ניידים של MSI

kobi 23

New member
לא לגעת !!!!

תעשה חיפוש פה ותראה מה התגובות . נותן השרות בארץ והיבואן הוא "אייבורי" שזו סיבה בפני עצמה למה לא לגעת. אין מה לשהשוות בין שני הדגמים שכתבת לבין MSI.(מבין שניהים אני מעדיף את הדל) המחירים הזולים של MSI הם לא סתם

Ivory

דווקא יש לי PC שקניתי מהם לפני שנתיים בערך ועדיין עובד מעולה ללא שום תקלות. חוץ מפעם אחת שהיתי צריך לנקות קצת אבק בפנים, הוא עובד מעולה.

bar666xp

New member
אז תקנה.. אני מאוורר לא יקנה באיבורי..

הספיקה לי חווית קניה אחת כדי לומר תודה אבל לא תודה! נ.ב. סביר ש2 דקות נסיעה ויש סניף KSP שכבר הרבה יותר אמינים לדעתי האישית. לגבי ניידי MSI עוד לא יצא לי לראות אחד שניראה כאילו הוא ישרוד אצלי יותר מחצי שנה גג לפני שיתחיל להיתפרק.

kobi 23

New member
כבר אמרתי בעבר

אני מכיר מישהו שפתח מחשב שלהם והוא אמר לי שהוא מבין למה המחיר הזול כ"כ (אגב, ההבדל כבר לא משמעותי) המחשב נראה כאילו הוא פורייקט גמר של מגמת מסגרות בבי"ס תיכון. קחו כמה ברזלים וריתכו אותם. הוסיפו כמה רכיבים אלק' (בעזרת חבר ממגמת אלק') קיצור שכונה.

Jan22

New member
תשמע ,אין על מה להתפלא

משום מה אנשים לפעמים רואים מחיר נמוך כל כך ,אבל מאידך מפרט גבוה כל כך. כמובן שהתשובה תהיה בהנדסת האנוש ובמארז. תפתח למשל דגם NX של HP או איזה R50 של IBM ,או איזה TECRA של טושיבה ... שם רואים עבודה. MSI אחד שראיתי ,הספיק לי להבין על מה מדובר.

למעלה