נייד' בשוודיה

nirit36

New member
נייד' בשוודיה

היי, אני מתכננת גיחה קצרצרה לשוודיה בזמן הקרוב. האם חברת אורנג' היא חברה מקומית שם? כמה תעלה שיחה בנייד לארץ באורנג'? יש להם כרגע אפשרות להשתמש בנייד מהארץ כמו בארץ גם בחו"ל על פי הקצבה של דקות שיחה (כמו טוקמן). אני מתלבטת מה עדיף לשהייה בת 5 ימים בשוודיה. תודה מראש

Eurogirl

New member
היי - מהניסיון שלי

הכי טוב להגיע לשם ולקנות כרטיס חיוג בינלאומי. אם יש לך אייפון - מצויין, יש כרטיסים שאת קונה ופועלים עליו, דיי בזול אפילו. אל, ובאמת אל תחשבי אפילו להתקשר מהסלולארי שלך לארץ בלי זה!!! לי זה עלה בחשבון של 2,000 ש"ח כשלא הקפדתי להיזהר, ובחשבון של 500 ש"ח כשמאוד ניסיתי לשמור להתקשר ולסמס כמה שפחות. ואם את כבר עושה את זה בכל זאת, אל תשכחי להתקשר לפני הנסיעה לאורנג' לבדוק אם השיחות לחו"ל פתוחות אצלך בכלל. אצלי חסימה שלא ידעתי עליה גרמה למלא טירטורים ובעיות וטלפונים לשירות לקוחות מחו"ל כדי לפתוח אותן...

illypop

New member
היי, יכול להיות שלא רלוונטי לך אבל אם את

מתכוונת לצלצל הרבה לארץ (חשבון של 2000 שח לשיחות נשמע לי מעבר לטירוף לדוגמא) אז תמיד ישנה האופציה של מספר טלפון מקומי. אני משתמשת בחברת HALEBOP ומחיר שיחה לטלפון נייח בארץ הוא 35 אגורות לדקה (פלוס דמי חיבור וזה תקף גם לשיחות חינם בין משתמשי היילבופ), לי זה נשמע זול מאוד כי זה עולה לי בדיוק 5 אגורות יותר מלצלצל לכל מספר מקומי בשוודיה. לצלצל לנייד בישראל זה כבר משהו אחר... אהה סמס לכל מקום בעולם 25 אגורות. יש להם כרטיסים ממאה קרונות שזה חמישים שח. אל תשכחי שיש גם את סקייפ לדוגמא שם אפשר לנהל שיחות בחינם למשתמשים. תהני בביקור!!!

ironic rain

New member
עוד שאלה על נייד בשבדיה

אני רוצה לטוס עם הפלאפון שלי (סוני אריקסון) ולקנות שם כרטיס סים לשיחות פנימיות, לא לארץ. כמה יעלה דבר כזה? איפה קונים?

dotandvir

New member
קניתי בזמנו ב- PRESSBYRAN

עלה לדעתי 70 קרונה לפני 4 וחצי שנים בערך. קח בחשבון שתצטרכי להטעין אותו גם ב-100 קרונה שיחות לכל הפחות שכן השיחות במסלול משולם מראש יקרות יותר. תצטרך לדאוג שהטלפון שלך פתוח לסים זר אחרת לא תוכל להשתמש בו. דותן

illypop

New member
עכשיו חזרתי מהעיר ומחלקים שם בחינם סים

של 'קומפיס' הטענה חד פעמית יכולה להיות מ50 ש"ח מה שהכי חשוב כפי שצוין קודם זה שהטלפון יהיה פתוח לסים זר

למעלה