נייתן מעצבן אותי

נייתן מעצבן אותי

למה הוא כל כך מתקדם בכל דבר בחיים אבל לא עם לוקאס? פתאום הוא כל כך רגיש עם היילי ופורש מכדורסל??????? ואפילו מדבר עם אבא שלו שיחה נורמלית - מי היה מאמין? אבל עם לוקאס... כלום. אז נכון, הוא לא מכסח לו את הצורה אבל הלו... הבן אדם אח שלך, מתעניין בך למרות כל ההסטוריה ומנסה להיות נחמד ואתה??? מבאס.

סורח אבל...

בבורותי הגדולה אין לי מושג מה זה לשרשר ואיך עושים את זה

m121

New member
הפרק של אתמול........

לא היה כל כך מעניין, נכון?

sweet fairy

New member
למען האמת את די צודקת

בכל סידרה יש את הפרקים המיותרים כאלה שבעיקרון לא קורה שם כלום רק דבר אחד עיצבן אותי וזה שנייט ואבא שלו התחילו פתאום לדבר וכאילו חל שינוי אצל דן אבל בעצם עד שהוא ישנה את היחס שלו ללוק לא יחול שום שינוי

לדעתי את טועה,

אני חושבת שניית'ן נשאר בדיוק כמו שהוא היה. אם תחשבי טוב, תיזכרי בעובדה שניית'ן אף פעם לא היה מגעיל להיילי.. וזה שהוא התרכך כלפיה זה בגלל שהוא התאהב בה... אני לא חושבת שניית'ן היה מניאק כ"כ בסדרה לאף אחד חוץ מללוקאס.. הסיפור שלו עם פייטון היה באשמת שניהם - זה פשוט לא היה זה. בקשר לאבא שלו,הוא תמיד ניסה להיות בסדר איתו ורוב הזמן זה אבא שלו שלא היה בסדר ולא נתן לו לדבר כמו בן אדם. הוא פשוט כועס על לוקאס, מה לא ברור?? לדעתי זו תהיה טעות של ההפקה אם פתאום הוא יהפוך לאיזה מלאך... התהליך שינוי שלו הולך בדיוק כמו שהוא צריך להיות בעיניי. חוץ מזה, שגם אני במקומו לא הייתי נחמדה ללוקאס הפוץ הזה. מסכנה ברוק- שקוף שהוא חולה לכבשה עם התלתלים על התחת

Charmed Gal

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

iKilledKenny

New member
../images/Emo6.gif חחח כבשה עם תלתלים?

אני דווקא די מחבבת את הכבשה
אני דווקא כן חושבת שהוא היה מניאק אבל זו סה"כ הייתה המסכה שלו. הוא היה די מניאק לחבר הזה שלו טים כשהוא העביר את הכדור ללוקאס. הוא גם היה מניאק לפייטון כשהוא השאיר אותה לבד ונסע ואלה רק דוגמאות בפנים הוא באמת היה בחור טוב אבל רק עכשיו הוא מתחיל להראות את זה. ובקשר לפרק ששודר אתמול..אהמ לא משהו אהבתי...אחד מהפרקים הלא משהו באמת.. הדבר היחיד שכן אהבתי שסוף סוף הסבירו למה כבשה'לה (פייטון) ממשיכה להיות מעודדת.

נכון שנייתן לא היה מגעיל להיילי

חכמה גדולה - הוא התקרב אליה רק כדי לעצבן את לוק - מה לעשות שהתפקשש לו והוא התאהב בה? והקטע עם פייטון והאוטו שלה? לא מנייאקי? כועס על לוקאס? בסדר אבל מה בכלל הוא עשה לו מלבד זה שהוא קיים (שלא באשמתו מן הסתם?) הוא היה אך ורק בסדר איתו אפילו בכיסוחים הכי גדולים של נייתן. אני אגב לא מתה על פייטון אבל ברוק צריכה לשמוח שיש לה כזו חברה שמקריבה את האושר שלה למענה. ואם לוקאס כל כך חולה על פייטון למה הוא לא עושה משהו? נראה לי שהוא מעדיף מישהי שאוהבת ג'אקוזי כרגע.

תשמעי,

אי אפשר להסביר כעס של בן אדם... הוא באמת טועה ביחס שלו ללוק אבל עדיין... זו זכותו. ככה חינכו אותו - מילדות, לתעב את לוקאס ולהרגיש תמיד מעל... ועדיין למרות זאת הוא מסתבר בחור טוב למדיי. שטות! עלק מקריבה את האושר שלה, את בעצמך אמרת שעובדה שלוקאס עם ברוק. אני חושבת שאם לוקאס היה אומר לפייטון - בואי נהיה יחד, היא הייתה שמה ז*ן על ברוק והולכת על זה. הכי אני לא אוהבת את היילי.. אל תשאלו למה.

tazit

New member
זה כל הקטע...

אם הוא היה מסתדר גם עם לוקאס אז איפה העניין??? אני די אהבתי את הפרק. ההחלטה על הכדורסל ושהוא ודן התחילו להסתדר, מעניין איך יגיב כשישמע שבאמת הוא פרש. אני מתה על הזוגיות של לוקאס וברוק. הסוף היה מרגש. אני מחכה לקרן שתחזור לסדרה, אני מאוד אוהבת אותה. הכי קטע שהיא ודן יחזרו.....

למעלה