ניל יאנג וחברים

Anuerysm

New member
ניל יאנג וחברים

יושב אני על הדשא ביחד עם חבר שלי ומחכה שהמופע מתחיל מדובר באיזה מופע התרמה לאיזה בית ספר לאוטיסטים שניל יאנג ואשתו הקימו (כנראה בגלל שהבן שלהם אוטיסט) בהשתתפות הרבה להקות הנה עולים כמה אנשים מדברים הרבה ואז ניל יאנג עושה שלושה שירים זה היה קטע די חלש.. התאכזבתי שזה כל המופע שלו, אבל הוא הכריז שהוא יחזור בהמשך, אחריו עלו לבמה חמישה נערים מזוקנים שהחליטו לקרוא לעצמם The Bridge בהופעה הזאת הם היו נחמדים מאוד, לא כבדים מדי כמו רוב הלהקות היום וגם הם עשו קצת צחוקים פה ושם אחרי זה עולה איזה אישה באדום וחבר שלה שהם לא היו משהו עוד להקה אנונימית נחמדה מאוד ואז איזה אחד על פסנתר שהיה די חלש ואז עולים לבמה הFoo Fighters!~ הם נתנו הופעה נחמדה מאוד, דייב דאג לספר כמה בדיחות בין שיר לשיר אחרי שהם ירדו הגיע האחד והיחיד בריאן ווילסון מהביץ' בויז! הוא לא ניגן על כלום, רק שר, אבל הוא הזיז את הקהל יותר מכולם עד עכשיו וההופעה שלו היתה מאוד חביבה, גם ההרכב שמאחוריו אחר כך עלו פרל ג'אם הם היו מאוד טובים, עשו בערך חמש שירים ובאחרון ניל יאנג הצטרף ואז למרבה ההפתעה, ההופעה שהקהל באמת חיכה לה היתה של Dave Mattwhes Band שלא משתווה לפרל ג'אם או לווילסון לדעתי הם עשו כמה שירים וקיבלו שיתוף פעולה מלא מהקהל והיה סולו כינור נחמד מאוד בשיר האחרון P-: אחרי איזה חצי שעה ניל יאנג חזר ואז ממש שמחתי הוא עשה את Down By The River ביחד עם דייב מת'יוז וזה היה ביצוע פשוט אלוהי זה פשוט ה-שיר להופעות אחר כך הוא עשה את After The Garden מהאלבום החדש זה שיר ממש מעולה, אני לא יודע למה אני היחיד ששרתי איתו
אחר כך עוד שיר שלא הכרתי ואז Harvest Moon שהיה כמעט בדיוק כמו באלבום, הסולו מפוחית היה מדהים. ניל המשיך עם הארווסט מון ועשה את השיר One of These Days שהיה ממש יפה, גם אשתו הצטרפה לשירה בפזמון. אחר כך, אפילו שהוא לא עשה אותו פעם אחת בחמש שנים האחרונות הוא ביצע את Old Man האגדי! זה היה מעולה, ביצוע מושלם, הקול שלו עדיין כמו פעם וגם הוא שמר על היכולות שלו באקוסטית. אחרי השיר פרל ג'אם חזרו לבמה ועוד כמה אנשים וכולם ניגנו ביחד את Rockin in the Free World שהיה חבל על הזמן הקהל נעמד על רגליו וכולם שרו את השיר ביחד המופע נגמר וניל הודה לנו ולילדים האוטיסטים שעזרו לו (כאעלק).

epitaph

New member
יפה יפה...

דווקא ההופעה של דייב מתיוז' משכה אותי בכל מה שסיפרת (חוץ מההופעה של יאנג כמובן), פשוט כי אני מכיר איזה אלבום הופעה שלו והוא טוב. וזו גם הזדמנות לספר לכולם על זה שהסקירה הקודמת שלך על ההופעה של דילן כבר נכנסה למאמרים. (ובקצב הזה אני אצטרך לפתוח קטגוריה של "עלילות Anuerysm בעיר הגדולה"
) והמאמר השני שנכנס הוא הסקירה של ילדת הפרחים ההזויה לשיר, The Man Who Sold the World, של בואי וההשוואה לקאבר של נירוונה. תמשיכו עם העבודה הטובה.

וינסנטי

New member
הוא נראה מוזר בהופעה..

כמו איזה אוטיסט שמנגן על גיטרה, לא ברור.. מישהו יודע מה פשר ההתנהגות הזאת?

Anuerysm

New member
הוא ככה מאז הסיקסטיז

זו הדרך לוודאות שזה באמת ניל יאנג וצילמתי גם תמונות למרות שהייתי די רחוק אני יעלה עוד מעט %:

למעלה