נילי

נילי ../images/Emo140.gif

לפעמים אנו מביטים בבנאדם ולא יודעים מה מסתתר או מה בבפנוכו של אותו אדם, חיכיתי כל השבוע מאז החלו הפרסומות לראות אותך לקלף ממך עוד קליפה אחת ולפצח את נילי הלא ברורה אנושית לבבית ומנגד הר געש שמתפוצצ על העולם כי לא טוב . בכיתי , חייכתי התרגשתי , אני לא מרחמת עלייך
נהפוכו. אני גאה בך על מי שאת גאה בך על העוצמה שבך. רציתי שתדעי שעכשיו אני אוהבת אותך ולמי שלא הבין <בטוח יהיו כאלה
> היתה תוכנית משפחות ונילי השתתפה

Roxan1

New member
../images/Emo24.gifכ"כ ריגשת אותי, נילי ../images/Emo24.gif

נילי, גם אני כמו אודי, חיכיתי מאז עלו הקדימונים ואתמול.... שמתי לי תזכורת לשעה 22:00, וישבתי צמודה לתוכנית וגיליתי עוד משהו עליך. גליתי בת אדם עם כוחות אדירים, גיליתי את נילי האחרת. אני ממש לא מרחמת עלייך אני מצדיעה לך- על הכוחות המיוחדים הטמונים בך. על מי שאת. על מה שאת. ריגשת אותי מאוד. (רציתי לכתוב לך מסר אבל פתחו שירשור אז הנה אני כאן) את פשוט מ ד ה י מ ה ! ! ! שולחת לך מכאן ברכות לשנה טובה, שנת אושר, ותמשיכי להיות כזו חזקה

נילי,

ראשית אני חושבת שהשתתפת בסרט מדהים שמציג הרבה שאלות, אך לא מאכיל את הצופה בכפית ונותן לו להשאר בסיום עם השאלות הקשות. האומץ שלך להחשף בצורה כזאת ראוי להערצה, התרגשתי לראות אותך, לראות את האהבה של אחיך אליך, לראות את האהבה שלך ךכלל המשפחה. התרגשתי לראות צד פחות ציני ויותר אמיתי שלך, כלל לא מריר כמו שאת נוטה להגיד, אלא אמיתי, כנה, עם כל האמת בפנים. את עשית את הסרט, ללא ספק. לא הפסקתי לבכות דקות ארוכות לאחר הסיום, מהתרגשות , מהתמודדות עם כל מיני שדים שיש אצלי במשפחה ואצלי בלב.
גדול ומלא גאווה. ליאור.

../images/Emo23.gifנילי היקרה../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

כל כך ריגשת אותי, הקטע עם אחיך שבו הוא אומר כמה את אחותו האהובה מכולם ריגש אותי עד דמעות <נדיר להוציא ממני דמעות>

chicka

New member
שידורים חוזרים בערוץ YES דוקו

היום, יום שני 17:35 יום שבת 23.9 בשעה 22:00 וב-00:30. גם אני פספסתי (הייתי בחתונה) ומקווה לראות בשבת הקרובה.

ראיתי את הסרט כרגע

סרט מעולה! כבוד לנילי על האומץ להחשף. מאחלת לך שנה מתוקה כדבש
קרן.

נילי ../images/Emo7.gif

ראיתי הרגע את הסרט... התרגשתי כל כך והדמעות לא פסקו מלרדת, אני רוצה להגיד לך תודה. כן, לך. תודה. תודה על ששיתפת אותי ונתת לי לראות קצת יותר מהחיים שלך, לנסות להבין קצת יותר מי את (אני מוכרחה להודות שתמיד סיקרנת אותי) דרך הסתכלות עמוקה יותר בחייך. הזדהיתי עם המון ממה שראיתי בחייך, עם האח החוזר בתשובה שאני לעולם לא אבין (לא כי הוא חוזר בתשובה, כי הוא פשוט אדם לא ברור מטבעו). עם הרצון ליהיות לבד בערב החג... אומנם בהקשר של למה אנחנו לא רוצות לחגוג את החג עם המשפחה/חברים אנחנו כן שונות, אבל ברצון להתבודד אנחנו לא. את לא מבינה כמה אני מתה לברוח מלעבור את החג עם המשפחה של אימי, אני כל כך לא מצליחה להתחבר אליהם, כל כך מרגישה לא שייכת אליהם... וכל כך עוד הרבה דברים... אני לא יודעת מה לעשות ואיך לצאת מזה מבלי להתכסח עם הוריי...
אני יודעת שלא יהיה לי טוב שם, פשוט יודעת. וזה עוד מורכב... אבל אני אעצור כאן. (כי זה לא בדיוק המקום לכך) תודה שוב-על שריגשת אותי כל כך, מעריכה אותך מאוד על האומץ בחשיפה לחייך, אוהבת ומחבקת
אפרת.

אוף אין לי YES ואני כל כך רוצה

לראות ... אני ממש רוצה לבקש שמי שיכול להקליט את התוכנית שיעשה זאת .. זה ממש חשוב לי .. ראיתי את הפרומו שהייתי בעבודה אבל אני בשעות מוקדמות של היום בעבודה ואין לי סיכוי לראות את זה בשידור חוזר. תודה נשיקות הילה

היה סרט בYES דוקו

שנקרא "בלוז לחג" בוא הופיע נילי (או בכינויה "שרה גיבורת נילי"). התגובות הן על הסרט ובפרט על נילי. הבנת?

למעלה