הגעתי הביתה למחשב ניסיתי מה דאמרת - לא הולך.
כבתבתי ליבואן : רגע רגע ליאור מוזר מאוד, קניתי ממחסני חשמל דגם 80!!!!! אתם אומרים שאין דגם כזה. מחסני חשמל אומרים לא נכון. אלי מהתמיכה שלכם מכיר רק דגם 60. מה אני קניתי מחשב מיוחד? אגב מספרים במקלדת צד ימין על המקלדת איך אני מפעיל?? לחצתי על FN לא הולך. עם מי מדברים? תודה ----- Original Message ----- From: Lior To:
[email protected] Sent: Monday, April 28, 2008 8:35 AM Subject: RE: פנייה ציבורית לצוות מור לוי טכנולוגיות. מאיר שלום לא מובנת לי השאלה – אנא נסח אותה שוב בתוספת פרטים רלוונטיים לגבי המוצר בקשר לחוברת יש להיעזר באתר של Gigabyte - ניתן להוריד את החוברת בצורת קובץ *.pdf (Acrobat reader) תודה ליאור -------------------------------------------------------------------------------- From:
[email protected] [mailto:
[email protected]] Sent: Sunday, April 27, 2008 20:27 To: Lior Subject: פנייה ציבורית לצוות מור לוי טכנולוגיות. פנייה ציבורית לצוות מור לוי טכנולוגיות. למחלקת: מחלקה טכנית מאיר שם כתובת 0524300010 מס' טלפון פקס חברה איש קשר
[email protected] דואר אלקטרוני נייד- דגם 80 ג'גה בייט. צריך המלצת יצרן לגבי סוללה הטענה. וגם החוברת אבדה לי. מה עושים? No virus found in this incoming message. Checked by AVG. Version: 8.0.100 / Virus Database: 269.23.5/1400 - Release Date: 27/04/2008 09:39 -------------------------------------------------------------------------------- No virus found in this incoming message. Checked by AVG. Version: 7.5.524 / Virus Database: 269.23.5/1400 - Release Date: 4/27/2008 9:39 AM