נייד מתצוגה

Kibiniloch

New member
נייד מתצוגה

מה דעתכם לגבי קניית נייד מתצוגה? ראיתי הצעה למחשב IBM X40 מסך 12" בסביבות 4K מתצוגה, מבחינת מפרט ומשקל - אידיאלי לצרכים שלי. השאלה היא מה הסיכונים בלקנות מחשב מתצוגה? האם זה אומר שיכול להיות שהוא יותר "קרוע" ממחשב יד שנייה אפילו? האם הוא בד"כ עובר טיפול אוברול או רק בדיקה שהוא עובד בסדר ועף למחסן? איך זה עובד?

Kibiniloch

New member
אני יודעת...אבל 12" :|

לא חשוב, זה לא האישיו...מה לגבי עניין התצוגה?

bar666xp

New member
במחיר הזה ממש לא!

בשורה התחתונה תצוגה = משומש... אם עבר שיפוץ/שיחזור או בלי זה +- יד שניה... על יד שניה במקרה של 12" גג 2K-2.5Kש"ח היית משלמת... נגיד משופץ 3Kש"ח אבל 4Kש"ח זה כבר יקר לדעתי... אגב יש לך פרטים לדוגמה על הסוללה אם הוחלפה או לא? אם לא זה אומר שהיא כניראה מתה = עוד איזה 1.5Kש"ח כבר הגעת ל5.5Kש"ח תקני חדש בסיגנון הFS V3205 או LG Z1 עם דיסק קשיח של 80G ובמשקל 1.8ק"ג+- יעלו משהו בין 5K-6Kש"ח+-... אגב בFS V3205 יש מעבד T2250 אאל"ט כלומר במחיר הזה אם באמת צריך להחליף/לחדש את הסוללה כבר רכשת מחשב הרבה יותר חזק.

יאיר B

New member
זה תלוי באיזו תצוגה הוא היה.

למשל: באופיס דיפו המחשבים שבתצוגה נמצאים בתוך כלובים מפלסטיק ולא ניתן לגעת בהם. במקרה הזה קניה של מחשב כזה יכולה להיות לא רעה (כי הם באמת כמו חדשים, חלקם אפילו לא מופעלים, אלא רק להתרשמות). אבל אם כל העולם נגע בו....

Kibiniloch

New member
כן, האמת שאי אפשר לדעת

זו הצעה מאיזה אתר שופינג נראה לי שאעדיף לא להתקרב לזה..

למעלה