נייד כמדיה סנטר ???

shyoro77

New member
נייד כמדיה סנטר ???

אני רוצה לקנות נייד שישמש גם כמדיה סנטר הנייד HP Pavilion DV6515 מצוייד ביציאת HDMI וכרטיס מסך Geforce 8400M אבל נראה לי כי תהיה לי בעיה מסוימת עם הסאונד כי אין לו יציאות דיגיטאליות כלשהן לסאונד ואני הצתרך לחבר מתאמי בננה מכוערים האם קיימת אלטרנטבה רעויה דרך היציאות האחרות של המחשב (כרגע אין אפשרות פרקטית להשתמש ב HDMI גם לסאונד)

Kibiniloch

New member
ולמה לקנות דווקא נייד כמדיה סנטר בדיוק?

כדי שתוכל לומר שעלה לך פי שלוש מנייח בעל אותן תכונות? XD

ש.פ.ד

New member
אפשר לחבר כרטיס קול חיצוני

דרך חיבור USB או דרך ה- PCCARD שיוסיפו לך יציאות דיגיטאליות שאתה צריך. לא ממש יקר אפילו. הבעיה היא בכרטיס לכידת וידאו שהוא הרבה יותר יקר עבור ניידים, ובגודל הדיסק הקשיח, אם כי גם כאן אתה יכול להעזר בחיצוני. לסיכום - יותר מדי מסורבל כדי להצדיק את העניין

GuGuSH

New member
פשוט תקנה נייד חלש יותר וגם HTPC.

גם אני בקרוב אקנה HTPC. זה יוצא מקסימום 2000 שקל. כולל HDD של 250 GB, 1GB ראמ, יציאת HDMI עקיצר, כל מה שצריך. אני מציע לך פשוט לקנות נייד זול יותר ולקנות גם עוד מחשב שימש כ-HTPC. כי הבעיה המחשב אחד שמשמש לשני הדברים הוא שאם תרצה להקליט סרט או סתם לראות סרט הנייד שלך יהיה מושבת. מה תעשה אז? עדיף להשקיע עוד כסף בשביל עוד מחשב שיהווה HTPC.

bar666xp

New member
לגבי קול/סאונד..

עד כמה שידוע לי בכל המחשבים היום שולחניים וניידים כאחד יש אפשרות של S/PDIF אם זה עוזר לך. אבל נייד כמדיה סנטר?! אני מקווה שזה לא היעוד היחידי אלה עוד אחד מהיעודים אחרת יש פיטרונות הרבה יותר זולים מנייד.

למעלה