נייד חדש נייד ישן

דילברטו

New member
נייד חדש נייד ישן

כמה שאלות: 1) הנייד הישן שלי HP Pavilion ze4500 כבר איזה תקופה מצפצף - אבל משהו כמו פעם אחת ביום פתאום צפצוף בודד מהרמקול הפנימי. חוץ מזה הכל נראה תקין, רק שבאופן עקבי זה קורה נדמה לי כל יום! אני צריך להתחיל לדאוג? סופו קרב? 2) אז אולי אני קונה חדש. אחרי קריאה כאן בפורום קצת, חשבתי בהתחלה ללכת על vostro1500, אבל פתאום נפתחה לי אופציה להביא דרך מישהו מחו"ל, ועכשיו עם הקריסה של הדולר, באותו מחיר אני יכול להביא קונפיגורציה כמעט דומה של Lenovo T61. ההשוואה נכונה בכלל? 3) אם יהיה מחו"ל, מישהו מכיר איפה אפשר לצרוב את המקלדת באיזור ירושלים? 4) צריך בנוסף לקנות כבל חשמל שיתאים לרשת הישראלי? תודה!

יאיר B

New member
טוב,

1. מתי הוא מצפצף? בטעינה של המערכת? סתם באמצע היום? (בדרך כלל צפצופים של מחשב בטעינה מעידים על משהו שלוח האם מצא כלא תקין). 2. T61 עדיף מן הסתם על הווסטרו של דל (מבחינת מבנה בטוח). גם תהיה לך אחריות של לנובו בארץ בלי יותר מדי בעיות (שמור על הקבלה!). 3. לא מכיר את ירושלים. אם יש פה מישהו ירושלמי, אולי הוא ידע. 4. אתה לא צריך כבל (אתה תקבל אחד כזה עם המחשב), אתה צריך מתאם לשקע ישראלי (בדוק בחנויות DIY).

דילברטו

New member
צפצופים

קודם כל תודה על התשובות, למרות שחיפשתי בפורום בהתחלה ולא מצאתי, אבל אחרי שפירסמתי את השאלות דווקא מצאתי עוד הרבה חומר על T61 בפורום, אז זה באמת מה שעשיתי בסוף, תודה לכולם. והצפצופים קורים סתם כך באמצע היום. במשך הרבה זמן ניסיתי להבין באיזה סיטואציות זה קורה, אבל לא הצלחתי לקשר את זה לשום דבר מיוחד שהמערכת עושה בדיוק - אני לא אומר שזה אקראי, רק שלא הצלחתי לקשר לגורם...

למעלה