ניליקס פדופיל!

• פותח הנושא riku
  • פורסם בתאריך

riku

New member
ניליקס פדופיל!

הוא יצא ועשה מעשים מגונים עם קס כשהיא רק בת שנה שזה בערך גיל 10 ע"פ מונחים אנושיים פ-ד-ו-פ-י-ל :)

TOMPARIS

New member
אני מוחה בכך ../images/Emo88.gif

נילקס לא עשה מגונה בקס בכלל. הוא החבר הכי טוב שלה. מי שעשה עליה מעשה מגונה הוא לא אחר מאשר פרמאונט שלא מספיק שהעיף אותה בעונה 4, הוא גם לא לקח אותה בשביל בדיוידי.

riku

New member
אז הוא קורה לה אהובתי בשביל הכיף??

שיקרה לה כבר אחותי ונסגור עניין למרות שאתה צודק אין שום הוכחה שהם הזדיינו... גם הפעם שהיא הייתה צריכה להכנס להריון ההפריה עוברת דרך הגב... אבל זה ברור שהם הזדיינו אם תבוא אליך כוסית מפותחת בת 13 לא תרצה לזיין אותה? אין לך משטרה שתעצור אותך beat that logic :\

קצת עדינות בניסוח לא הזיקה לאף אחד

ואצלך היא בגדר חובה. לתשומת ליבך. לא יהיו פה דיונים על "כוסיות" כל עוד אני מנהלת את הפורום הזה. אם אתה לא יכול להגיד את מה שרצית להגיד בצורה קצת יותר מתורבתת- אולי לא שווה להגיד את זה. יש מספר ניסוחים חלופיים שהיית יכול להשתמש בהם, ואם אתה רוצה דוגמאות אני אשמח לספק לך אותן. מקווה לא לראות שפה כזו שוב, לא בהודעות שלך ולא אצל אף אחד. קצת תרבות דיון, אנשים! ודרך אגב, "קורא" ו-"יקרא". עם א', לא עם ה'.

riku

New member
שמעי תראי

מה אני יעשה ככה אני מדבר במציאות אולי אני אוהב מד"ב אבל חנון אני לא אז אני מאשר לך לא לתקן לי שגיאות דקדוקיות אשר ישפיעו לרעה על הפורום. ואיך את רוצה שאני ידבר? במקום הזדיינו אני יגיד התנו אוהבים? במקום כוסית אני אגיד "בחורה חיננית עם גזרה"? מתאים? -riku

אתה ממש לא מדבר לעניין.

ראשית, אין לזה שום קשר לחנונים או לא חנונים. אף אחד לא אמר שאתה חנון ואף אחד גם לא אמר שחנונים תמיד מדברים יפה. גם אני מדברת ככה במציאות. בפורום- גבול הטעם הטוב הוא קצת שונה מאשר בהתבטאות בעל פה. זו קבוצת דיון, וזו לא המציאות. אנשים שרוצים להשתתף בדיונים פה- ידברו בצורה שאנחנו רואים לנכון. בבית שלך עם החברים שלך עם הלא יודעת מי שלך- דבר איך שאתה רוצה. אני לא צריכה את ה"אישור" שלך לשום דבר, בטח לא בשביל להעיר למי שנמצא בפורום שלי על התנהגות לא מקובלת. רוצה להישאר? יופי. אז תכבד את הכללים של תפוז ושל הפורום. לא רוצה? חבל. צר לי. אבל אני לא ארדוף אחרי גולשים כדי לחנך אותם. לא תקבל אזהרות נוספות בנושא.

arieg

New member
היא בת 3 בוויאגר, לא 13

קח בחשבון שהיא מתה מגיל 9, ובני מינה אמורים להתרבות לפני כן כדי לאפשר את המשכיות הגזע. גיל 3 מתוך 9 זה בערך כמו בן אדם בן 33, רק יותר תמים, נאיבי וחסר ניסיון חיים. גיל 33 זה גיל מוקדם מידי להתרבות? ספויילר לוויאג'ר בעוד 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 חוץ מזה שהיא לא הגיעה לגיל 9 כי היא התפוצצה לה בפרק בהיר אחד והעיפה את וויאג'ר 1000 שנות אור החוצה מהשטח של הבורג.

למעלה