נייד עם מסך איכותי

nadav2605

New member
נייד עם מסך איכותי

כיום יש לי דל 1405 שנקנה בארה"ב ואני לא יכול אפילו להתחיל לתאר לכם כמה רע המסך שלו. הצבעים חרא, זוויות צפיה גרועות מאוד והתאורה לא שווה בכל חלקי המסך מחפש נייד עם מסך ממש טוב, לשימושים סטנדרטיים מבחינת עיבוד. תודה!

bar666xp

New member
מסך זה דבר סוביקטיבי!

יתכן כי מסך מבריק יתאים לך ותר יש אנשים (כמי לדוגמה) שלא יכולים כלל לעבוד על מסך מבריק.. גם אם אתה רגיל למסכי CRT יקח לך זמן להיתרגל למסך LCD. תאורת המסך משפיעה לא פחות נסה גם לראות אם תמצא בתצוגות מסכים עם תאורת LED. בקיצור כדי למצוא איזה מסך הכי מתאים לך זה רק לגשת למקומות בהן יש תצוגה {ורצוי נירחבת} של ניידים ולראות בעין, רצוי/מומלץ גם לנסות לפתוח איזה דף אינטרנט ולקרוא אותו משהו שיקח לפחות את ה10-15 דקות של בהייה במסך {מסך גם יכול לגרום לאנשים מסויימים כאבי ראש ו/או דמע בעין וכדומה}.

יאיר B

New member
כמו שכתב בר, מסך זה עניין אישי שכל אחד רואה

אחרת. אצלי למשל, יש ארבעה מחשבים ואני מרוצה מהמסך של כולם (אולי בגלל שאין לי הרבה דרישות מהמסך?). מציע לך ללכת לביג-בוקס/אופיס דיפו/באג ולראות במו עינך ניידים עובדים, להתרשם מהמסכים בפועל. זו הדרך היחידה למצוא מחשב עם מסך טוב (או גם לבקש מאנשים עם ניידים להתנסות בנייד שלהם).

laptopzol

New member
אני מזדהה עם מה שאתה אומר

כבר הרבה זמן אני מנסה להסביר לאנשים שנייד חדש לא אומר שהמסך שלו יותר טוב ממסך של נייד ישן . העיצה של בר טובה ויש לי דבר אחד להוסיף , בד"כ נייד זול=מסך נחות , אבל יש פירמות שבאופן כללי מציעות מסכים יותר טובים כמו פוגיטסו ( לא מה שמוכרים בארץ ) ושארפ , אם יש לך תקציב ואפשרות לקנות בחו"ל . -גיל

bar666xp

New member
הערה לגבי הFUJITSU-SIEMENS..

לא יודע מה המצב כיום אבל... בעתיק שלי זויות הצפיה היא עד כדי כך שגם מבט מהצד {כמעט 90 מעלות} עדיין אפשר לקרוא את הכתוב במסך... תלוי כמה אור סביבתי יש מין הסתם. מצד שני אני לא בטוח אם זה ביגלל היותו מסך מט או ביגלל האיכות שלו.

למעלה