם אם לא בכל ימי ההסדר, הכל לטובת הילדה. זה שהיא צמודה אלייך כל הזמן רק מוכיח את זה שהיא מרגישה שאבא קצת נטש.

למעלה