מישהי יודעת איפה אפשר לקנות באיזור הצפון נייר אורז בגליונות של A4? אני מאוד אוהבת לעבוד איתו (זה פשוט מאוד ויוצאות תוצאות מאוד יפות- פרט חשוב לחסרת כישרון כמוני...) אבל בגלל שהוא יחסית יקר וגם בא בגליונות גדולים אין לי מגוון גדול של דוגמאות... תודה!
לא יפה...לא הצגתי את עצמי עם המנהלת אפילו דיברתי בטלפון אבל לא הצגתי את עצמי בפורום הנהדר הזה... אז ככה... הגעתי לכאן דרך חברה מפורום אחר ונעים להיות כאן מקווה בהמשך לתרום גם משלי תמשיכו להנות ולעשות דברים יפים המשך יום מוצלח לכולם
אבל שום דבר אומנותי במיוחד... פשוט כותבת או מדפיסה על שקף קטע שאני אוהבת, מכניסה למסגרת עץ יפה את נייר האורז ומעליו את השקף, וצעד אחרון- נותנת עם הרבה אהבה לאנשים שיקרים לי... פשוט ויפה, אבל לא כל כך אומנותי...
בצפון? בפסאז´ של הרבמ"ד בקרית מוצקין >איפה שמקבץ החנויות לממכר מוצרי אומנות< יש חנות שמוכרת חפצים מהמזרח >בשורה של אומנות ודעת< ניתן לרכוש שם גליונות מנייר ממוחזר בעלות נמוכה.
אני גרה בקרית מוצקין, כך שהרבמ"ד זה מיקום מעולה מבחינתי!!! לא ממש הבנתי איפה החנות ממוקמת (אולי בשורה שמול אומנות ודעת?) אבל כבר מחר אקפוץ לשם ואערוך סריקה... תודה רבה!