נימאסססס

נימאסססס

נימאס לי לחבק אותו ולא לקבל חיבוק חזרה... נימאס לי לנשק אותו ולא לקבל נשיקה בחזרה... נימאס לי לדאוג לו ולא לקבל דאגה בחזרה... נימאס לי לבכות ביגללו כול לילה.. נימאס לי מהיחס הקריר שלו אלי... נימאס לי לאהוב אותו ללא שליטה וללא גבולות.. נימאס לי לישמוע שירי דיכאון ביגללו.. נימאס לי להתגעגע אליו שלא אפילו לא איכפת... נימאס לי להתקשר אליו ולישמוע תאדישות מהקוו השני... נימאס לי שהקשר קיים כבר שנתיים ומיום ליום זה רק הולך ונהיה רע יותר... נימאס לי שהמצב לא משתפר... נימאס לי שאני ל6א חזקה מספיק כדי להגיד לו שנישבר לי... נימאס לי לפנק ולא לקבל בחזרה... נימאס לי שהוא מעדיף חברים עלי... נימאס לי מהמצב!!!!!!!! הצילווווווווווווו

הדרך הכי טובה לעבור את זה

היא לחליט להיות אגואיסטית כן כן אולי זה נשמע מוזר אבל אני מתכוונת לזה לעשות את הכל למענך ובשבילך ולעצמך ככה אני עשיתי וזה מגדיל בטחון מחזק הרגשה טובה ובכלל עדיף

מיקי 35

New member
אהבה חד צדדית...

הינה אהבה כואבת... ואהבה הורסת... אין לך ברירה מתוקה. עלייך למצוא את הכח להגיד די ! מספיק ! כי רק כך, תפתחי את הדלת לאהבה שיוויונית... לתת אהבה ולקבל בחזרה. תפסיקי לקוות שהוא יחזיר לך אהבה יום אחד... אם אחרי שנתיים זה מה שאת מרגישה, סימן שזהו לא הקשר בשבילך. אני יודע שכל זה נשמע נדוש... וקל להגיד, אבל זו האמת לאמיתה... שיהיה לך בהצלחה... אנחנו כאן כדי לעזור... ברוכה הבאה לפורום

יקירתי קודם כל אבל קודם כל ../images/Emo24.gif

ואז רק אם תאהבי את עצמך אולי הוא יבין שהוא צריך לאהוב אותך רק אם תפנקי את עצמך אולי הוא יבין שהוא צריך לפנק אותך רק אם תראי לו שאת וקודם כל את ורק אחר כך גם יש לך מספיק בשבילו אולי הוא יבין שיש לו אשה לידו ולא משרתת ולא איזה בובה שהוא יכול לתמרן ואם בכל זאת זה לא יספיק לךךךךךךךךךךךךךך אז יקירה מה לעשות עדיף להגיד את הלא לפני שיהיה מאוחר לפני שממסדים את הקשר כי קשר כזה רק יעשה אותך יותר קטנה כי קשר כזה רק יגרום לך לשנא את עצמך כי קשר כזה יעליםםםםםםםםםם אותךךךךךךךךךךךךךךךך אז תסיקי מסקנות אבל רק אחרי שתנסי את מה שכתבתי בהתחלה בהצלחה

למעלה