נייד LG

rtadi2

New member
נייד LG

שלום רב, ברשותי מחשב נייד של LG לאחרונה נאלצתי לפרמט אותו ומאז אין לי סאונד וקיימת בעיה נוספת: כאשר אני מנתקת אותו מכבל החשמל , המסך מחשיך (לא לגמרי. עדיין רואים, אבל הוא כהה). האם יש למישהו נסיון עם מחשבים ניידים של LG ויוכל לעזור לי בפתרון הבעיות? משערת שאני צריכה דרייבר שיחזיר לי את הסאונד, רק שאינני מוצאת כזה ברשת. ולגבי המסך... תודה תודה

יאיר B

New member
לגבי המסך: סביר להניח שזה בגלל הגדרות צריכת

חשמל. נסי FN+F5, זה צריך להעלות את התאורה (ואם לא F5, חפשי על אחד ה-Fים אם יש ציור של שמש עם חץ למעלה). לגבי הסאונד - אכן סביר להניח שזו בעית סאונד. לבדוק באתר LG לפי דגם המחשב. ממה שאני יודע, מחשבים של LG מגיעים עם דיסקי התקנה (מסוג ריקוברי) שמתקינים את עצמם לבד (מערכת הפעלה + דריברים נדרשים). האם התקנת את אותה מערכת הפעלה שהגיעה עם המחשב או אחרת?

rtadi2

New member
קודם כל - תודה

על התשובה המהירה. מצאתי את אייקון השמש העולה (על ה HOME) והבעיה הזו נפתרה. תודות!!!! לגבי הסאונד - לצערי דיסק ההפעלה נעלם לי ולכן מי שהתקין לי עשה עבודת נמלים כדי לאתר את כל הדרייברים. לצערי, את הדרייבר שאחראי על הסאונד (זה נקרא כרטיס קול?) לא הצליח לאתר, גם לא באתר של LG

rtadi2

New member
דגם המחשב

אגב, דגם המחשב הוא :LS50a למקרה שיש למישהו... /-: תודה

rtadi2

New member
שוב תודה (-:

אני אנסה לראות אם אני מצליחה להתמודד עם המשימה לבד (-: אם לא, כנראה שכבר תדע... אעדכן בכל מקרה. תודה ר ב ה יאיר

למעלה