נייד לעבודה בשמש

נייד לעבודה בשמש

אני מחפש המלצות על ניידים אשר המסך שלהם טוב יותר לעבודה בחוץ אני לא מחפש בהכרח נייד חדש, רק לדעת עם יש הבדלים בין החברות ואם כן אז באיזה חברות\דגמים להתמקד כל שאר ההבדלים זניחים יחסית, אני צריך מחשב לפעולה ספציפית ולא ליום יום וגם מה אני אמור לחפש בשביל לדעת מה יהיה יותר טוב תודה מראש

shimy lev

New member
המלצה אחת אני יודע- לא מסך מבריק...

בהרבה מהחשבים החדשים יש מסכים מבריקים (Glossy) וההשתקפויות מאוד מפריעות לעבודה... לכן אני ממליץ על מחשב ללא מסך מבריק. למעט את ההפרעות. כמו כן. חשוב מאוד: לא להשאיר את הנייד ברכב שעומד בשמש!!! זה מתכון בטוח לצרות... נכון שזה לא ילד, אבל בכל זאת...

eladts

New member
אף נייד סטנדרטי לא מיועד לעבודה בשמש

אם השימוש העיקרי של הנייד יהיה בשמש אתה צריך נייד מוקשח, כמו למשל זה.

השימוש העיקרי הוא לא לשמש

אבל מידי פעם אני צריך אותו בחוץ וגם לא לשימוש ארוך וגם מחיר של 14000 לא בא בחשבון אז אני פשוט רוצה לדעת האם לחברה מסויימת יש מסכים שמתמודדים יפה יותר עם אור שמש ועבודה בחוץ (שוב, נא להתייחס רק לזה, לא למהירות מעבד או דברים כאלו) וכמובן שמסך מבריק ירד מהפרק כבר, נגיד לאיזה חברות יש מסכים שהם בהירים יותר ולכן יהיו יותר נוחים אבל תודה על התגובות בינתיים

kobi 23

New member
הם קשיחים יוותר ממחשבים אחרים

אך אני לא חושב שהם נועדו לעבודה בשמש. הקשיחות שלהם היא יותר בעניין של עמידות למכות וכו' אני לא יודע אם יש להם דגמים עם מסכים מבריקים , בכל מקרה לי יש מסך רגיל

eladts

New member
לדגמים היקרים יותר של דגמי T

יש מסכים מסוג TFT IPS שהתצוגה שלהם בעלת קונטראס עדיף על מסכים סטנדרטיים. אבל שוב, זה רק בדגמים היקרים ביותר וגם ככה סדרה T אינה בדיוק זולה.

למעלה