ניידי LG
שלום לכולם, ראשית אני רוצה לציין את מקצועיות הפורום, אני גולש בו הרבה בשבועיים האחרונים כי החלטתי לקנות מחשב נייד לאחר שפרצו לביתי בבאר שבע בפעם הרביעית השנה וגנבו לי את המחשב בפעם השניה, בזמן ששהיתי במרכז בסוף השבוע (אני סטודנט...) אנא עזרו לי בהתלבטויותיי: אני צריך מחשב חזק ויפה לפחות כמוני
לכן, לאחר שבחנתי מחשבים רבים הגעתי למסקנה שLG LE50 עם תוספת של עוד חצי גיגה זיכרון לסה"כ 1 גיגה הוא המושלם בשבילי... יתרונותיו: 2.7 קילו שזה הכי קל שראיתי בקטגוריה הזאת הוא מעולה, יחסית דק ולא מגושם מעבד 1.7 סונומה 740 2MB קש ומהירות בס של 533 זיכרון מהיר 533 מה"צ DDR2 שלא ראיתי בהרבה ניידים אחרים 80 גיגה של הארד דיסק לא סגור על המהירות... מישהו יודע? כונן DVD (לא צורב) שזה לא חיסרון מבחינתי, אין לי צורך בכזה כרטיס גרפי ATI 200M עם 64 זיכרון משלו ועם גניבת עד 64 זיכרון ראשי, שלפי מיטב הבנתי הוא בין הכרטיסים המשולבים הטובים ביותר. ויתרון מאוד משמעותי, 3 שנות אחריות. (יש לי נטיה להעמיס על המחשב בשלל תוכנות ואני מתכוון להתקין SQL Server 2005 ולפתח על Visual Studio 2005 ולכן הזיכרון המורחב...) חסרונותיו: 15" - היית מעדיף 14 או אפילו 14 WS. חברה יחסית חדשה בתחום הניידים לא מכיר מישהו עם אחד כזה ולכן פונה אליכם בשאלות: מישהו יכול להגיד לי האם הוא רועש יחסית? מתחמם? חסרונות ופאקים משונים? לכמה זמן עבודה עם WIFI הוא יספיק לפי נסיונכם? מישהו התנסה בשירות של LG? אם למישהו יש חוויה לא נעימה איתו, אשמח לשמוע.. מחירו כולל הרחבת הזיכרון מגיע לכ7000 ש"ח... שזה המון לסטודנט תפרן כמוני, אך אני לא מוכן להתפשר על מחשב שלא אהיה מרוצה ממנו ולכן אפרוס את התשלום לתשלומים רבייייייייים
המועמד השני הוא HP Pavilion DV1447, לפעמים מופיע כ 1447EA (מישהו יודע מה ההבדל אם קיים?) יתרונו הגדול הוא משקל (2.4) ומסך (14") החסרונות הם: לא ראיתי אותו בשום חנות בתצוגה, לכן אשמח אם מישהו יכול לתאר לי אותו, שנת אחריות (שרות לא משהו כפי שנאמר בפורום כמה פעמים ביום) אחת בלבד, מחירו הגבוה בכ200-300 שקלים (כולל הרחבת זיכרון ל 1 גיגה) ומהירות הזיכרון וההארד דיסק האיטיים יחסים (333 ו 4200). אשמח לעוד הצעות לניידים בעלי מפרטים דומים ל LG, דגש על המשקל, אחריות, ורצוי מסך כמה שיותר קטן במגבלות תקציבי... איני רואה התלהבות ממחשבי LG בפורום... האם זה מכיוון שהם יחסים? האם קיימת התנסות רעה? לדעתי זאת חברה אמינה באופן כללי ועצם העובדה שקיימת אחריות ל3 שנים מעידה על ביטחון באיכות המוצר, לא? תודה מראש לכל תגובה!!
שלום לכולם, ראשית אני רוצה לציין את מקצועיות הפורום, אני גולש בו הרבה בשבועיים האחרונים כי החלטתי לקנות מחשב נייד לאחר שפרצו לביתי בבאר שבע בפעם הרביעית השנה וגנבו לי את המחשב בפעם השניה, בזמן ששהיתי במרכז בסוף השבוע (אני סטודנט...) אנא עזרו לי בהתלבטויותיי: אני צריך מחשב חזק ויפה לפחות כמוני