נימאס לי!!!!!! זה באסה!!

נימאס לי!!!!!! זה באסה!!

כול דבר שאני מוציאה מהפה, פשוט כול דבר שאין סיכויי שהוא ייקרה בדרך כלל ואז אני אומרת אותו בקול רם ... קורה! כל המיקים המוזרים שקרו לרוב החברים שלי ניגרמו אחריי שפלטתי סתם איזה שטות והיא קרתה... וזה כבר לא צירוף מקרים כי זה ככה כול הזמן. והקטע שקורים רק כל מיני דברים רעים שאני אומרת לא טובים.. מישהו יודע מה זה יכול להיות?? כאילו אימא שלי אותו הדבר עם היא אומרת משהו סתם מפגר אפילו שאין סיכויי שהוא ייקרה, הוא קורה..

Swicca

New member
תנסי לחשוב ככה ....

.. באמצע שאת אומרת משהו ואת מחברת אליו רגש כלשהו ממש חזק לדעתי יש סיכוי שזה יקרה כי רגשות חזקים הם בעצם אנרגיה מתפרצת ומה שאת אומרת באותה שניה היא המטרה של אותה אנרגיה ולכן היא מתרחשת ... חח לא משנה זה נשאר בגדר של תיאוריה .... אבל רוב הסיכויים הם או שאת פרנואידית בטירוף או שאת נותנת חשיבות רבה מידי לדברים קטנים ..

I am a freak

New member
*במידה וזה נכון*

תשתמשי בזה רק לדברים טובים. ותלמדי לשלוט על פיך. "כוחה של מילה
"
שבת שלום,

Swicca

New member
סתם לידע כללי .....

... במצרים העתיקה הכוהנים האמינו שלמילים כוח מיוחד ועוצמתי משלהם ולכן צריך להזהר במה שמבקשים ובמיוחד במה שאומרים לאדם מסויים או עליו ! (קצת חומר למחשבה)

Candytuft faery

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifבואי אני אגיד לך מה לעשות

תתישבי בנוח ותחשבי ותגידי בקול שאת רוצה שאני אמצא מחר 100 ש''ח ברחוב. ונראה אם זה יעבוד. סתם.
תנסי לשלוט פשוט במה שיוצא לך מהפה. אבל מה שהצעתי לך בהתחלה זה לא היה בצחוק. כי אני באמת צריכה 100 ש''ח . אז פליז אם יש לך כוחות תתאמצי בשבילי.
ואני אפילו אהיה ממש נחמדה ואגיד לך שתחשבי שכל המשתמשים בפורום הזה ימצאו מחר 100 ש''ח ברחוב. וזה רק בגלל שאני נחמדה.
רעיון
: אולי תנצלי את הכח הזה לטובתך ולטובת האחרים (ראי דוג' למעלה )

I am a freak

New member
אממממ....

"תתישבי בנוח ותחשבי ותגידי בקול שאת רוצה שאני אמצא מחר 100 ש''ח ברחוב. ונראה אם זה יעבוד." כן... גם זו אפשרות...

למעלה