נילי יקירה

אביבה1938

New member
נילי יקירה

מה הבעיה עם בעלך ? אני חושבת שאת צריכה לקחת אותו למיון , שיעשו לו בדיקות כלליות ויראו מה הגורם לחום ממושך .אני הייתי כמה פעמים במיון עם בעלי , הרופאים והאחיות מטפלים בקשישים במסירות עורכים להם את כל הבדיקות, נכון שמבלים שם שעות רבות. נילי בשביל השקט הנפשי שלך , קחי אותו למיון לבדיקות . אני מתפללת שיבריא במהרה . לילה טוב שנשמע בשורות טובות אוהבת אותך אביבה

אסתרס

New member
../images/Emo68.gifהיי מי לא ישן הלילה ?סיימתי את טיפול

טיפול הלילה לשלומי ונכנסתי ליראות אם יש חדש. אני מקווה שיוד בסדר. גם אני בדעתה של אביבה.

../images/Emo24.gifבוקר טוב אסתר ולכל הפורום

ב"ה אני ישנה טוב כל לילה אך (אומר את שמו ) ישראל היה ער כבר כנראה מחמש בבוקר ,כשקמתי בשש ראיתי אותו שוכב בפינת הישיבה ליד חדרי כנראה שהוא קם כמה פעמים בלילה ליציאות נתתי לו 2 כדורים של לקסעדין, כדורים משלשלים,הוא תמיד מציץ לחדרי לא מפריע לי לישון יושב בשקט עד שאני אקום , קמתי התקלחתי אחר כך קילחתי אותו נתתי לו נס קפה וכבר שעה שבע הוא מוכן ליציאה אך ההסעה למרכז יום תבוא רק בשעה 8 בערך אני כעת אכניס דיסק ואשמיע לו שירים, אגב השבוע הוא ילך למרכז יום עד יום חמישי כולל, ובשבוע הבא אנחנו יוצאים לנופש למלון גרדן טוליפ עם קבוצה ובניהם הבת שלי וחתני,מיום יום ראשון עד יום חמישי אז אם לא תראו אותי בשבוע הבא בפורום תדעו שאני מכייפת עם ישראל. בשורות טובות לשלומי ולכל המטפלים והחולים, מעניין מה שלום יוד של נילי ובעלה של אביבה

נילי41

New member
בוקר טוב פורום - יום ג' פעמיים כי טוב

לילה שקט עבר על כוחותינו. יוד ישן כל הלילה רצוף בלי להתעורר בכלל עד 06:00 בבוקר. אז הוא התיישב במיטה בכוחות עצמו וקם על רגליו והלך לשירותים כשהוא נאחז בקירות ובמשקופים ובכל דבר יציב או לא יציב שנקרה בדרכו. שאלתי אותו איך הוא מרגיש והוא אמר שבסדר. אבל אצלו תמיד הכל בסדר, אף פעם הוא לא מתלונן... הוא רחץ קצת פנים וידיים וחזר למיטה והמשיך לישון. אין לו חום, הוא קר לגמרי אבל יש לו מפעם לפעם את השיעול הזה שהוא מלא ליחה. כמובן שהוא לא הולך למרכז היום, אני מחכה שהוא יתעורר ויקום על רגליו ונעשה הערכת מצב. נראה כאילו שהתסריט מאתמול חוזר על עצמו. בבוקר הוא בלי חום, מרגיש פחות או יותר טוב, ולקראת הערב החום עולה והוא הולך לישון. לא דיברתי עם רופאו בלילה כי אני יודעת שהוא יגיד לי לפנות אותו למיון ואני לא מוכנה לזה עדיין. בסך הכל החום לא נורא גבוה, 38.0, אלא שאמש הוא לא הצליח לעמוד על הרגלים או ללכת וזה היה די מלחיץ. ברגע שהוא מתאושש הוא נראה ממש בסדר ואפילו רופא שרואה אותו לא חושב שיש פה משהו מדאיג. נחכה ונראה מה יילד יום. יום עגול לכ-ו-ל-ם ובשורות טובות. בוקר טוב ישראל!

נילי41

New member
תודה נשמה

הלכתי היום למשרד הבריאות והגשתי את הטפסים להערכה רפואית והערכה סיעודית ודו"ח סוציאלי ודו"ח רפואי של מרפאת הזיכרון, בקיצור, כל החומר שהם ביקשו ועכשיו זה יילך לוועדה ואם הבקשה תאושר יתקשרו איתי והתהליך יימשך. כמו כן דיברתי היום עם המוסד הגריאטרי שראינו בזמנו ושאליו אנחנו מתכוונים לשלוח את יוד. הם אמרו לי שהמחלקה אצלם מלאה כרגע אבל עומדת להתפנות מיטה בימים הקרובים ולמרות שעוד לא יהיה לנו את הקוד, נוכל לקבל את המיטה אבל לשלם באופן פרטי עד קבלת הקוד. אנחנו צריכים להיערך למצב הזה וגם לראות מה קורה עם יוד. אם הוא מתאושש וחוזר ללכת למרכז היום או שהוא נשאר בבית... הבוקר הוא הרגיש טוב, קם בלי חום, נשאר עם בתו כשהלכתי למשרד הבריאות, אכל יפה... בקיצור, הכל כרגיל. נראה מה יהיה אחה"צ. עכשיו אנחנו אחרי ארוחת הצהרים ואחרי מקלחת ואני מקווה שהוא יצליח לישון קצת. השכבתי אותו אבל בינתיים הוא קם כל 5 דקות... הנעלם הגדול הוא מה קורה בערב ולמה עולה החום והוא מאבד את כושר התנועה שלו לחלוטין???

../images/Emo115.gifנילי אולי אחת התרופות משפיעות עליו

לא טוב? תנסי לקרוא את הרצפטים של הכדורים. נילי קבעו לי לשלם 60 ש"ח לחודש במרכז יום אני ארתי להם שהוא יהיה 4 ימים ראשון שני רביעי וחמישי, ונראה מה יהיה הלאה , בתקוה לטוב ובשורות טובות,

נילי41

New member
בשעה טובה נשמאמי

שיוד שלך יילך 4 ימים בשבוע למרכז היום. 60 ש"ח זה ממש חצי מחיר. זה טוב. ואת כפרה, תתחילי לנשום לרווחה. תוכל לצאת לעבוד קצת אפילו, אם תוכלי למצוא משהו בסביבה. עברנו אתמול עם הרופא על התרופות של יוד. אין שם שום דבר חדש. הוא רק אמר להוריד לחצי את התרופה להורדת לחץ הדם כי יש לו נמוך מדי. כל היתר נשאר אותו הדבר... יוד הלך לישון בשעה שתיים ועד עכשיו הוא עוד ישן. אני כבר לא יודעת מה יהיה בלילה אם הוא ירגיש טוב... הלוואי שיעבור את הערב בשלום, בלי חום ואז מחר יילך ל'גן' שלו. שיהיה לכם בהצלחה בכל ובמיוחד מזל טוב ליולדת עם הנכד החדש. נשיקות וחיבוקים (לא שמה אייקונים שלא תיתקע לי ההודעה).

../images/Emo95.gifמגיע לי ../images/Emo49.gifנולד לי נכד

אחרי 3 בנות סוף סוף בן איזה יופי, כעת הכלה השניה בחודש חמישי בערך ולה 5 בנות כולנו במתח , יש לה 2 זוגות בנות ובת בכורה כעת היא לא רוצה לדעת מה יש לה היא רוצה למתוח את כולנו, אני אמרתי לה העיקר הבריאות לא חשוב מה יצא, שיהיו רק שמחות לכל הפורום ונשמע רק בשורות טובות, נילי בע"ה שיוד שלך ירגיש טוב וילך לגן,

נילי41

New member
אריאלה ! ../images/Emo49.gif, איזה יופי ../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif

מזל טוב מזל טוב מזל טוב לבן זכר אחרי שלוש בנות. איזה יופי. תראי איזה קיץ, כולנו סבתות טריות. בשעה טובה שיהיה בריא ושתזכו לגדלו למצוות ולמעשים טובים. הרבה הרבה הרבה מזל טוב, בשעה טובה. שנשמע בשורות טובות

../images/Emo24.gif../images/Emo51.gifנילי'לה

כנראה יום שלישי הבא יהיה הברית ואז נצטרך באמצע החופשה מהנגב לחזור לאזור המרכז להיות בברית ולחזור שוב למלון, לא חשוב העיקר זוהי תחילת סימן טוב לשושלת משפחת אישי.בשורות טובות

hregev

New member
../images/Emo24.gif אריאלה שלנו ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif

להולדת הנכד החדש, כן ירבו ושתהיינה רק שמחות אצל כולנו ואצל כל אהובינו. הבנתי שמחר לא נראה אותך, אז שיהיה לכם בילוי נעים והנאה מרובה. אז באמת מזל-טוב חני

zs1957

New member
../images/Emo201.gifנילי, רפואה שלמה ליוד

שמחה לשמוע שהייתי במשרד הבריאות ומסרת את כל הטפסים לקבלת הקוד.מקווה שתקבלי את הקוד מהר. עליכם להערך לקראת העתיד בשל ההתדרדרות במצבו של יוד. מקווה שהחום ירד והוא ילך מחר למרכז היום . האם הוא מקבל סירופ לשיעול? מאחלת לכם ליליה שקט ורגוע. זהבה שחם

נילי41

New member
תודה זהבה יקירתי

עושה רושם שיוד מרגיש היום יותר טוב. בינתיים אין לו חום כל היום (הקש בעץ) ואם נעבור גם את הלילה בלי חום, אשלח אותו מחר למרכז היום. עכשיו הוא כבר אחרי ארוחת הערב. אחה"צ הוא ישן 3 שעות כך שהוא לא יילך לישון כל כך מוקדם הלילה. הוא לא מקבל סירופ נגד שיעול, האמת השיעול כמעט כבר עבר. למעשה הוא לא קיבל שום תרופה נגד ההתקררות. אני מקווה שהקטע הזה כבר מאחורינו. בכל אופן התחלנו תהליך במשרד הבריאות ונראה לאן זה יוביל. תודה על הדאגה ועל הברכות.

למעלה