ניייד מארה"ב

omer1511

New member
ניייד מארה"ב

שלום לכולם, מהר! מהר! מהר! אני רוצה להחליף את המחשב הנייד שלי ויש לי אפשרות להביא אחד חדש מארה"ב. כרגע יש לי גרוטאת HP ואני לא מתכוון לחזור על כך שוב. התקציב שלי הוא 1000$-1400$. האם כדאי לעבור לMACBOOK החדש? האם יש תמיכה בעברית? מה לגבי קבצי אופיס? איזה מהדגמים של DELL כדאי לקנות? אלו הם הרעיונות שלי. אשמח לשמוע מכל מי שיש לו מה להוסיף. בבקשה תענו לי מהר כי הטיסה קרבה... תודה רבה

יאיר B

New member
על מקבוק תוכל להתקין חלונות תחת

תוכנה של אפל שנקראת בוטקאמפ. שאלות נוספות על מק - לפורום מק (כן, יש עברית, יש לו אופיס משלו, ואפשר גם נאו-אופיס שזה כמו אופן אופיס למק). DELL זה טוב מאוד, יש להם מחירים טובים בארה"ב. תברר רק את נושא האחריות בארץ (מול היבואנים בארץ, לא בחנות בחו"ל...).

omer1511

New member
DELL

אני קצת חושש מהמקבוק. לא מכיר אותם בכלל ולא רוצה להתחיל להסתבך. על אילו דגמים של DELL אתה ממליץ? האם אפשר לקנות אותם באתר עם כרטיס אשראי ישראלי? תודה

יאיר B

New member
כרטיס אשראי מקומי בוודאות לא

(הוא מתאים רק לארץ). אני לא יודע אם אפשר עם כרטיס בינלאומי (למשל מסטרקארד או ויזה בינלאומית, דיינארס בינלאומי וכאלה). צריך להסתכל באתר מה התנאים לקניה, לאן הם שולחים... ל-DELL יש סדרה שנקראת לטיטיוד - הסדרה העסקית שלהם. היא הטובה יותר. יש גם את האינספירון למשתמשים ביתיים. תברר גם את נושא האחריות בארץ מול אומניטק/גלאקסי (היבואניות).

למעלה