נייר

THE INVISIBEL

New member
נייר

מאז שאני זוכרת את עצמי אני אוכלת נייר, כל סוג נייר, טואלט, דף, נייר לנקות את השיש וכו'. אבל נייר לבן, ללא הדפס או כל דבר אחר כתוב עליו. אני לא סיפרתי את זה מהחשש שיסקלו אותי ומהעובדה שזה דפוק מידי. אז אני רוצה לדעת אם זה איכשהוא קשור לטוראט, או להפרעה מסוימת? כי אני לא מכירה עוד אנשים שטוחנים בכומויות אדירות נייר, או בכלל אוכלים וההורים שלי לא יודעים מכך וגם אף אחד אחר לא, חוץ מחברת אינטרנט שלי. תודות לעוזרים דניאל

ש ל י ק

New member
דניאל שמחה ששיתפת אותנו

האמת שאני לא שמעתי על כך כך שלא אוכל לעזור. שולחת לך חיבוקים וחיזוקים מאחלת לך שמישהו אחר כן יוכל לעזור לך

THE INVISIBEL

New member
הו תודה רבה

באמת. עכשיו בגלל הפלטה אני לא יכולה לאכול :X אני מקווה שנייר זה לא דבר רעיל דניאל

אני מזהה אובססיה!

זה לא שייך לטוראט, אבל זה גרורה שלו. אני מציע לך להתייעץ עם נאורולוג או פסיכיאטר.

הלנה

New member
גם אני חושבת כמו דני

זה נשמע כמו צורך לעשות דבר מסויים.

שביק

New member
היי, זה בהחלט ניראה ככפייתי.

גם אני כמו דני בדעה שרצוי לפנות לפסיכיאטר לאבחנה נכונה ואז טיפול. ייתכן שרק טיפול פסיכולוגי יספיק. בהצלחה! כולנו כאן עבורך ובשבילך. שביק

THE INVISIBEL

New member
הבעיה אני לא יכולה לעשות טיפול

פסיכולוגי, מהסיבה שההורים שלי לא יודעים על זה ולא ידעו, הם לא יודעים מהסיבה שהם לא יקחו את זה ברצינות ויחפפו על זה כמו רב הדברים. תודה על העזרה! באמת!! דניאל

הלנה

New member
אני מאד מצטערת לשמוע

שאת מרגישה שאת לא יכולה לסמוך על ההורים שלך. הם לא יודעים עליך כלום? יש לך טוראט?

חבל לשמוע שהורים לא יודעים

את צריכה לשטף אותם בעיות המציקות לך את צריכה לספר להם כי זה קשה להתמודד לבד

THE INVISIBEL

New member
שאני עושה את זה הם פשוט צוחקים=\

הם גם אומרים שהטוראט לא מפריע לי יותר כי יש לי מורה מיוחדת שעוזרת לי. היא אכן עוזרת לי, אבל הטוראט עדיין מפריע לי והם לא מבינים. וזה אחד הסיבות למה אני לא יכולה לספר להם שום דבר =\

שביק

New member
מה דעתך להתקשר אלי לשיחה בטלפון?

יש לי מספר הצעות ומחשבות כיצד לעזור לך. 09-7408478, בהצלחה! אגב , מה דעתך שאשלח לך חוברת חדשה שלנו? תשימי אותה על השולחן, וייתכן שהסקרנות לקרוא את שכתוב תביא אותם להתענינות ולהבנה נוספת. שבוע טוב, שביק.

למעלה