ניידים של MSI

Dimenhydrinate

New member
ניידים של MSI

אני רוצה לקנות מחשב נייד של MSI ורציתי לקבל חוות דעת תודה לכל העונים

kobi 23

New member
תעשה חיפוש בפורום

לא מומלץ ,במיוחד שבמדובר באייבורי (יש סיפור עסיסי מהשבוע על רמאות בלי בושה)

kobi 23

New member
בבקשה

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1372&firstmsg=45 כנס לחלק התחתון יותר של הדף ,יהיה שם שרשור ארוך בהקשר הזה. אני רק מקווה שזה לא פוגע בפותח השרשור , אם כן מחילה ממך. זה רק בשביל להזהיר את הציבור ולא בשביל משהו אחר

אפסט

New member
בגלל המשווק- מומלץ שלא לפנות בכיוון

המחשבים בתכלס סבירים+, בל במקרה של תקלה, או רצון לשדרג -כמו שהוזכר כאן מקרה כזה, ממש אבל ממש מסוכן (אולי אני מגזים קצת) לתת אמון במשווק של מחשבים אלו, פחות כל עוד אלו משווקים בלעדית. קניית מחשב MSI - בגלל איבורי ספציפית - לא בגלל הייצרן שקולה למשחק ברולטה רוסית עם 5 כדורים בתוף של 6...

Dimenhydrinate

New member
תודה רבה על התגובות, אם כך מה כדאי ? התקציב

התקציב שלי הוא כ6000 שקל אולי קצת יותר חשבתי על ACER , מה אתם אומרים ? חשוב לי מחשב עם ביצועים טובים, טוב בעצם לכולנו חשוב :} שוב תודה מראש

kobi 23

New member
ביצועים טובים למה ?

ביצועים לסרטים/אינטרנט'אופיס ? או ביצועים לתוכנות גרפיקה תלת מימד ? בתקציב הזה אתה יכול לקנות יופי של מחשב

Dimenhydrinate

New member
מה שחשוב לי

זה מינימום 2 ג'יגה ראם וכרטיס מסך ממש טוב.... ונראה לי שאייסר זאת החברה הכי זולה מבין כולן , לא ? השאלה אם היא באמת איכותית וכל שאר החברות לוקחות עוד כסף על שם המותג, או שאיכות הייצור שלה יותר ירודה ? למי יש ניסיון עם אייסר, ואילו עוד חברות מספקות סחורה טובה יחסית למחיר... תודה שוב !

kobi 23

New member
זה יכול להתאים

http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-1520+160GB.htm הכרטיס מסך לא הכי חזק שיש , אבל במחירים הללו יהיה לך קשה למצוא כרטיס מסך מתקדם יותר ואתה צריך להרחיב זכרון זה למשחקים או לתוכנות גרפיקה ? לגבי אייסר ,עד כמה שידןע לי הם הנמכרים באירופה ונותנים יחס-עלות גבוה. עם זאת בזמנו (לפני כשנה) יצא לי לעבוד איתם ולא מעט חזרו אלי , אפילו הרבה מהם ייתכן ואני מניח שהם שיפרו את אמינות ואיכות המחשבים שלהם.אך אני לא יכול להגיד לך את זה במדוייק. בכל מקרה , קנה הכל ,אפילו יד חמישית מנרקומן ,רק לא אייבורי

HooK

New member
מצטרף להמלצה

אייסר מחשבים מצויינים גם אם יהיה לך סרט עם ויסטה תוכל לעבור לאקספי בלי שומבעיה

kobi 23

New member
אתה לא מגזים קצת

הם עושים צחוק מאנשים ,מרמים אותם בלי בושה ולאחר מכן שצריך אותם לך חפש..... פשוט שכונה כמו אפסנאות בצה"ל המנוהלת ע"י רס"ב שוקרון

אפסט

New member
אתה לא מחדש לי

כמו שאמרתי כבר כמה פעמים אני נמנה על "אגודת נפגעיי איבורי" יש לי מחשב נייד של MSI - מחשב סביר בהחלט (לבד מבעיה קטנה לעיתים רחוקות בהן המאורר מחל לפעול ביתר שאת והמחשב כבה כעבור כחצי שעה אם אני לא מכבה אותו ומפעיל מחדש) יצא לי המיץ עד שהוצאתי אותו תקין מאייבורי, מסתבר שאיש המכירות שלהם עושה תרגיל - כשהוא מוכר את המחשב, אתה קונה מפרט מסויים - ואיש המכירות (במקרה שלי זה היה כך) אהה - יש לנו פה את המחשב עם 512 MB צריך להוסיף לו עוד 512 MB והוא יהיה 1GB ... מסתבר שלמרות שזה נשמע שולי, (ואני מקצר כאן את הסיפור מאוד) זה משמעותי ביותר, עובדת ה"שדרוג" הזו (למרות שבתכלס קניתי מחשב עם 1 GB בקבלה איש השירות ציין כי שדרגתי את המחשב - ומבחינת אייבורי קנית מחשב בהתאמה אישית, גם עם בכלל קנית מפרט קבוע שמפרסמת החברה, וכאן העניינים מסתבכים - כשאתה מנסה לנצל את חוק הגנת הצרכן שמאפשר לך להחזיר את המוצר תוך 14 יום ולקבל זיכוי, שכן איש המכירות "מכופף" את סטטוס המוצר שאתה קונה - ממוצר בעל מפרט כללי - למפרט בהזמנה אישית (תרגיל מסריח שהבנתי רק לאחר הבלגן שהיה לי איתם) וכאן אתה נכנס לבעיה - מחשב בעל מפרט בהתאמה אישית - לא תוכל לקבל עליו זכסף חזרה - ואם מה שיש לך ביד הוא גרוטאה - מבחינת איבורי זבש"ך הם את כספם קיבלו... ותאמין לי מנסיון אישי- גם מנהל השירות הארצי שלהם הוא נוכל לא קטן - וזו דעתי האישית בלבד!(שלא יבואו אליי על הוצאת דיבה) כשקניתי את המחשב שלי מהם היתה לו בעיה עם כרטיס רשת אל חוטי WIFI שלא עבדה, חדש מהקופסא!!!! הלכתי - ובקשתי כספי חזרה כי המוצר פגום, ולא כי אני אדיוט שלא מבין לפחות דבר בסיסי או שניים (זה היה המחשב הנייד השני שלי אז יש לי מושג קטן לא כמו של רבים מהגאונים כאן - אבל מושג קלוש בעניין ) ראשית - את הכסף סרבו להחזיר, בטרוצים שונים כאילו זו אשמתי והא ודא והסברים שקריים למכביר.. אחר כך הסכימו לקחת המחשב החדש (בן יומיים) לתיקון, המחשב "תוקן", ולתוכו הוכנס כרטיס רשת אל חוטי לא מקורי לפי המפרט המקורי, את הגוף החליפו לגמריי, מאוחר יותר אפילו טענו שהיה תקין בכלל ועשו לי טובה ונתנו לי חדש (מה שאין דרך לאמת) בקצור.. רק לאחר חודש מייגע של התכתבויות מול נציג השירות הארצי שלהם, התכתבויות מול היצרן!!! להוכחת טענותיי לגבי המפרט המתאים (לפי מספר סידורי של המחשב היצרן נתן לי פרטים אם המחשב עבר ביקורת איכות ואילו רכיבים היו אמורים להיות מותקנים במחשב) רק לאחר חודש מיגע כזה של התכתבויות ואיום בתביעה בבית דין לתביעות קטנות - קיבלתי מחשב מתפקד. לא אופטימאלית (קליטה חלשה בWIFI כ80% כיסוי ממחשבים ניידים אחרים וההתרחשויות לעיתים רחוקות של כיבוי המחשב כאשר המאורר מתחיל לפעול ביתר שאת - נדיר אבל נסבל )אבל מספיק לצרכיי והעיקר שימשיך לתפקד לשנתיים הקרובות... אם אייבורי היתה לי התנסות נוספת אחת ויותר כף רגלי לא תדרוך באף סניף שלהם בכדי לקנות מהם משהו שהוא יותר מדיסקאון-קי... זה בערך הסיפור שלי על איבורי ... מקווה של סיבכתי יותר מדיי

Dimenhydrinate

New member
אז ככה

אני סטודנט ואני בעיקר צריך מחשב שיכול לסחוב עליו הרבה אימיול, מסמכי אקרובט כבדים.. שיהיה מעבד חזק.. [יש מעבדי ליבה מרובעת למחשבים ניידים כבר?]... אני מתכוון גם לראות בו הרבה סרטים ואולי קצת פוטושופ אבל לא מעבר לזה... חשוב לי שיהיה נוח [ לא אכפת לי לגבי המשקל ] שיהיו לו פיצ'רים חכמים [מקלדת זוהרת בחושך אנערף מה.. דברים שמקלים על החיים]... אמממ כרטיס מסך כן חשוב לי בעיקר בגלל הסרטים וכמובן אינטרנט אלחוטי יציאות לטלויזיה וכולי. אבל הכי חשוב שיהיה אמין, שלא יהיה צורך לפרמט הרבה שלא יהיו תקלות.. בקיצור מה שכולם רוצים.. התקציב הוא בסביבות 6000 שקל, יכול לחרוג בכמה מאות לפה או לשם ...

מיכ22אל

New member
אולי DELL

תבדוק את הדגם הזה דל עולה 5900 או 6130 עם הרחבת זיכרון ל 2 גיגה כך החשבון מגיע ללא מערכת הפעלה באופן אישי בשביל השימושים שלך לא צריך כזה מעבד חזק ובטח לא כרטיס מסך חזק צריך זיכרון 1 גיגה ומעלה אף פעם לא מזיק והארד דיסק גדול 160 ומעלה. החלטה שלך

kobi 23

New member
לשימושים שלך

אין צורך כלל בכרטיס מסך חזק ,מובנה יספיק בהחלט כמו ה X3100 של אינטל. סרטים/אימיול/פוטושופ ממש לא מחייבים כרטיס מסך ולא תראה שום ייתרון גם אם יהיה לך GFORCE 8800ULTRA זה יהיה בחירה טובה http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d630-120gb+t7500.htm לגבי המקלדת הזוהרת בחושך יש לך שתי אופציות עד כמה שידוע לי. מחשב THINKPAD שיש בו נורה קטנה המאירה את המקלדת או מחשב של מק אבל הם יקרים יותר....

kobi 23

New member
רגע

אני רואה שאין לו יציאה לטלווזיה , אני אחפש משהו שיש http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d830-1.8.htm גם לזה יש http://www.notebookclub.co.il/prod-d530-160gb.htm

למעלה