נייד או נייח?

• פותח הנושא urip
  • פורסם בתאריך

urip

New member
נייד או נייח?

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה לכשתבוא.... כבר הרבה זמן שאני מעוניין לקנות מחשב וכרגע אני מתבט בין נייד לנייח. אני מתחיל ללמוד בקרוב כך שידועים היתרונות של הנייד לעניין הזה, זמינות בכל מקום וכיו"ב. אבל ההתלבטות שלי מתחילה כאן, אני מניח שהשימוש העיקרי שלי במחשב (חוץ מללימודים שזה אומר OFFICE בעיקר) יהיה להורדה, עריכה ואיחסון מוזיקה, כמו כן גם עבודה מסוימת עם גרפיקה ותמונות (לא באופן מקצועי כבד, אני צלם חובב שמתעסק קצת בפוטו שופ) וכמובן - אינטרנט. אני לא מספיק מבין במחשבים לדעת אם הנייד יהיה מספיק חזק ועם נפח מספיק גדול וכמובן במחיר סביר שיתאים לצרכים שלי. בקיצור, אני מקוה שהבנתם את הדילמה, ומקוה שתוכלו לייעץ או לעזור בעניין הזה. תודה! אורי

נתחיל במחיר........

נא ציין תקציב. היום יש ניידים שיכולותיכם לא נופלות מנייחים. הכל תלוי במחיר.

urip

New member
תלוי במחשב....

אם מדובר בנייד אני מניח ש5000-6000, בנייח אני חושב שאשקיע פחות

Jan22

New member
תוכל להסתפק בנייד של IBM R50E

עם מפרט מצוין ,שהוא :מעבד P.M 1.6 בטכנו' סנטרינו ;512MB זיכרון פנימי ; הרדיסק 60GB ;כרטיס מסך אינטל אקסטרים (שזה די והותר לתמונות) וצורב DVD . מחיר - כ5.5K ושוקל כ3 קילו . בנוגע לשימושים - אופיס,גלישה,הורדות,סרטים ומוסיקה - תומך לגמרי .

geostant

New member
מבחינת פוטושופ וצילום

גם אני צלם חובב (+) ואני עובד על קבצי RAW בפוטושופ עם T42 וזכרון משודרג לג'יגה, פוטושופ רץ יופי הבעיה היחידה בניידים זה חוסר המקום בכונן הקשיח אני נאלץ לעבוד עם כונן חיצוני

למעלה