נימאס לי!

• פותח הנושא WRm
  • פורסם בתאריך

WRm

New member
נימאס לי! ../images/Emo46.gif

נימאס לי לחזור אחרי כול רכיבה עים כידון עקום כיום אני רוכב עים כידון ברזל פשוט ואני מחפש לשדרג לאלומינים, לכזה שלא יתעקם כול הזמן. אז אים מישהו יכול להמליץ לי על כידון ספציפי שידוע שהוא חזק ולא מתעקם אני ישמח מאוד אין בכוונתי לקנות כידון תואם פרו טייפר כלומר אחד שדורש מתאמים אלא כידון סטנדרטי... המליצו לי על רנטל שנמכר אצל שחר ב400 שח מישהו מכיר/ניסה?

MexMex

New member
למה לא?

רוצה את הכידון החזק ביותר הקיים בשוק (לפחות ע"פ הפירסומים)? רק פרו-טייפר האורגינלי... המתאמים לא כל כך יקרים ואפילו הכידון לא הכי יקר בשוק (88 דולר בארה"ב), וההשקעה יותר ממשתלמת (לדעתי)... אדיוס

WRm

New member
mex אני מתכוון להליף את האופנוע

בחודשים הקרובים ולכן השקעה במתאמים לא מתאימה לי ובטח שלא לארנק שלי

hananlv

New member
אם אתה מצליח

כל נסיעה לעקם כידון- עדיף שתשאיר את המצב כמו שהוא שכן מי יודע באילו חלקים יקרים אחרים תיספג אותה אנרגיה שהיום נספגת בכידון הזול (יחסית)

big_foot

New member
ועוד שאלה

האם יש תרופה לכידון אלומיניום שהתעקם קלות עקב מפגש עם האספלט במהירות 0 כשאני שם קסדה הוא החליט ליפול כדי לא לסוע בשטח נראה לו האידיוט הכידון רק קצת התעקם והוא קיבל מספיק שטח כדי לשכוח מהרעיון המטומטם

כעקרון לא , צריך להחליף

אין אפשרות ליישר כידונים כמו שאמר חנן עדיף לעקם כידון ולא חלקים יקרים בהרבה

WRm

New member
הקטע הוא....

כידון אלומיניום אסור ליישר.... כידוני ברזל אחרי שהתעקמו לראשונה מנפילה רצינית ויושרו מתעקמים מכל נגיעה (המתכת מעבדת את החוזק הראשוני שלה לאחר עיקום וישור) וכך נוצר מצב שכול פעם שאני סתם מחליק במסלול (מוטוקרוס צפוף) בעיקר בסיבוב ימינה ימח שמו הכידון מתעקם לכן אני מוכן לכחת את הסיכון שבספיגת האנרגיה ע"י המשולשים וכו בקשר לשאלה שהעלתי אין פה אף אחד שיכול להמליץ לי על כידון?... מה נהיה

WRm

New member
רק שאני יבין

אני היחיד פה שנופל????? אני היחיד שמעקם כידונים????? או שכולם פה רוכבים עם פרו-טייפר פאט-בר טווין-וול ודומיהם מה ברכיבת אינדורו יש פחות נפילות מבמוטוקרוס? לי יש בממוצע 2-3 נפילות במסלול מיתוך בערך שעה רכיבה נטו רוב הנפילות קורות כשאני עיף ואומר לעצמי נימשוך עוד כמה הקפות ואז מנוחה מיחוץ למסלול כבר הרבה מאוד זמן לא נפלתי

היות ואני לא רוכב מוטוקרוס אשיב ממה

שאני יודע "משמועות "
בהחלט שרוכבי מוטוקרוס מעקמים כידונים יותר מאחיהם ביערות וזה מהטעם הפשוט שנפילות שלהם מתבצעות מגבהים של ה11 בספטמבר

למעלה