נייטוויש בארץ..

S p R i n T

New member
נייטוויש בארץ..

שלום לכולם :) שמעתי שנייטוויש מגיעים לארץ במהלך סיבוב ההופעות שלהם השנה זה באמת נכון?.. אם כן, אשמח לדעת פרטים - מתי, איפה, איך ניתן לקנות כרטיס וכמה הוא עולה תודה מראש D:

The Fantasy

New member
דבר ראשון זה רשום בהודעות מנהלתיות בצד בכוונה

אבל אם בכל זאת קשה לך לראות, אז הם מגיעים ב6.10, מופיעים בהאנגר 11 בת"א, הבנתי שזה בתשע בערב [יוצא במוצ"ש]. כרטיסים אפשר להזמין בהדרן, או באתר האינטרנט שלהם [www.hadran.co.il] או איפה שהם יושבים, ודרך כרטיס אשראי זה 199 [באינטרנט זה עוד 15 ש"ח דמי טיפול] אלא אם כן אתה מזמין בכוכבים, וזה עולה הרבה פחות, ויש גם בUFO וולווט בסנטר,כלומר גם שם הם מוכרים, ונדמה לי שגם שם זה עולה 199. מקווה שעזרתי

The Cat Woman

New member
../images/Emo45.gifהם גם מוכרים ב199 וזה יותר טוב

כי את משלמת במזומן ופשוט נפטרת מכל הכאב ראש הזה של לקנות בכרטיס אשראי דרך אינטרנט/טלפון שזה לא נשמע כמו הדבר הכי מאובטח בעולם... בקיצור, עדיף לקנות את זה ככה. זה במילא אותו מחיר. ובהדרן את צריכה גם לסוע לאסוף את הכרטיס אחרי שאת קונה אותו באשראי... סתם מציק.

Beyond The Veil

New member
זה לא חובה ללכת לאסוף

זה אפשרי גם בערב של ההופעה ללכת לקופות ולקבל את הכרטיס....או שאני טועה ונדפקתי?

The Fantasy

New member
כן אפשר ../images/Emo9.gif

רק שזה יהיה קצת בעיה בערב של ההופעה..את יודעת, דחיפות, המון אנשים ובלאגנים
אבל יש מצב שגם אני אעשה בדיוק ככה אם לא תהיה לי ברירה.

LadySilkworm

New member
טיפה? \:

זה ממש יקר [לי לפחות].. טוב תמיד אפשר לקחת ת'תמונה ולהדפיס אותה באיזה מכונה לייצור חולצות P:

Super Alonit

New member
ראיתי אחת בפולין ולא קניתי...

באיזה 50 שקל!
אני כזאת פריירית... נראה לי בכיתי יותר על החולצה מאשר על השואה... (הכל בצחוק, יש לי מצברוח כזה...)

Super Alonit

New member
../images/Emo207.gifפותינקה טיפש וצריך לנדות אותו חברתית:

Super Alonit. אומר/ת (21:34): תגיד, יש לך את DPP? Skipp אומר/ת (21:35): איזה ? Skipp אומר/ת (21:35): DPP ? Super Alonit. אומר/ת (21:35): דארק פאשן פליי Skipp אומר/ת (21:35): תלוי, זה שיר חדש ? Super Alonit. אומר/ת (21:36): זה האלבום!!!!!!!1 Super Alonit. אומר/ת (21:36): מאיפה נחתת תגיד לי?! Skipp אומר/ת (21:36): רגע נוו Skipp אומר/ת (21:37): האלבום דלף ? לא קוראים לו אמרנת' ? Super Alonit. אומר/ת (21:37): זה הסינגל... Super Alonit. אומר/ת (21:37): אתה טמבל. והמסקנה היא: פותינקה טיפש ומשפיל את כולנו בהיותו חלק מפורום נייטוויש.
(בצחוק יקירי
)

skipp

New member
השמטת את החלק שהודתי בו שאני טמבל...

ונו... שחכתי קורה לטובים ביותר.... שאני לא אחד מהם, אז גם לפחות טובים ונו באמת... זה ידוע שאני טמבל, אבל להגנתי אני אטען שאני בן

The Cat Woman

New member
../images/Emo6.gif זה הצחיק אותי אתמול

וזה מצחיק אותי נורא גם עכשיו!!! פותינקה, אתה כזה... אמ... לא נאור

למעלה