נייטויש בוי

deeds of flesh

New member
נייטויש בוי../images/Emo3.gif

אתה פשוט אפס! מה אתה לעזאזל כותב לי את הלהקות שאתה מכיר כאילו שאתה איזה כלי או משהו....חחחח ועוד בעברית, אתץה לא יודע לכתוב את הלהקות באנגלית?! הסתכלת במטאל האמר?!?!חחחחחחחחח
אני בטוח שאני מבין הרבה יותר בחלומות צלולים ממה שאתה מבין, כי אתה בסך הכל חתיכת אפס קטן....mayhem זאת להקה שאין לך מושג איזה סוג היא, אין לך מושג על מה היא מבוססת...ויא חתיכת אידיוט!!!! לברוטאל ולשטן אין שום קשר יא אינקובטור!!!!חתיכת טיפש! אולי סצנת הבלאק בישראל ובמיוחד אראלו המגניבים קשורים לשטן, אבל ברוטאל?! אתה באמת מוגבל שכלית.... תפסיק להתלהב מזה שאתה נייטוויש בוי המגניב...ותפסקי להזכיר שזאת להקת פאוור "איכותית" (?????) תעשה טובה...ואל תהיה יותר עלוב ומסכן ממה שאתה כבר עכשיו.... אתה בטח שואל למה? טוב אז דבר ראשון-ככה. דבר שני- כי כל ההודעות שכתבת עד עכשיו אם זה על חלומות צלולים ואם זה בקשר למטאל, פשוט היו עלובות ביותר, ואני לא מסכים אם אף אחד מהן. deeds of flesh חחחחחח שלך

Nightwish-boy

New member
יא אינקוביטור? פאתטי

מייהם זאת להקה שמבוססת על צרחות, סולואי תופים, והיעדר כל מלודיה. מה הרעיון בלצרוח LABYRINTH במשך 5 דקות? מטאל האמר? חבר שלי מנוי, הם פרסמו טונה על נייטוויש (WISHMASTER היה שם אלבום חודש, תאכל ת´לב!) אני יודע לרשום טוב מאוד באנגלית אבל אין לי כוח לעברית אנגלית בג´אווה... זה עושה לי בלאגן. רק בארץ בלאק מקושר לשטן? אתה באמת אידיוט... מעניין שבאתר הבלאק הכי גדול (BLACKMETAL.COM) שמים את סמל השטן בלוגו... ויש יותר גרוע, חצי מאלה שעושים ת´מוזיקה הזאת זה נאצים. שמעת על BEHEMOTH? השטן לא קיים וגם אלוהים לא קיים, ועד שלא תוכיח לי שאחד משניהם קיים, הם לא, ואי אפשר לבסס עליהם מוזיקה (אם אפשר לקרוא לבלאק מטאל מוזיקה). אתה לא חייב להסכים עם מה שאתה כותב (גם מעריצות של בריטני לא מסכימות עם מה שאני כותב אם שמת לב...) וזה בעיות שלך הומו קטן שלי... דווקא סצינת הבלאק מטאל בארץ (אממ...בוא נראה... סיילם...סיילם... אה שכחתי את סיילם!) הם נגד הקטע של השטן (הממ... שוב סיילם. מעניין, יכול להיות שהם היחידים שעושים בלאק ישראלי ומישהו מכיר אותם? לאאאאא). אני בטוח שאתה נראה כמו התחת שלי ביום רע. אם אתה רוצה לשמוע בלאק טוב, תתחיל לשמוע את CHILDERN OF BODOMובמיוחד את NIGHTFALL. בלאק שלא מבוסס על צרחות (ובגלל זה זה פרוגרסיב-בלאק או גות´-בלאק ולא בלאק סתם). ונסיים במשפטים של שתי להקות פאוור מעולות שאף להקת בלאק מפגרת לא תגיע לרמה שלהם. POWER TO THE PEOPLE (STEEL ATTACK) it´s a HEAVY METAL universe (GAMMA RAY) אז שב בשקט אפס קטן שלי. אגב שאלתי מישהו שאני מכיר ומבין בדת´ הרבבה יותר ממך, ואפילו הוא לא מכיר את דידס אוף פלאש.כנראה שהם באמת עלובים כמו שחשבתי... דור

למעלה