נייד של MSI???

S S D D

New member
נייד של MSI???

אנשים יקרים ערב טוב, האם מישהו מכם חווה על בשרו ממוצרי MSI? אני חושב לקנות את ה MSI MEGABOOK M510 , אם מישהו מכיר ויוכל לחוות את דעתו, אילושהם אירועים חיוביים או לא, אשמח. תודה רבה, חג שמח.

noamsm

New member
MSI...

כתבו עליהם לא מעט תעשה\י חיפוש בפורום. בכללי לא מומלץ.

levikon

New member
יש לי חבר שלומד איתי שיש לו נייד של

חברת MSI. המחשב עצמו בסדר (זה המחשב הדק והקטן שלהם), אבל הוא כבר מראה מאיזה חומרים הוא בנוי. הרמקולים מתחילים להתקלף מהמסך, המסך נסדק מאחורה כך שהיינו צריכים להדביק עם פרוקסי, המשטח לעכבר הרבה פחות מגיב. בקיצור, אחרי שישה חודשי שימוש הוא נראה כמו אחרי שלוש שנים. יש לי ACER. והוא נראה הרבה יותר טוב. הDELL שיש לי בבית אחרי כל ההטעללות שעבר נראה טוב יותר. הIBMים בעבודה נראים הרבה יותר טוב למרות שזוכים ליחס גרוע מצד העובדים. המחשב עצמו באמת שלא עושה בעיות, אבל איכות ההרכבה, הגימור והחומרים... תחליט בעצמך.

היית אצל אייבורי?

כפי שנכתב אין מה להשוות בין האיכות של ניידים בעלי שם לעומת מחשב של MSI.

מחשב נייד MSI - S260...דעתכם!

מעבד Intel Pentium M750 1.8GHz 2MB Dothan SONOMA זכרון DDR 512MB ניתן להגדיל זכרון לוח אם CHIPSET INTEL 915 כרטיס מסך INTEL GMA900 UP TO 128M מסך קריסטלי רחב "12.1 WXGA כונן אופטי COMBO - DVD ניתן להחלפה לצורב DVD בתוספת 190 שח דיסק קשיח 60GB ניתן לרכישה עם דיסק קשיח גדול יותר תקשורת כ.רשת אלחוטי Intel WiFi802.1 1b/g תוספות USB 2.0 Port x 3 FIRE WIRE Microphone-in Port x 1 Headphone Out x 1 RJ11 MODEM Port x 1 RJ45 10/100 LAN Port x 1 PCMCIA2.1, Type II x 1 קורא כרטיסי זיכרון של מצלמות יתרון חשוב - שנתיים אחריות ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מתנות לרוכשי המחשב אנטי וירוס,מתנה 3 חודשים חינם אינטרנט מהיר בכבלים או ADSL באינטרנט זהב(לא כולל תשלום לבזק או לכבלים) מחיר מבצע: ₪5,720.00 משקל --- רק 1.8 ק"ג

Jan22

New member
עזוב ,לא מומלץ לרכוש ניידי MSI

מחשב נייד הוא מוצר שביר ,יקר ובעיקר קטן ולכן ,עדיף לקנות מחברה שידועה כבעלת רפוטיישן טוב ,הן מבחינת שירות לקוחות והן מבחינת איכות חומרים ממנו בנוי הנייד ; למשל ,IBM ידועים בקשיחות ובעמידות של הניידים שלהם ... המפרט עצמו סביר ,אפשר למצוא מפרט זהה אצל המותגים המובילים (פחות או יותר) .

Jan22

New member
ועוד דבר ..

אתה הולך להשקיע את מיטב כספך על מוצר יקר ,לכן ,מוטב להשקיע במוצר איכותי ולא ללכת על עיוור על מוצר לא ידוע / חסר "שם" .

אפשר למצוא מפרט זהה, אבל במחיר הזה?

גם אני קצת מתלבטת לגביו. במחיר של פחות מ-6K מקבלים מחשב קטן וקל (1.8 ק"ג!), שמצוייד בפיצ'רים של מחשבים כבדים - צורב DVD, הארדיסק נורמלי (60G), מהירות נורמלית (1.73), וגם שנתיים אחריות. יש מותג "אמיתי" שיכול להציע מחשב כזה במחיר דומה (או אפילו ב-1000 ש"ח יותר)? אם כן, אני אשמח לשמוע...

Jan22

New member
כמובן שיש ...

תבינו דבר כזה ,עם הזמן מחירי הלפטופים יורדים ,גם של המותגים המובחרים; אל תשקיעו כסף בניידים עלומי שם ,אחרת ,בסופו של דבר ,תבינו זאת בעצמכם. האייסר בקישור הבא מצויין ,יחסית זול ובהחלט נחשב מותג . http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=9523

נראה לי שלא קראת את מה שכתבתי

המחשב של MSI הוא מחשב קל במיוחד - 1.8 ק"ג. הלינק שנתת הוא למחשב עם אותן הפונקציות, שבאמת עולה אותו דבר (5,700 ש"ח), אבל הוא שוקל כמעט 3 ק"ג ! זה שיקול עצום למי שרוצה מחשב נייד אמיתי להסתובב איתו יום שלם. לא ראיתי עדיין מחשבים קלים של חברות מותג במחיר כזה, וגם אז המיפרט שלהם נחות - מעבד חלש, הארדיסק קטן וכו'... האם המחשבים של MSI גרועים עד כדי כך שאני צריכה להעדיף מחשב כבד? אגב, מצאתי את זה: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2740537 עם קצת שדרוגים (מפורטים בצד שמאל) זה יכול להיות מחשב לא רע, אבל המחירים לתוספות פשוט לא הגיוניים. הם אפילו מעיזים לדרוש תוספת מחיר רצינית עבור WI-FI !

יאיר B

New member
תראה,

במחשבים של חברות מותג, חלק מהתשלום הולך על השם של החברה. העניין הוא שלחברה שיש שם - יש סיבה שהיא קיבלה אותו (כנראה שהבנייה טובה והחלקים איכותיים והשירות טוב). כל אלו עולים כסף. בכל המחשבים הניידים - מיזעור עולה כסף. למעשה, העלות היא דומה במוגת ובלא מותג - אבל במוגת אתה משלם גם על השם (ולרוב למכונות הקטנות יש אחריות של 3 שנים כי הם נחשבים לסדרות עיסקיות/איכותיות יותר). עם MSI יש בעיה אחת: יש להם יבואן אחד (כמו לכל המחשבים האחרים) אבל מוכרים אותו רק במקום אחד - איבורי. עכשיו תחשוב מה יקרה אם איבורי יפשטו רגל? וזה יכול לקרות לכל אחד. אז אצל מי תממש אחריות? רק להם יש חלקי חילוף למחשבים של MSI. בגלל זה אני חושב שזה סיכון מסויים לקנות מחשב שמטופל רק ברשת חנויות אחת (שהיא גם היבואן של אותו מחשב). ואגב, אנלוגיה מעניינית שעלתה לי לראש: היום מוכרים בסין מכוניות משפחתיות שנראות דומה מאוד לטויוטה קורולה בעלות של בערך 30,000 ש"ח. נניח שאני אייבא לארץ מכונית כזאת שתעלה כ-70,000 ש"ח (אחרי מיסים והיטלים). אתה היית קונה מכונית סינית מיצרן עלום שם (עבורינו) שאתה לא יודע מה יהיה עם היבואן (אני) שמייבא אותה?

למעלה