ניל הדביל

soapsfan

New member
ניל הדביל

הוא ואוליביה ממש מתאימים להיות ביחד.לא האמנתי בכלל לדברים שהוא אמר לריאן-שמלקולם מבלה עם נשים מה שמסביר את דעתה השלילית של אוליביה כלפיו.היחידה שאשמה בהריסת הנישואים של אוליביה ומלקולם היא אוליביה עצמה,ועד היום היא מאשימה את מלקולם בעניין שהוא לא היה קשור אליו(הבריונים שחיפשו אחרי..קאלי?).
הסצינה שניקי הגיעה אל שרון/ניק ושרון ירדה במדרגות הייתה ממש צפויה אגב,אבל היא הייתה משעשעת."הולכת להחליק?"
ג'ק ופיליס-מעולים,וזו בהחלט העלילה האהובה עליי כרגע בצח"מ
וכמה אפשר עם סצינות נינה/תומאס,שכולן הולכות ככה: נינה:"תומאס,משהו שסמכת עליו לא יצא לפועל,אבל משהו טוב קרה לי" תומאס:"מזל טוב נינה!" נינה:"אבל תומאס,אתה כזה מוכשר!סופר מדהים!ה-סופר הכי טוב בכל הזמנים!"

הפרק היום-שרון מפתיעה ולא רק את ניק

ראיתם? האשה הזאת היא פצצה מהלכת! ללא ספק היא הכי חתיכה בצח"מ
בדיוק הדלקתי את הטלויזיה כשהיא ירדה לה במדרגות מפתיעה את ניק וניקי ביחד. גם נייט מתחיל לראות שאמא שלו היא שטן מהגיהנום וזורק לה את האמת בפרצוף
נכון. לא חיבבתי את אלכס בהתחלה (בלשון המעטה
), אבל אם היא תמשיך לעשות ככה טוב למלקי על ה-
, אולי אני ילמד אותה קצת לחבב. סוף סוף מלקולם עושה באמת קצת חיים. אחרי קאלי העלוקה לא היתה לו אף אחת שתרגש אותו קצת ושתראה לנו כמה מחזר טוב ואוהב הוא. עכשיו כשיש מלחמה בין אוליביה למלקולם אני לא מבינה איך השניים בכלל היו ביחד מלכתחילה? אוליביה כזאת מרובעת וממורמרת ומלקולם בדיוק ההפך. והיום נוכחתי לדעת שמיימי היא לא רק קישוט בבית אבוט. היא גם יודעת לפעמים לתת עצות טובות ובונות
"אם תכפי את ניל על נייט הוא יכול להתחיל לשנוא את דודו!, יותר גרוע, הוא יכול להתחיל לשנוא אותך!"... ומי כמונו לדעת מה זה לשנוא את אוליביה הא?!

Dawn12

New member
פרק חביב ביותר ../images/Emo45.gif

לראות את שרון בלבוש מינימלי משוויצה בגוף השווה שלה אל מול עיניה המשתאות של ניקי ישר הזכיר לי את ברוק וסטפני בימים הטובים של היפים והאמיצים. ניקולס בהחלט יכל לעצור את זה אגב, ולצעוק לשרון משהו לפני שהיא ירדה ("!Mom") אבל הוא כנראה רצה לראות את זה קורה בסתר לבו, והאמת? גם אני רציתי.
מה אני אגיד לכם, כואב הלב על נייט. אני אף פעם לא אהבתי אותו במיוחד, ודקלום סצינות בדרך כלל לא מקנה יותר מדי נקודות אצלי אבל הילד מתחנן לראות את אבא שלו... זה כבר גובל בהתעללות. אוליביה חושבת שהיא כל כך מתוחכמת ובזמן שהיא תמנע את הביקורים של מלקולם היא תשלב את ניל בחיים שלו ותחלופת התפקידים תעבור בלי כל בעיות. יש רק בעיה אחת בתרחיש הזה: נייט עלה עליה. הוא מבין מה היא מנסה לעשות והוא יודע שהיא כועסת על מלקולם וזו הדרך שלה להעניש אותו, וזה אולי הקטע הכי עצוב כאן.
היה כיף לראות את פיליס וג'ק בדייט (השני?) שלהם, ובמיוחד שמחתי לראות שהם לא מדברים על דיאן כמו בפעם הקודמת. "אני לא ארגל אחריך בדיוק כמו שאתה לא תרגל אחריי". כמו שאומרת חברת הכנסת רוחמה אברהם: כן, כן.... וחוץ מזה, פיליס נראתה... מדהים? מהמם? כל המילים האלה כל כך שחוקות. המילה הנכונה היא Stunning.

taish

New member
על ילדים אי-אפשר לעבוד

שחר, אהבתי את התובנה שלך
. יש הרבה הורים שטועים לחשוב שאפשר לעבוד על ילדים קטנים - לעשות להם כל מיני טריקים מאחורי הגב (או מול הפרצוף) ולהפוך אותם לקלף מיקוח מול בן-הזוג לשעבר - ושהם ימשיכו להגיד "אמן" אחרי כל משפט שההורים שלהם אומרים ולהמשיך לציית להם ציות עיוור. אוליביה היא אחת מההורים האלה. מילא שהיא מפחיתה בערכו של מלקולם, אבל להפחית בערכו של נייט בעצמו? שתיתן לו קצת קרדיט. הוא אמנם ילד, אבל הוא מבין הרבה מעבר למה שנדמה לה. ילדים בגיל הזה קולטים תחושות ורגשות מההורים שלהם בצורה שקשה בכלל לשער, ואותם רגשות ותחושות נעשים אח"כ מאוד דומיננטיים בעיצוב מהלך חייהם הבוגרים של אותם ילדים. לפי כל התיאוריות האפשריות, נייט אמור לסבול בשלב מאוחר יותר בחייו מקשיים בקשר זוגי (טוב, עם שיניים כאלה איך אתם בדיוק רוצים שהוא יתנשק?
) מבעיות רגשיות ומשלל תסביכים. זה ילד שאבא אחד כבר מת לו, אח"כ הוריו התגרשו ולבסוף מונעים ממנו לראות את אביו השני. וכל זה - תוך כמה זמן, 10 שנות חיים? פשוט עצוב. אני כבר באמת לא יודעת מה להגיד על אוליביה. זה כבר עבר את השלב של טיפשות או של אינטרסנטיות, זה פשוט גובל ברוע לב. התעללות לשמה, כמו ששחר אמר. היא פשוט הורסת במו ידיה את חייו ההרוסים ממילא של נייט הקטן, וללא כל נקיפות מצפון. והיא נראתה כמו מלפפון חמוץ בחליפה הירוקה הזו היום, כמה סימבולי... חוזרת ללמוד
.

ראיתי את הפרק בחצי עין

הקטע עם שרון שניקי ראתה אותה היה גדול. ניל גרוע בדיוק כמו אוליביה. הוא עושה את מה שהיא עושה. על סמך מה הוא מחליט ש"אולי באמת למלקולם אין ערכים?" מה, אסור לצאת לרקוד קצת? מה הוא רוצה, שלא יהיו לו חיים מיניים? לא ברור לי מה לא בסדר בהתנהגות של מלקולם. עם מי שהוא מתרועע אין קשר לגידול נייט. ניל סתם קנאי שלאח שלו הולך יותר טוב ממנו. ומה ג'ק עושה במסעדה של ג'ינה, הוא הרי צריך להיות בבי"ח עם ג'ון. טוב, שמישהו יתן לי סטירה מצלצלת

Dawn12

New member
שנה לקח לי להבין על מה את מדברת

אבל זאת בכלל לא היתה הכוונה... אני כבר שבועות מנסה להחליף תמונה ותמיד זה לא הולך. גם אתמול חשבתי שזה לא הלך אבל כנראה שבסוף כן. בכל מקרה - התמונה לא משהו בכלל. תוחלף במהרה

Kalla

New member
לא רק דביל, גם אינפנטיל.

אפשר לחשוב שהוא ואליביה נולדו אתמול או חיו כל חייהם במנזר. מילא היא פוסטמה מרירה, בודדה וקנאית, אבל מה איתו? הלו, זה אח שלך! זה הבן שלו! כנראה שגם ניל מקנא באחיו (ואני מבינה אותו לאור הפרטנרית שלו היום), אבל בכל זאת יש גבול. ג'ק ופיליס בינתיים לא מצליחים להלהיב אותי כזוג והיום לדעתי הם הפסידו בגדול למלקולם ואלכס. רואים שג'ק עוד לא לגמרי בעניין - אני מניחה שזה יבוא בהמשך - ולא מתאים לפיליס לגלות כך את הקלפים שלה. גם מאחורי זה בטח יש סיבה (למשל, אזהרה לג'ק לא לנצל אותה), אך עדיין זה נעשה בעדינות ובתחכום של פיל בחנות חרסינה. ולגבי ההצגה בפני ניקי - הסצינה הייתה אמנם משעשעת, אך לו אני שרון, הייתי מאוד כועסת על ניק. הוא יכול היה להזהיר אותה ואין לו כל זכות לגרום לה להיחשף כך בפני חמותה מבלי לוודא שזה בסדר מצידה.

NOAAAAA1

New member
מישהו יודע במקרה . . . ../images/Emo35.gif

אם לשחקנית שמגלמת את בריטני
[שכחתי את שמה כרגע..] יש אתר רשמי? ואם כן, מהו? לכל המבולבלים שבינכם: לא לא, אני לא "אוהבת" אותה או משהו כזה.. היא עדיין מגעילה אותי [הדמות,לא השחקנית] פשוט אני רוצה לראות שלא פספסתי תמונות של דיוויד תודה מראש, נועה

לורן וודלאנד שמה ו...

אין לי שמץ של מושג (וגם לעולם לא יהיה לי) מה הכתובת של אתרה. מרוב שבריטני "פופולרית" כאן אפילו אין לה קטגוריה משלה בגלרייה שלנו... מגיע לה...
נעה חמודה, ספרי בבקשה לחברים כאן כמה בדיוק תמונות של דייויד טום שמורות לך במחשב...

pumiki25

New member
ארבעת אלפים ו...כמה?! ../images/Emo12.gif

נועה! עדיין פעורת פה...
לי יש בסה"כ 15 של ראול, הפייבוריט האישי שלי...הממ. זה הופך אותי לגרופי חובבנית?
(האמת היא ששמורות לי 239 של שחקן אחר, לא מצח"מ. אוי...יאמ. אני כבר מזילה ריר
) מיקי

NOAAAAA1

New member
חיחיחי ../images/Emo3.gif

כן כן .. אהבה
ומי השחקן האחר. . . ?
דרך אגב, היום הגיע אליי הדיסק [יום שישי] ויצא לי כבר לעבור עליו.. חסרות לי מנגינה או שתיים שאני ממש אוהבת וקיוויתי שיהיו בדיסק,אבל לא נורא,גם ככה הוא מקסים.. תודה תודה ושוב תודה!!

למעלה