נייס נייס מה קרה עם נייס? מישהו יודע מדוע היא ירדה כל כך?
י יהושע 50 New member 4/4/06 #2 אני יודע נכתב ע"י ilan5529: נייס מה קרה עם נייס? מישהו יודע מדוע היא ירדה כל כך? לחץ כדי להרחיב... אני יודע היא ירדה כי היה יותר היצע מביקוש
אני יודע נכתב ע"י ilan5529: נייס מה קרה עם נייס? מישהו יודע מדוע היא ירדה כל כך? לחץ כדי להרחיב... אני יודע היא ירדה כי היה יותר היצע מביקוש
I ilan5529 New member 4/4/06 #3 נייס נכתב ע"י יהושע 50: אני יודע היא ירדה כי היה יותר היצע מביקוש לחץ כדי להרחיב... נייס תשובה מאוד מעניינת, אבל ביקשתי לדעת האם הייתה על נייס המלצה שלילית או משהו כזה?
נייס נכתב ע"י יהושע 50: אני יודע היא ירדה כי היה יותר היצע מביקוש לחץ כדי להרחיב... נייס תשובה מאוד מעניינת, אבל ביקשתי לדעת האם הייתה על נייס המלצה שלילית או משהו כזה?
י יהושע 50 New member 4/4/06 #4 אז ככה... נכתב ע"י ilan5529: נייס תשובה מאוד מעניינת, אבל ביקשתי לדעת האם הייתה על נייס המלצה שלילית או משהו כזה? לחץ כדי להרחיב... אז ככה... לא יודע על המלצות וכד', בעיקר כי זה לא מעניין אותי כמשקיע. בשבילי האמת היחידה הם המחירים וכל מה שמסביב זה במקרה הטוב מידע חלקי ובלתי רלוונטי.
אז ככה... נכתב ע"י ilan5529: נייס תשובה מאוד מעניינת, אבל ביקשתי לדעת האם הייתה על נייס המלצה שלילית או משהו כזה? לחץ כדי להרחיב... אז ככה... לא יודע על המלצות וכד', בעיקר כי זה לא מעניין אותי כמשקיע. בשבילי האמת היחידה הם המחירים וכל מה שמסביב זה במקרה הטוב מידע חלקי ובלתי רלוונטי.