נילי ברל-ננג'טסו

Dan7a

New member
נילי ברל-ננג'טסו

הי מעונינת בקצת פרטים לגבי נילי ברל-הבנתי שהיא מורה טובה אבל האים היא גם לוחמת טובה ? איך היא בקרבות בתור לוחמת ??? אני מעונינת להתאמן וההבט הזה חשוב לי במיוחד....

זה לא שאני לא מחשיב לחימה ...

וזה נעים לדעת שהמורה שלך גם לוחם טוב אבל אם צריך לבחור בין מורה טוב ללוחם טוב, התשובה צריכה להיות ברורה: את באה ל-ל-מ-ו-ד ולא להילחם (הלא כן?). אצל מורה טוב תלמדי גם להלחם טוב (אם זה חלק ממה שהוא / היא מלמדים) ... אבל אצל מורה רע שנלחם מצויין לכשעצמו, ל-א ב-ה-כ-ר-ח תלמדי להילחם. ומספיק כבר אם "מה שאומרים": לכי ותתרשמי בעצמך. אם תתחברי אל הבנאדם, שמועות: טובות כרעות, לא ישנו לך - וליהפך.

שי רגב

New member
יובל, לכבוד הוא לי...

Great minds thinks a like...
(ראה את שכתבתי למטה.
)

שי רגב

New member
הערכות על מורים

קטונתי מלשפוט את נילי. נילי היא נינג'ה. אי-אפשר לשפוט/להעריך נינג'ה עפ"י "יכולת לחימה". זה הרבה מעבר. אני מציע שתראי אותה עובדת ותתרשמי (וחוץ מזה, לדעתי, מורה אמור ללמד ולא להלחם. השאלה שצריכה היית לשאול היא: "האם היא מורה טובה, איכותית? האם יש לה מה ללמד ולתת?" לכל אלה התשובה היא: כן ענק
) אגב, היא גרה ומאמנת באזור הקריות (חיפה) ולפי הנתונים שלך את/ה באיזור ת"א... הערה: נילי קיבלה את הדאן-6 ביפן, לפני חודשיים. היא היתה שם באימון ו-"צדה את עינו" של אחד השיהאנים (בבוג'ינקאן), שהתפלא לשמוע שהיא "רק" דאן 5 והעניק לה, "על המקום" דאן 6. אני בטוח שהשיהאנים בבוג'ינקאן מיטיבים להעריך ממני את יכולותיה של נילי ברל.

למעלה