נימאס לי לריב

דנוטה3

New member
נימאס לי לריב

יש לי בן זוג מקסים שאנחנו הולכים להתחתן עוד פחות מארבעה חודשים לאחר 5 שנים יחד שנינו בני 29 .
העיניין שלאחרונה אנחנו רק רבים. כל העיניין של הצלמים פגישות סידורים לא מעניין אותו וכשאני משתפת אני רואה שזה לא מעניין וזה מרגיז אותי, מאיש קבע שראיתי פעם בסופ"ש ומידי פעם באפטרים בחמש שנים האחרונות הוא החליט לפרוש ולפתוח עסק אז עכשיו הוא כל הזמן בבית מה שבטוח גם תורם למתח. פתאום זה גם מורגש החוסר תרומה בעבודות הבית ועזרה לי (כשהיה בצבא לא העזתי לבקש ממנו להרים כוס אחרי שכל השבוע ישן באוהלים ואכל חול) אבל עכשיו פתאום אני מתלוננת יותר והוא מתעצבן יותר ופחות סבלני וזאת צריכה להיות התקופה הכי יפה של החיים שלנו :(
אני רוצה לדבר אבל כשהוא מתעצבן הוא לא מדבר איתי מה שעוד יותר מעצבן אותי וכל הכעס מבעבע ואז כשאני באה לדבר אני פורצת בבכי וכל מה שבראש שלי אני לא מצליחה להעביר לו.

עצות בבקשה!!!

chenby

New member
קודם כל צאי מההיסטריה

המצב השתנה ועכשיו הוא יותר בבית, במקום לבדוק אותו איפה הוא לא מזיז, ואיפה הוא לא ואיפה הוא לא, מתי לאחרונה את היית במוד של כן? של סתם לחייך להיות נעימה ורגועה? או שתכנון החתונה מוציא אותך מפרופורציה..
כי תני לי לחדש לך במידה ולא ידעת עד כה, החתונה היא רק ההתחלה.
והחתונה היא לא המטרה, ויכול להיות שייתכן ורק אולי, את כולך בהיסטריה או באטרף על תכנון החתונה שלך היום הכי חשוב בחייך (תחשבי ככה עד שתהיי אמא כנראה) ומכל האטרף הזה, את מצפה שהוא יהיה באטרף כמוך, וגברים, שמה לעשות לא בנויים כמונו, מצידם, אצל רובם בכל מקרה, תגידי להם תאריך ומקום ומתי לבוא. כן הם מתרגשים, וכן הם רוצים, ומתכננים, אבל לא באטרף כמו כלה... אז תזכרי את זה ותניחי לו קצת, תתמכי בו ובעסק שלו במקום להתלונן יותר ואז הוא מתעצבן ופחות סבלני. תתמקדי ביש לי בן זוג מקסים שאנחנו הולכים להתחתן עוד פחות מ4 חודשים.
לא משנה כמה תתכנני, החתונה שלך תהיה כמו שהיא תהיה. תתמקדי בזה שהגבר שיעמוד לצידך בחופה, יהיה הגבר שאת רוצה לחיות אתו, ואת רוצה לתת לו. לא רק שיענה על הציפיות שלך. ואם הוא פתח עכשיו עסק, הוא זקוק לתמיכה ממך הרבה יותר, כי כשהחתונה תיגמר, העסק ימשיך. וכדאי שישקיע בו. בעיקר אם זה עתיד להיות מקור הפרנסה שלכם. או מקור פרנסה חשוב.
בקיצור, תפסיקי לבכות, ולהתלונן ולהיכנס להיסטריה, ותחזירי את העיקר לעיקר. את עם הגבר שאת עומדת להתחתן איתו, והוא שם והוא אתך והוא ממתין שתחזרי להיות זו שהוא הציע לה להתחתן.. בטח היא היתה קצת יותר חייכנית ונעימה. ומקבלת את פניו כשהוא חוזר הביתה או כשהיא חוזרת הביתה בסבר פנים יפות.

דנוטה3

New member
אווטצ' חח

תודה על התגובה את צודקת ראיתי רק את הצד שלי... אני באמת ינסה להיות יותר מחוייכת ויותר נחמדה ולהיכנס לפרופורציה.
הולכת להעיר אותו הכי נחמד שיש....
תודה :)

chenby

New member
מעולה.

חתונה זה דבר שמח, שיהיה לכם המון במזל טוב ושתשמרו על השמחה לאורך הדרך - גם אחרי.

אמלי12

New member
זה לא יפתור הכל

הגבר שלך התרגל לא להרים אצבע בבית- אבל התנאים אצלכם השתנו וכך גם חלוקת העבודה צריכה להשתנות.
אם לא תשנו את זה עכשיו לפני החתונה- מה יהיה אחרי? האם את מוכנה כל החיים שלך להיות היחידה שעושה את כל עבודות הבית?
אתם צריכים לשבת לדבר, לא בזמן ריב, ולהחליט על חלוקת עבודה מחודשת שתהיה הוגנת כלפי שניכם.
תחלקו בינכם את המשימות לקראת החתונה ואת עבודות הבית, כך יהיו לו משימות ברורות שהוא צריך לבצע. הוא לא חייב להתלהב מזה, אבל כדאי שייקח חלק כי זאת גם החתונה שלו וגם הבית שלו.

למעלה