נייד שנכבה וסקייפ

tamarhp

New member
נייד שנכבה וסקייפ

1. היון בבוקר השעון המעורר לא צלצל. הסתכלתי בפלאפון וגיליתי שהוא מכובה. ניסיתי להדליק כמה פעמים ולא היתה תגבוה. חיברתי אותו להטענה ואחרי רבע דקה בערך או יותר הוא רק הגיב והראה את הסמל של הבטריה ואח"כ הצלחתי להדליק אותו (וזה לא שהבטריה היתה גמורה.. היא היתה על 94%) מישהו יודע למה זה קרה? 2. התקהתי אתמול סקייפ (וגם סטופ סקייפ). הוא עלול לגרום לי לבעיות בפלאפון? האטה משמעותית? משהו אחר?

alex155

New member
בנוגע לשאלה 1

המטען הוא המטען האורגינלי של הנייד ?

tamarhp

New member
מטען אורגינלי שקיבלנו מהחנות,

החיבור הוא חיבור אוסטרלי והשתמשנו במתאם לשקע - זה בטח לא קשור. שכחתי לציין שמדובר בGALAGXY, ולא ביצענו בו ROOT/התקנת ROM.

da^Lord

New member
סקייפ זה חרא של תוכנה

תוקעת לי את המחשב כל הזמן ומעמיסה המון על הפלאפון וגם לא תמיד אפשר להסיר אותה. אם אתה רוצה שיחות וידאו מבוססות אינטרנט בנייד , לדעתי עדיף FRING

tamarhp

New member
אני לא זקוקה לשיחות וידאו,

בעבודה שלי משתמשים בסקייפ לתקשורת פנים מהירה ולפעמים זה נחמד לצ'וטט עם קולגות גם בדרך הביתה... מה הכוונה שלא תמיד אפשר להסיר אותה?

da^Lord

New member
קראתי ביקורות עליה

היו אנשים שלא הצליחו להסיר אותה.

alex155

New member
לי הייתה פריקת סוללה היסטרית

ושמתי לב שאני משתמש במטען של נייד אחר... שהשתמשתי במטען המקורי זה הסתדר.. אם אתה כבר עושה את זה, אולי הסוללה דפוקה?

tamarhp

New member
אבל היה מלא בטריה!!!!

זה היה על 94%! בלילה לפני זה טענתי את הסוללה... ישנתי בערך 6-7 שעות ובזמן הזה הסוללה לא ירדה כמעט..

Shpritz

New member
לדעתי הוא סתם קרס. קורה. לא צריך לחפש מעבר

לגבי סקייפ. סקייפ היא עוד תוכנה. כמו וואטסאפ לצורך העניין. אין שום סיבה שהיא תעמיס לך על המערכת.

למעלה