ניי לכולם

• פותח הנושא wisp
  • פורסם בתאריך

wisp

New member
ניי לכולם

אני לא חדש בפורום רק משתמש חדש. ולאחר שלא הצחלתי למצוא עוד ספרי רומח(חיפדתי את סדרת חמש השנים שהם היו בנפרד):( התחלתי לקרטא את סדרת כישור הזמן. רק רציתי לדעת אם משהו קרא אותה?

ash 1

New member
^_^ אני קורא את זה אכשיו

עמ' 131-כרך ראשון (העידן שחזר)

wisp

New member
גם אני התחלתי לאחרונה!!!!

אני בספר שביעי!!!! איזה סדרה מעולה!!!!!!! היא רק הולכת ומשתפרת!!! תסמוך עליי

Ophel McNeil

New member
כישור הזמן... בעעע.... ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo117.gif

חרא של סדרה, אם גיבור יותר נרקיסיסט מרייסטלין. (טוב, אז רייסטלין לא נרקיסיסט, תהרגו אותי!).

Arana

Well-known member
מנהל
../images/Emo45.gif

למרות שאני לא נוהגת להשתמש בביטויים ממש כאלה... ניסיתי לקרוא, באמת שניסיתי. קראתי בערך 5 ספרים עד שהרמתי ידיים סופית (אגב, אותו דבר עם באלגריאד). פעם היה סקר באיזהו אתר, לא זוכרת איזה כרגע, מי יותר יללן - הגיבור של "כישור הזמן" או של "באלגריאד", וזה כל כך נכון... מצטערת, טעמתי ולא טעים לי. Sue me.

היי! *נפגע*

אני לא קראתי את כישור הזמן, החלטתי שכל סדרה שכבר הגיעו לספר ה20 ומשהו שלה ועדיין לא מראה שום סימנים של הסתיימות קרובה יותר לאופרת סבון מאשר לפנטזיה, ושבכל מקרה בטח לא יהיה בה שום פואנטה. אבל הבלגריאד והמשכיו (המשכיו הרבה יותר), אלו סדרות ממש יפות! רק להבהיר, אני לא אומר שאתן חייבת לאהוב את זה, אבל הוספתי את ההודעה כדי קצת לאזן את מגמת ה"פיכסה בלגריאד" בשרשור הזה ואולי להציל קורא או שנייים משטיפת המוח שלכם. לסיכום: go belgariad go.

Moondust

New member
אמ... רגע../images/Emo41.gif

רומח הגיעה ליותר מ- 100 ספרים, לא מראה סימני סיום וגם כנראה לא תראה... אז בעצם אתה אומר כאן שרומח היא אופרת סבון חסרת פואנטה... או שזה סתם אני.

זו סתם את

"רומח הדרקון" היא סדרת על, מותג, אם תרצי לקרוא לזה ככה. בתוך המותג הזה יש סדרות: "רשומות, "אגדות", בלה בלה בלה... לכל אחת מהסדרות יש התחלה וסוף מוגדרים. לעומת זאת, "מחזור כישור הזמן" היא סדרה אחת, עם קו עלילה אחד, ו... העלילה מסרבת להיגמר, כנראה...

זו סתם את

"רומח הדרקון" היא סדרת על, מותג, אם תרצי לקרוא לזה ככה. בתוך המותג הזה יש סדרות: "רשומות, "אגדות", בלה בלה בלה... לכל אחת מהסדרות יש התחלה וסוף מוגדרים. לעומת זאת, "מחזור כישור הזמן" היא סדרה אחת, עם קו עלילה אחד, ו... העלילה מסרבת להיגמר, כנראה...

Palass

New member
אם אל הבלגריאד את אומרת את זה..

אז לכי לעמוד בפינה! אבל לגבי מחזור כישור הזמן אני מסכימה

Magma99

New member
אני מסכימה עם אופל (פעם ראשונה!)

רנד הוא נרקיסיסט ומעצבן קראתי עד ספר 17 בערך (למה עשיתי את זה בכלל?!) איזה בזבוז של זמן כנראה שחשבתי שמשהו ישתפר לקראת הסוף אבל זה נמרח ונמרח ואין סוף לתאורים... ואי אפשר להזדהות עם הגיבורים חוץ מבירגיט קשת-כסף (היא שולטת!)

למעלה