נייד אלפ

DIRRTY

New member
נייד אלפ

משהו יכול לתת לי אתרים של גני שיש בהם הורדות והרבה הופעות לייב
תנקס ד"א משהו יכול לשלוח לי בארסיקיו הופעה חייה של אי אם גלאד?

DIRRTY

New member
../images/Emo45.gif

פשששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששש תודה על העזרה אבל לא הגזמתם
ביקשתי בסך הכל אתרים טובים של ג'ני ו99% מהפורום ענה לי למה
יאלללה תענווווווווווווווווווווווו

QueIronia

New member
תנסה לעשות ככה:

בקאזה (או כל תוכנה בסגנון), תעשה חיפוש של קבצי וידאו. בשורת החיפוש תכתוב: jennifer lopez live ואח"כ את המקום בו היא הופיעה... לדוגמא: jennifer lopez live live cd uk או jennifer lopez live totp או jennifer lopez live alma awards

../images/Emo42.gif../images/Emo176.gif../images/Emo25.gifנ"ש, הכתבה על בן

והשטויות שכותבים שם.. מעניין מה משם באמת נכון... הכתבה!!!

Lopezit

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אם זה נכון אז הוא חראאאאאאאאאאאאא וג'ני צריכה לזרוק אותו לכל הרוחות לא מתנהגים ככה לג'ניפר!!! העבריין יענש

still real

New member
../images/Emo41.gifבן ז***ה אני שונאת אותו עד

להודעה חדשה... אלא אם שתפו נגדו פעולה שתחזור לפאפי המתוק שתהרוג אותו מכות (היא למדה קרב מגע
) ואז היא תסלח לו ותתחתן איתו

../images/Emo42.gif../images/Emo176.gif../images/Emo25.gifהיי היי היי...

אנחנו לא יודעים מה פה אמיתי ומה פה סתם ניסיון להרוס להם את הזוגיות
זה מה שהם רצו שתחשבו, ושתתעצבנו עליו וכו'.. לדעתי בן לא יעשה דבר כזה. מישהו בטח מנסה להרוס את שמו..

still real

New member
../images/Emo41.gifהודעה חדשה....

אני לא שונאת אותו, אני לא מצליחה לשנוא אותו
, והם כאלה חמודים ביחד ואני לא רוצה שהם ייפרדו........

J To The Lo

New member
אם הוא לא אשם..

שיעבור את הבדיקה אם הוא יהיה זכאי הוא יסתום לכולם את הפיות ויוכל להתחתן בשקט חוץ מזה,שאם זה היה כל כך לא נכון הוא היה מגיש תביעה להוצאת דיבה נגד העיתון..כמו כל סלבס אחר שנשבר לו לראות את החיים שלו מוצגים באופן שיקרי בעיתונים מנדי,למה נראה לך שבן לא יעשה דבר כזה?!

J To The Lo

New member
מה דעתכם על זה-?

מתון האתר של E צרות בקן האהבים: מסתבר שג'ניפר לופז מתמודדת לבד עם הביקורות הקשות על סרטה המשותף עם בעלה לעתיד, בן אפלק. ערב לפני ש"ג'יגלי" עלה על המסכים, הכוכבת הורידה את טבעת האירוסים שלה, עזבה את צילומי סרטה ("הנרקוד" לצד ריצ'ארד גיר) בקנדה וטסה לבדה לביתה בלוס אנג'לס, כך מפרסם הניו-יורק פוסט. לופז ואפלק, שגם מצלם בקנדה סרט ("פייבק"), בילו כמעט בכל סוף שבוע יחד, אך לא הפעם. הזמרת בילתה ביום שבת בצילומים לשער מגזין ומאוחר יותר היא סעדה עם חברים. משם היא המשיכה עם חבריה למועדון בו הם הוציאו כ- 9,000 דולר בבר. מקור של הפוסט סיפר כי "לופז לא הפסיקה לדבר על 'הדרמה, דרמה ,דרמה' וסיפרה לכמה אנשים כי היא רווקה לפני שירדה לרקוד למשך הלילה, ללא טבעת האירוסים שלה". חבר של הזמרת הכחיש כי השניים נפרדו. המשך יבוא... (05.08.03)

Lopezit

New member
טוב... מה שאני חושבת

שלכל השמועות האלה יש 2 תשובות שאחת מהן נכונה או שבן בגד בג'ניפר או שסתם משעמם לעיתונאים ולא משנה מה תעשו אתם לא תוכלו לדעת רק אם תשמעו את ג'ניפר מדברת בעניין אז אין לנו מה לנחש! אתם לא חושבים?

למעלה