נייד עם ויסטה או xp?

• פותח הנושא ponsa
  • פורסם בתאריך

emega

New member
למצוא נייד עם XP PRO

שמעתי על מקום שאפשר למצוא בו נייד משומש כלומר שהיה בשימוש קל. ומכיל גם XP PRO בדכ אלו מחשבים של לנובו, אבל לא תמיד. הם ניראים כמו חדשים (מחודשים) ויש עליהם את האחריות של היצרן. אפשר למצוא באינטרנט את המקומות על פי אזור המגורים.

yeuda80

New member
אולי עדיף לקנות יד שניה?

כך אני יודע שהוא לא נופל. ומערכת עובדת כמו שצריך.

Jan22

New member
בקיצור ..

אחרי שיצא לי לעזור לכמה אנשים עם אותן הדילמות כמו שלך ,סגרנו על דבר כזה : עבור גראפיקה מקצועית מומלץ לקחת מעבד פנטיום M 2.0 ומעלה (בהתאם לגראפיקאי) עם זיכרון 1G (עם נטייה ל2G ,מאוד מומלץ) עם כרטיס מסך X1600 של ATI או 7600 של NVIDIA שהם מצויינים עבור גראפיקאים מתחילים. מעל להכל ,WINDOWS XP עדיף כרגע. הויסטה פשוט לא תומכת בסוגי חומרה מסוימות .

לאוהד שפנה אלי במסרים בקשר לויסטה וטושיבה-

בקשר לויסטה אני בטוחה שממש לא. היא מעמיסה המון על הזיכרון ומאטה את המחשב. הממשק באמת נחמד, אבל תשאל את עצמך אם אתה באמת צריך את זה.. פשוט צריך ללמוד המון, בערך כמו ללמוד ללכת מחדש. בעיות תאימות, והטכנאי גם סיפר לי שאצל כולם זה ככה. הבעיה היא שהם הכריחו אותי לקחת את הויסטה , רק עכשיו במעבדה הסכימו להחזיר, ורק באנגלית.. זה כנראה מתוך אינטרסים מסחריים של מייקרוסופט ויצרניות המחשבים. בקשר לטושיבה, יכול להיות שזה המזל הרע שלי, אך לפי מה שאני מבינה מהפורום ומהטכנאי, ההרד דיסק שלי דפוק והם לא החליפו לי אותו וטוענים שהוא בסדר, אז זה כנראה מה שקורה אצלם אם יש בעיות. לדעתי לא מדובר בתקלה נדירה, כי אם זה היה נדיר היה חשוב להם לשמור על השם והם היו מחליפים את כל המחשב!! אז כנראה שלא אכפת להם או שאין להם שם כל כך טוב.. בקשר למצבך, אז נכון שויסטה יותר נחמדה והמסך יפה, אבל זה עולה במשאבי מחשב. גם ויסטה יותר יקרה מXP! לפי מה שאני יודעת, ושיתקנו אותי פה בפורום, החוק מאפשר לבטל כל עסקה שנעשתה מרחוק, ובטח אם עדיין לא קיבלת את הסחורה. אתה יכול לבטל אצל ספקית כרטיס האשראי. למה לא תמשיך להתיעף כאן איזו חברה מוכרת ניידים עם XP? נראה שיש כאן בשרשור כמה הצעות. בהצלחה.

Y. Welis

New member
את מצב הדיסק הקשיח אפשר אגב לוודא

עם תוכנה בשם SpeedFan, שיודעת לנטר את נתוני ה-SMART של הדיסק (ולהציג שני פסים 'כשירות' ו'ביצועים' מ-0 עד 100, כשממוצע סביר הוא 94-91). הנתונים אמנם לא מוחלטים, אבל אם יש תקלה רצינית, היא תראה בהם.

למעלה