ניי לכולם

• פותח הנושא wisp
  • פורסם בתאריך

Ophel McNeil

New member
רגע, ../images/Emo117.gif

אז את רוצה להגיד להגיד לי שאת לא מסכימה איתי שגרביטיישן רולז ויוקי מדהים ביופיו?
אגב, גם אני קראתי את כישור הזמן עד ספר 17, וגם זה היה בגלל נינאב, שגם היא נהרסה. ומקורות מהשטח - אפילו החבר של חברה שלי, שמאוד מאוד אוהב את הסדרה, אמר ששני הספרים האחרונים היו גרועים. הם פשוט מפוזרים מדי, לא מתקדמים, על אלף ואחת דמויות. בעע של ספרים, שכתב זבל של סופר.

Magma99

New member
גראווי שולט ../images/Emo32.gif

יוקי K והירו מדהימים
אממ... גם "יאמי נו מאטסואי" שולט
(Tsuzuki x Muraki הזוג הכי מקסים
).

Ophel McNeil

New member
יאמי נו!! ../images/Emo117.gif

*מתה* יש לי את פרק שמונה, ואני עדיין לא רואה אותו...
שמישהו יסביר לי למה? אה, כן, המחשב שלי דפוק. ארג!!
אבל בצד החיובי - יאמי נו!!!!! יחסי סאדו מאזו כאלו לא נראו מאז... מאז ומעולם, בערך. ("אנחנו לא חייבים להתערב על כסף. אנחנו יכולים להתערב על משהו אחר. הגוף שלך, למשל"). לונג ליב מורקי!

You know me

New member
ואת יכולה להגיד לי מה קורה

עם סיאן סנצ'ה אחרי ששיתקו אותה והיא הפרה את השבועה שלה לביירן? דרך אגב אני חדשה בפורום, למרות שהייתי נוסעת סמויה פה כמה זמן...

Arana

Well-known member
מנהל
קראת כבר את "מחזור שער המוות"?

של וייס והיקמן. אם לא - תעזוב את "כישור הזמן" (כן, מה ששמעת!) ותקרא את זה. פשוט סדרה ענקית! אני התחלתי לקרוא את "כישור הזמן", אבל כמו עם "באלגריאד" - אחרי כ-5 ספרים התייאשתי. לא בשבילי, ואני קוראת נלהבת מאוד של פנטזיה ומד"ב. שתי הסדרות האלה פשוט לא "תפסו" אותי.

אני אהבתי את מחזור שער המוות

וגם את בלאגריאד!! אני עכשיו קוראת אותם! ויש לזה סדרת המשך.. על בלגאריון וכל זה..

wisp

New member
paahhhh.......

לא נורא:) לא חיביים לאהוב כל סדרה של ספרים למרות שאני לא מבין איך אפשר לא לאהוב את זה! לא נורא אני התחלתי לקרוא את שער המוות והפסקתי. יכול להיות שסתם לא היה לי מצב רוח אבל אני זוכר את זה כחוויה משעממת. למי שקרה את הסדרה כבר(כישור הזמן), אולי הוא יכול להגיד לי אם הסיפור ימשיך מהזווית של רנד?כי בספר השיש והחמישי לא הייתה בכלל את הזווית שלו כמעט. למרות שאהבתי את הקטעים עם מאט(מהמר כפייתי)

למעלה