ניידת עם לייזר ברגעים אלו ממש בחיבור בין כביש 443 לכביש 1 (לכיוון תך אביב)
A Angel972 New member 11/4/06 #1 ניידת עם לייזר ברגעים אלו ממש בחיבור בין כביש 443 לכביש 1 (לכיוון תך אביב)
A Angel972 New member 12/4/06 #3 כשכולם יתרגלו לדיווחים שלי ... אני אתחיל להכניס סתם דיווחים ... שיסעו כמו בני אדם סתם ... סתם ...
מ מיקלול New member 12/4/06 #4 בעניין המצלמות שדיברנו קודם.. המצלמה מצלמת מעבר באדום מלא או אם יש אדום ואתה בתוך הצומת?
A Angel972 New member 12/4/06 #5 עד כמה שאני יודע מעבר באדום מלא אבל רק לידיעה - כניסה לצומת לא פנויה היא גם עבירה על החוק ... אם מישהו יודע אחרת (בקשר לאדום מלא או לא ...) אז תתקנו אותי.
עד כמה שאני יודע מעבר באדום מלא אבל רק לידיעה - כניסה לצומת לא פנויה היא גם עבירה על החוק ... אם מישהו יודע אחרת (בקשר לאדום מלא או לא ...) אז תתקנו אותי.
R Roobie New member 12/4/06 #6 גם אם לא עבירה על החוק - התנהגות מאוד לא מכובדת בלשון המעטה, כי זה לא יהיה במקום שאני אפרט כאן את מה שאני חושב על האנשים שנכנסים לצומת לא פנויה ואחר כך מונעים מנהגים אחרים להיכנס לצומת כשהרמזור שלהם הופך סוף סוף לירוק.
גם אם לא עבירה על החוק - התנהגות מאוד לא מכובדת בלשון המעטה, כי זה לא יהיה במקום שאני אפרט כאן את מה שאני חושב על האנשים שנכנסים לצומת לא פנויה ואחר כך מונעים מנהגים אחרים להיכנס לצומת כשהרמזור שלהם הופך סוף סוף לירוק.
ג גוליגבר New member 12/4/06 #8 במודיעין נוסעים כמו באנגליה רק שאין סיכוי לפגוש את המלכה בצומת ולנפנפ לעברה אצבע משולשת.
מ מיקלול New member 12/4/06 #9 הכוונה הייתה אם נכנסים בירוק לא רצוף ויש לך כמה שניות בצומת כשהרמזור מתחלף לאדום. צומת לא פנוי, הכוונה היא שבכוונה תחילה נכנסים לצומת שלא מתפנה במהרה. יש הבדל בין השניים.
הכוונה הייתה אם נכנסים בירוק לא רצוף ויש לך כמה שניות בצומת כשהרמזור מתחלף לאדום. צומת לא פנוי, הכוונה היא שבכוונה תחילה נכנסים לצומת שלא מתפנה במהרה. יש הבדל בין השניים.
A Angel972 New member 12/4/06 #11 שתי שניות אחרי ליתר דיוק אם תכנסי בכתום לא תצולמי ... רק אם תכנסי אחרי 2 שניות מהרגע שהרמזור הפך לאדום.
שתי שניות אחרי ליתר דיוק אם תכנסי בכתום לא תצולמי ... רק אם תכנסי אחרי 2 שניות מהרגע שהרמזור הפך לאדום.