נייתן או לוקאס???

נייתן או לוקאס???

נכון שזו לא סוגיה חדשה או משהו כזה אבל אני חושבת שאני בכל אופן התחלתי כבר לשנות את דעתי. אני עדיין אוהבת את לוקאס והוא נראה לי בן אדם מהמם במיוחד אני אוהבת איך שנראה לי שהוא דווקא כן דואג לנייתן (אפילו שהוא מתנהג אליו לפעמים כמו לחרא)אבל...נראה לי שנייתן הקטן פשוט כובש והפרק האחרון היה פשוט מהמם. אולי עוד מישהי (וסליחה על הפניה בלשון נקבה - זה פשוט מתבקש) חושבת ככה?

tazit

New member
אני עדיין מתלבטת ../images/Emo4.gif

לוקאס משחק עד עכשיו את אותו האופי ואין הפתעות. אבל נייתן יותר מושך אותי כי הוא משחק אותה קשוח, אך הוא מפתיע כל הזמן מחדש. כך אני רואה את זה לפחות...

ne1990

New member
ששתיהם שחקנים מדהימים...

שתיהם משחקים נפלא, נראים נהדר ובאמת קשה להחליט! אני נוטה קצת לכיוון של לוקאס כי אני לא ממש אוהבת את כל הקטע של מרד הנעורים הזה....

laila22

New member
ניית'ן!

גם אני בהתחלה העדפתי את לוקאס (בגלל צ'אד חח) אבל לפני כמה פרקים הבנתי שזה בהחלט ניית'ן. הדמות שלו הרבה יותר אנושית.. מרגיז אותי כשלוקאס מושלם כל כך. זה לא מרגיש אמיתי. גם ממש יפה השינוי שניית'ן עובר- איך שהוא נהייה יותר רגיש, במיוחד עם היילי. והוא כל כך חתיך, ממש נמסתי כשהוא בכה על הכתף של היילי..

בלי שום היסוס - ניית'ן../images/Emo70.gif

אהבתי אותו גם כשהוא היה מניאק, ולמה
כי בניגוד ללוקאס, לניית'ן יש אופי ויש אומץ לעשות דברים. כשהוא מרגיש משהו, הוא הולך עם זה.. ולא יושב וחושב על כל צעד שלו. אז כן, הוא עשה דברים מגעילים.. אבל לפחות הוא עשה אותם. לוקאס לעומת זאת, כל הזמן ידע רק לדבר.. הוא דיבר את פייטון למוות - מגיע לו כל הקטע של המשולש הזה. הוא היחיד שאשם! ג'יימס, לא רק חתיך - הוא שחקן אדיר [ למרות גילו]
אני בעדו

the baby girl

New member
לוקאס וניית'ן...

בכל אחד מהם יש משהו אחר שכובש את הלב....אפשר להגיד שהם משלימים אחד את השני...וגם אם לבחור כל אחד לפי הטעם אם הוא אוהב את התמים הטוב אז יבחר בלוקאס ואם את השובב המקובל אז ניית'ן...קשה לי אישית לבחור אחד מהם..

*superstar*

New member
הם שתי דמויות שונות לחלוטין..

ככה שדי קשה להחליט את מי מהם אני מעדיפה. לכל אחד מהם יש את התכונות הטובות והרעות שלו.. בגדול? [ואת זה אני אומרת אחרי צפיה בשתי העונות] אני מעדיפה את ניית'ן.

loli121

New member
מבחינת מה ?

מבחינת יופי ברור שלוקאס אבל מבחינת דמות הייתי אומרת שנייתן !! יש לו דמות מורכבת היא קשה מבחוץ בגלל אמא שלו אבל הוא מלאך !! לעומת לוקאס שנגרר ... וגם לא מסוגל להחליט החלטות ככה שיופי לוקאס ונייתן אופי !! שילוב קטלני ביחד אי פאשר שיהיו אחד ????

נית'ן!../images/Emo88.gif

עם כמה שאני אוהבת את צ'אד.. אני לא יכולה לסבול את לוקאס
הוא כ''כ.. מעצבן! בנית'ן יש עניין.. הוא משתנה פו ושם.. לוקאס נשאר אותו אחד מעצבן( וכן, אני מדברת על כל משך העונה הראשונה!וגם התחלת השנייה). יותר מדיי מושלם

tony16 yy y

New member
גם נייתן וגם לוקאס

המשחק של ג'יימס ( נייתן) אכן מתבלט בפרק הקודם, אבל צ'אד(לוקאס) תמיד היה שחקן טוב והדמות שלו לבנתיים דיי משעממת אך היא מתפתחת בהמשך.. לפי דעתי לא צריך להשוות בניהם.. צריך לאהבוב את שניהם!!

dalida1988

New member
בפרק האחרון אין מה להגיד

שנייתן לוקחחחח אבל בכלילות אני אוהבת את הדמות של לוקאססססס

למעלה